Ειδήσεις

2 Απρ 2008

"Στη Μακεδονία του Αιγαίου κατοικούν 1.000.000 Σκοπιανοί' σύμφωνα με χάρτη της FYROM

Μήνυμα από "Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα"

Οι ελληνικές πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά με κίτρινο χρώμα οι Σκοπιανοί ισχυρίζονται ότι κατοικούνται αμιγώς από δικούς τους! Το κίτρινο κυριαρχεί στη Δυτική μας Μακεδονία! Οι πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά με κοκκινωπό χρώμα κατοικούνται όπως ισχυρίζονται από 50% μέχρι 100% από Σκοπιανούς! Υπάρχουν δηλαδή και λίγοι Έλληνες…
Στις υπόλοιπες περιοχές «οι “Μακεδόνες” αποτελούν μειονότητα κάτω από το 50%», υποστηρίζουν οι επικίνδυνοι πλαστογράφοι και άρπαγες της Μακεδονίας!
Ο Χάρτης υποβλήθηκε στο παρελθόν - όπως υποστηρίζουν - στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Χάρτη-Εφιάλτη και τους ισχυρισμούς τους «οι “Μακεδόνες” αποτελούν την πλειοψηφία στο βόρειο μισό της “Αιγαίας Μακεδονίας”, οριοθετώντας τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας” και το μέρος της “Μακεδονίας του Πιρίν” στη Βουλγαρία όπου οι “Μακεδόνες” ζουν επίσης. Στο άλλο νότιο μισό της “Αιγαίας Μακεδονίας” οι “Μακεδόνες” είναι μειονότητα»!
Τέλος, βάση του "Χάρτη - εφιάλτη", υποστηρίζουν ότι στην «Μεκεδονία του Αιγαίου» κατοικούν «1.000.000 Σκοπιανοί»!

1 σχόλια:

Unknown είπε...


"Cuts both ways" gentlemen!


Το να παίζει κανείς παιχνίδια έχει και τα όριά του. Το να προβάλει κανείς μια ψευδή, πλαστή εθνική ταυτότητα έχει - όπως κάθε ψέμα - έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο, τον κίνδυνο να γίνει το ψέμα του πιστευτό. Κάθε βλακώδης εθνικιστικός ισχυρισμός μπορεί να γίνει μέγιστη απειλή για εκείνον που τον υποστηρίζει, αν αντιστραφεί.

Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα είναι από τα παλαιότερα μέλη της συμμαχίας με προσφορά σε όλες τις δράσεις της, είτε πολιτικές είτε διπλωματικές είτε στρατιωτικές, ακόμα και στο επίπεδο υποδομής (βάσεων, ναυστάθμων κλπ) όπως και στο επιχειρησιακό επίπεδο. [...]

Περισσότερα εδώ...