Ειδήσεις

17 Μαΐ 2008

Ας «ανοίξει» η αγορά, ας γίνει απελευθέρωση των «κλειστών» επαγγελμάτων…


Όλοι μιλάνε για ακρίβεια στην αγορά, στα είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και άλλα και ψάχνουν να βρουν λύσεις και 41 μέτρα.
Η λύση είναι μια και μοναδική αλλά και ευρωπαϊκή.
Δηλαδή, απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, απελευθέρωση της αγοράς ώστε να επιτύχουμε ανταγωνισμό και χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα της αγοράς.
Όσο για τα φάρμακα που είναι και ο δικός μου τομέας εκεί πρέπει να χαμηλώσουν οι τιμές και για να γίνει αυτό πρέπει να απελευθερωθούν οι άδειες ιδρύσεως φαρμακειών και να σταματήσει πια η δικαιολογία ότι δήθεν, το άνοιγμα νέων φαρμακείων σημαίνει μη βιωσιμότητα των ήδη λειτουργούντων όταν αυτά κάνουν τζίρο χιλιάδων ευρώ το μήνα.
Ας «ανοίξει» η αγορά, ας γίνει απελευθέρωση των «κλειστών» επαγγελμάτων…

3 σχόλια:

Unknown είπε...


"Δηλαδή, απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, απελευθέρωση της αγοράς ώστε να επιτύχουμε ανταγωνισμό και χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα της αγοράς."


Σε ποιά χώρα αναφέρεται η ανάρτηση; Γιατί αν πρόκειται για την Ελλάδα με τους αποτελεσματικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, την εμπεδωμένη από όλο τον κόσμο δημοκρατική δημόσια διοίκηση, την απαράμιλλη διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων και των πολιτικών και με το ισχυρότατο μη χειραγωγημένο καταναλωτικό κίνημα, τότε εντάξει, να μην ανησυχεί κανείς!

Θα συμβεί ότι ακριβώς συνέβη και σε όλα τα άλλα που "απελευθερώθηκαν".

Σύσσκατα και συμπούρ&$λα δηλαδή...

spyros1000 είπε...

ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ..........
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ??????

ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ 500.000 ΕΥΡΩ??????????????Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...


@spyros1000

Προκαλείς, πάρτα.

Δεν θα κρίνω την άποψή σου ούτε τον τρόπο για την εκφορά της, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου απόλυτα σεβαστό.

Είσαι όμως ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ για το σεντόνι με το τεράστιο κενό που έριξες, γιατί αυτό αποτελεί περιφρόνηση και απόπειρα σαμποτάζ στο blog που σε φιλοξενεί, ενώ στοχεύει στην απόπειρα φίμωσης ή υποβάθμισης της γνώμης των άλλων.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!