Ειδήσεις

20 Απρ 2008

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο ΚΑΤ και χειρουργήθηκε σε τέσσερις ώρες, ο πατέρας μου στο ίδιο νοσοκομείο περίμενε δυο μέρες πάνω σε ματωμένα σεντόνια

Μήνυμα αναγνώστη
Σας έχω ξαναγράψει για την ταλαιπωρία του πατέρα μου ο οποίος μπήκε στο ΚΑΤ με κάταγμα στη λεκάνη και επειδή δεν μπορέσαμε να δώσουμε άμεσα αίμα, δεν τον χειρουργούσαν και αναγκαστήκαμε να τον πάμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
(31.3.2008

Έτσι έμεινε για δυο μέρες ο πατέρας μου σε νοσοκομείο των Αθηνών στο οποίο είχε εισαχθεί με κάταγμα και έπρεπε να χειρουργηθεί.
Μπήκε στο νοσοκομείο το πρωί. Δίπλα του μόνο η μητέρα μου. Εγώ έφτασα στο νοσοκομείο το απόγευμα. Μου ζήτησαν αίμα από τρία άτομα. Έδωσα εγώ, ειδοποίησα την αδερφή μου αλλά όταν ήρθε, το τμήμα αιμοληψίας του συγκεκριμένου νοοσοκομείου είχε κλείσει και την έστειλαν σε άλλο. Εκεί της βρήκαν χαμηλή πίεση και δεν της πήραν αίμα.
Ειδοποιήσαμε άλλους συγγενείς αλλά μπορούσαν να έρθουν το απόγευμα της επόμενης μέρας.
Την επόμενη μέρα το πρωί, καλέσαμε ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο και τον πήγαμε σε ιδιωτικό νοσοκομέιο όπου τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και εμείς δώσαμε αίμα μετά.
Τα σεντόνια με τα αίματα από την προσπάθεια να του βάλουν τον ορό μας είπαν ότι θα τα άλλαζαν μετά από το χειρουργείο...).
.
Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πρόλαβαν οι οικείοι του να δώσουν αίμα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο ώστε να μπεί σχεδόν άμεσα στο χειρουργείο;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ
ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΣΟΥΝ