Ειδήσεις

13 Απρ 2008

Ημερολόγιο-σοκ διάσημης αθλήτριας που κατέγραφε το ντοπάρισμα - Τα αναβολικά της χάρισαν χρυσά μετάλλια και… καρκίνο στο συκώτι.

Πρόκειται για το κρυφό ημερολόγιο μιας αθλήτριας με πολλές διακρίσεις στο στίβο, αλλά και πολλά αναβολικά, που της χάρισαν χρυσά μετάλλια και… καρκίνο στο συκώτι.
Δίπλα από το εντατικό πρόγραμμα προπόνησης η αθλήτρια σημειώνει τα αναβολικά που χρησιμοποιεί, αλλά και τα δυσάρεστα συμπτώματα που της παρουσιάζονται.
Στο ημερολόγιο της, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των ειδικών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, η διακεκριμένη αθλήτρια καταγράφει το πρόγραμμα προπόνησης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.
Σκληρές ασκήσεις, αλλά και βαριά αναβολικά, που της δίνουν την δυνατότητα να κάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις. Όπως αναφέρει στο ημερολόγιο της, την Δευτέρα θα λαμβάνει 15 mg STROBA stanozolol. Με αυτό θα μπορέσει να κάνει διπλή προπόνηση, διαμαρτύρεται όμως για ζαλάδες και κάνει εμετούς.
Τα φάρμακα αυτά δίνονται μόνο σε βαριά ασθενείς με καρκίνο, για να μην νιώθουν πόνους. Γι’ αυτό ο προπονητής την αφήνει Τρίτη και Τετάρτη με μονή προπόνηση και χωρίς φάρμακα. Την Πέμπτη επιστρέφει στις διπλές προπονήσεις και παίρνει εκτός από 5 mg STROBA stanozolol και 5 mg Deca Durabolin. Το ένα φάρμακο της εξασφαλίζει ταχύτητα και το άλλο δύναμη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας καρκινοπαθής μπορεί να πάρει μόνο 0,5 mg STROBA stanozolol την ημέρα. Η πρωταθλήτρια όμως θα πάρει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα, για να κερδίσει γρήγορη αυτοΐαση σε περίπτωση που τραυματιστεί. Έτσι, την Παρασκευή κάνει ξανά διπλή προπόνηση με 15mg STROBA stanozolol και το Σάββατο ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα.
Οι χρόνοι της στο ημερολόγιο είναι ονειρεμένοι, όμως λίγο καιρό αργότερα το όνειρο γίνεται εφιάλτης. Μετά το τέλος της καριέρας της οι εξετάσεις στο συκώτι έδειξαν, ότι η ταχύτατη κυρία πάσχει από βαριάς μορφή καρκίνου. Η λάμψη του χρυσού σβήνει γρήγορα και η ίδια παραδέχεται, ότι ένας γιατρός την είχε προειδοποιήσει πριν από χρόνια.
Δύο ακόμα αθλήτριες με τις οποίες η κάτοχος του ημερολογίου μοιραζόταν τα μετάλλια, σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και οι γιατροί ξεκαθαρίζουν, ότι οι αναβολικές ουσίες κατέστρεψαν τις άλλοτε πρωταγωνίστριες.

Από: www.alphatv.gr