Ειδήσεις

21 Μαΐ 2008

Η άρνηση της Αθήνας να αποδεχθεί το όνομα Μακεδονία τροφοδοτεί με εκρηκτικό υλικό μια περιοχή όπως τα Βαλκάνια γράφει σήμερα αυστριακή εφημερίδα

Με τίτλο «Η ελληνική προπαγάνδα» δημοσιεύει σήμερα η αυστριακή εφημερίδα "Die Presse" άρθρο του Ντέτλεφ Κλάινερτ για την διένεξη με την γειτονική ΠΓΔΜ.
Παραθέτουμε αποσπάσματα:
«Οι Έλληνες, έγραφε πριν από λίγο καιρό ο υπΕξ της Μακεδονίας Μιλόσοσκι, αρνούνται την ταυτότητά μας και δεν ενδιαφέρονται για έναν συμβιβασμό στο ζήτημα της ονομασίας.
Δυστυχώς έχει απόλυτο δίκαιο.
Η συνεχιζόμενη άρνηση της Αθήνας να αποδεχθεί το όνομα Μακεδονία είναι παράλογη και τροφοδοτεί με εκρηκτικό υλικό μια περιοχή όπως τα Βαλκάνια».
Και αφού ο αρθρογράφος αναφέρεται διεξοδικά στην ιστορία της περιοχής καταλήγει:
«Στο άμεσο μέλλον η Ελλάδα θα εγκαταλείψει έτσι και αλλιώς την στείρα στάση της, το ερώτημα είναι γιατί δεν το κάνει από τώρα;».
....................
Από: DW

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Η Μαριέττα του Συνωστισμού της Σμύρνης, η Μαριέττα του Τούρκου λογοκριτή των βιβλίων μας, η Μαριεττα την οποία προσπαθούν να επαναφέρουν, τι λέει;

Κάτι καλό θα έχει να πει για τον Τούρκο ειδικά μάλιστα αν είναι και στρατηγός!

Μη χάσετε αύριο ένα αφιέρωμα των bloopers στη Μαριέττα και τους συν αυτή.

Βίντεο, φωτό ηχητικά και γραπτά ντοκουμένα με τα ψέμματα, την προδοσία, τη Εθνική μειοδοσία, την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, τις οικονομικές σχέσεις της οικογένειας Κουτσίκου με το Τουρκικό κράτος.

Η επανεκλογή της Μαριέττας και του μηχανισμού που την προωθεί μέρος του οποίου είναι και σύμβουλοι καναλαρχών που θα αποκαλύψoυμε τα στοιχεία τους, θα μπορούσε να δικαιολογεί μέχρι και πράξεις για την υπεράσπιση της πατρίδας μας.

Εκτός βέβαια αν κατά τους Νεοδημοκράτες προκρίνεται κατά την σημασία της η προσθήκη μιας ακόμα ψήφου στη συμμορία της πειθαρχίας.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε και λίγο εδώ: http://say-macedonia.blogspot.com/...

Τα φιλαράκια έβγαλαν ένα καινούριο παιχνίδι για να μας δείξουν την ποιότητά τους. Μάλιστα, αν θα παρατηρήσετε, συνεχίζουν να παρουσιάζουν την ελληνική σημαία με την σβάστικα!

Ε... οι Αυστριακοί ας λένε ό,τι θέλουν. Αυστριακοί είναι...

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που γίνεται, δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν το συλλαμβάνει ο εσκέφαλος μου..με τίποτα. Δεν υπάρχουν αποδείξεις, ιστορικες οτι η Μακεδονία "ανηκει" σε εμάς η σε αυτούς??? Δηλαδη δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα το λύσουν αυτό? Οι ιστορικοι τι θα κάνουν τοτε?

Ανώνυμος είπε...

Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...

http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU
*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!

http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q
*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...

http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4

*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...

Ανώνυμος είπε...

Έλα Αλέκο…

Τι εθνικότητας ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος?

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???

http://www.youtube.com/watch?v=ykwmS0ZUqq4

Λυπάμαι πολύ!

ΧΑΣΑΤΕ