Ειδήσεις

7 Μαΐ 2008

Για όσους θέλουν να στείλουν βοήθεια στη Μιανμάρ

Το υπουργείο Εξωτερικών απευθύνει έκκληση στους Έλληνες πολίτες που θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων από το φονικό κυκλώνα στη Μιανμάρ.
Για την κατάθεση οικονομικής ενίσχυσης υπάρχει ειδικός λογαριασμός του υπουργείου Εξωτερικών, στην Τράπεζα της Ελλάδας:

Υπουργείο Εξωτερικών
Αρ. Ειδικού Λογαριασμού 2341 065 503 (IBAN: GR 0701000230000002341065503)
Τράπεζα της Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.mfa.gr
ή στα τηλέφωνα 36 83 670 (9π.μ.- 6 μ.μ). και 36 81 350 (μετά τις 6 μ.μ.).

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο κ. Αλογοσκούφης απομακρύνει στενούς συνεργάτες του;By Factorx | April 17, 2008


Στις 5/3 (βλέπε εδώ) γράψαμε ότι μετά την απομάκρυνση της γραμματέως του με την κατηγορία ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το …press-gr, απομακρύνθηκε από το πλευρό του υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφη, και ο κ. Β. Τοκάκης. Ο κ. Τοκάκης ήταν το «δεξί χέρι» του υπουργού για τα ΜΜΕ και «εξ’ απορρήτων» του. Ανεπισήμως, η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι έπρεπε να πάει …φαντάρος. Ύστερα όμως από τις τελευταίες εξελίξεις στην σύγκρουση (μέσω Κλαδά) του κ. Αλογοσκούφη με το Μαξίμου, δικαιούμεθα να υποβάλουμε σήμερα ένα πολύ απλό ερώτημα: Μήπως αυτές οι «απομακρύνσεις» έχουν σχέση με τις έρευνες της ΥπΕΕ (και του Γ. Ζορμπά) για φίλους του υπουργού Οικονομικών;


Topics: Πολιτική Επικαιρότητα |
5 Σχόλια to “Γιατί ο κ. Αλογοσκούφης απομακρύνει στενούς συνεργάτες του;”
συνταξιουχος Says:
April 17th, 2008 at 12:53 pm
Φατσα Αλογου
μιαλο κουκουτς

Anonymous Says:
April 17th, 2008 at 2:30 pm
Αυτό πάει τα-μάμ και στον εντιμότατο εκτός πασόκ πλέον φίλο του και προκάτοχο στην ιδια θέση. Του Γιωργάκη τη …συμπάθεια, ντε !

Vass Says:
April 17th, 2008 at 7:34 pm
Μήπως αντί για φαντάρος πάει να καταταγεί στη Λεγεώνα των Ξένων;

Μποτίλια στο πέλαγος Says:
April 17th, 2008 at 8:13 pm
Το πρόβλημα με τον κύριο Αλογοσκούφη είναι ότι κατανόησε ότι το καταλληλότερο στέλεχος για τη θέση του Υπουργού Οικονομίας είναι ο κ. Σπύρος Κλαδάς. Διότι σήμερα το υπουργείο δεν χρειάζεται οικονομολόγο επικεφαλής, αλλά νομικό. Ανοιχτόκαρδο και ευγενικό, αλλά και με τη μαγκούρα στο χέρι για να χτυπηθή η ρεμούλα και να ορθοποδήση η χώρα.
Βεβαίως ο Πρωθυπουργός διαθέτει και άλλα ισχυρά, ικανά και ειλικρινή στελέχη που τον στηρίζουν, όπως ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Πέραν αυτού καλό θα ήταν, εάν αποφασίση να κινηθή στην ανάπτυξη της πορείας του βέτο που ξεκίνησε, στην κατεύθυνση της σύνθεσης, να αξιοποιήση και άλλα στελέχη εκτός του κόμματός του, όπως τον κ. Τσίπρα ως Υπουργό Εργασίας, τον κ. Ζορμπά ως Υπουργό Δικαιοσύνης, τον κ. Αλαβάνο ως Υπουργό Υγείας, την κ. Παπαρήγα στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων, τον κ. Σκανδαλίδη ως Υπουργό Εσωτερικών, τους κ.κ. Βορίδη και Κανέλη στο Υπουργείο Παιδείας, τον ΓΑΠ ως υπουργό Ανάπτυξης και Τεχνολογίας, στην Προεδρία της Δημοκρατίας τον κ. Μολυβιάτη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός καλό θα ήταν να ηγηθή ο ίδιος και του Υπουργείου Εξωτερικών, με υφυπουργό τον κ. Καρατζαφέρη. Ο καταλληλότερος για τη Δημόσια Τάξη είναι νομίζω ο κ. Πάγκαλος, εάν πεισθή ότι πρέπει να πέσουνε μερικές σφαλιάρες στα εγκληματικά κυκλώματα, που το έχουνε παρακάνει.
Υπεύθυνος τύπου ο Faktor X. Θα ήμουν ευτυχής να δω κυβερνητικό εκπρόσωπο το Χάρυ Κλην. Όχι μόνο για να χαλαρώση λίγο η επικοινωνία του μπετόν αρμέ. Θα ήθελα να δω, ποιος θα άντεχε να βγη τότε για να πουλήση εξυπνάδες

StudioA-blog είπε...

"Ο κ. Τοκάκης ήταν το «δεξί χέρι» του υπουργού για τα ΜΜΕ και «εξ’ απορρήτων» του. Ανεπισήμως, η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι έπρεπε να πάει …φαντάρος. Ύστερα όμως από τις τελευταίες εξελίξεις στην σύγκρουση (μέσω Κλαδά) του κ. Αλογοσκούφη με το Μαξίμου, δικαιούμεθα να υποβάλουμε σήμερα ένα πολύ απλό ερώτημα:

Μήπως αυτές οι «απομακρύνσεις» έχουν σχέση με τις έρευνες της ΥπΕΕ (και του Γ. Ζορμπά) για φίλους του υπουργού Οικονομικών;"

Μήπως αν δεν "απομακρυνόταν" για να πάει... φαντάρος θα γράφατε πάλι κάτι, όπως "Δεν έχει υπηξρετήσει τη θητεία του το "δεξί χέρι" του Αλογοσκούφη;

Θα θέλαμε αυτό το ιστολόγιο να μην γίνει τόπος... φιλοσοφικών ερωτημάτων τα οποία αφορούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Αν αναφέρονται σε εμάς ή σε εσάς δε μας νοιάζει.
Όχι όμως σε τρίτους και χωρίς αποδείξεις.

Ανώνυμος είπε...

.
Όχι όμως σε τρίτους και χωρίς αποδείξεις.


>>>>>>>>ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ >>>>>>>>

http://www.antinews.gr/?p=1251

StudioA-blog είπε...

Και τι σημαίνει το ότι έχει αναρτηθεί;

Ανώνυμος είπε...

'
ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ή BLOGAS ή ........

Ανώνυμος είπε...

''Αν αναφέρονται σε εμάς ή σε εσάς δε μας νοιάζει.''

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. -ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ.

StudioA-blog είπε...

Είμαστε η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής "Studio ALPHA".
Εμένα με λένε Έφη Κουλοχέρη και είμαι η... "διαχειρίστρια".

StudioA-blog είπε...

ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ή BLOGAS ή ........


Αν "BLOGAS" σημαίνει "δημοσιεύω ότι "μου έρχεται" και αναφέρομαι με αρνητικά σχόλια σε συγκεκριμένα άτομα επειδή "έτσι νομίζω" και κάνω και αναπαραγωγή τέτοιων "ειδήσεων" τότε εμείς προτιμούμε το δεύτερο "ή", όποιο κι αν είναι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

.
=ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.

=ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ 'ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ' ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ Κα ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ , ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ "ΑΙΓΙΔΑ" ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ.

=ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΚΟ [ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ INTRMRCN],ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ -ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ-ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ.

=ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ - ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ - ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΑ,ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ,ΚΛΠ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .

=ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ .

==ή BLOGAS ΛΟΙΠΟΝ ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ==

=ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ κα Μ.Μ[ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ],ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΜΘ.

[ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ κ. Ν…]

ΥΓ. -ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ.

StudioA-blog είπε...

Γράφετε: ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ "ΑΙΓΙΔΑ" ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ.
-----------------------
Να μην είστε σίγουρος για αυτό. Στείλτε μας ένα "διασταυρωμένο" θέμα και έτσι θα μας... δοκιμάσετε.

Όσο για το αν είμαστε bloggers, με την έννοια που ανέφερα και πριν ("δημοσιεύω ότι "μου έρχεται" και αναφέρομαι με αρνητικά σχόλια σε συγκεκριμένα άτομα επειδή "έτσι νομίζω" και κάνω και αναπαραγωγή τέτοιων "ειδήσεων"), δεν είμαστε και δε θέλουμε να γίνουμε.

Ούτε όμως και ενημερωτική ιστοσελίδα είμαστε.
Δεν έχουμε πλήρη ροή ειδήσεων. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος είναι το ημερολόγιο της εκπομπής μας και με την έννοια αυτήν, ναι, είναι ιστολόγιο.

Και εδώ γράφουμε ό,τι προκύπτει από τη διερεύνηση των θεμάτων που ψάχνουμε για την εκπομπή.
Επιπλέον, φιλοξενούμε και όλα τα μηνύματα των τηλεθεατών και αναγνωστών.
Όλα, όταν πληρούν τα όσα αναγράφονται κάτω από τον τίτλο του blog μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η STUDIO A BLOG είπε...
Γράφετε: ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ "ΑΙΓΙΔΑ" ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ.

==ΛΥΠΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ -ΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ- ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ[ΕΝΙΑΙΟ] ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΚΟΜΕΝΑ.

=ΦΙΛΙΚΑ

ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ "ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ".

Ανώνυμος είπε...

ΓΊΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ ΛΟΓΩ PRESS GR;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ Η ΑΛΕΞΙΑ...!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ...Ο ΚΑtsΑΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ.


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

einai gnosto tis pasis oti o katsabelis tin eserne 10 xronia thn kyra maria.


den einai politiko to thema einai ithiko.

StudioA-blog είπε...

Για να μην κουραζόμαστε με τόσα σχόλια (και μάλιστα σε άσχετη ανάρτηση) γιατί δε γράφετε κάτι τεκμηριωμένο εσείς και να μας το στείλετε για να το δημοσιεύσουμε;

Ανώνυμος είπε...

http://www.seate.gr/paratakseis/disye/ntountouka/2007/200407.html
.
=======ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΄΄ΤΡΙΓΩΝΟ΄΄… (20-4-2007).


Η μπηχτή του SPOT-akia της 12-4-2007 για κάποια που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον κ. Μηλιάκο και τον Υπουργό Οικονομίας, με τσίγκλισε κι είπα να ερευνήσω λίγο το θέμα, κυρίως από …περιέργεια. (Από τις κακές συνήθειές μου…).Ψάχνοντας λοιπόν, έπεσα πάνω στα εξής :8 Στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 19-12-2004 ένα μεγάλο και αναλυτικό άρθρο αναφέρεται στους «κομματάρχες» των υπουργών της Νέας Διακυβέρνησης, στους ανθρώπους που «…που αποτελούν τους στενότερους συνεργάτες των μελών του υπουργικού συμβουλίου…» και «…κινούν τα νήματα των υπουργείων και πόσο επηρεάζουν τους προϊσταμένους τους…».

Στη δεύτερη, μόλις, παράγραφό του το άρθρο ασχολείται με το Υπουργείο Οικονομίας και το επιτελείο του κ. Αλογοσκούφη. Εκεί, μεταξύ των άλλων, γράφει και για «…την επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του Υπουργού κ. Μ.Μ….».Η κ. Μ.Μ. είναι υπάλληλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής και για πολλά χρόνια αποσπασμένη στο πολιτικό γραφείο του κ. Αλογοσκούφη.8 Όταν ο κ. Μηλιάκος έγινε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΕΓΑ. Η κ. Μ.Μ. έγινε, πάραυτα, Υποδιευθύντρια και τοποθετήθηκε επί κεφαλής της Υποδιεύθυνσης Γραμματείας Διοίκησης και Επικοινωνίας.Μεταξύ των 22 στελεχών, (Διευθυντών και Υποδιευθυντών) της εταιρείας, αποφοίτων διαφόρων Πανεπιστημιακών σχολών και κατόχων Masters of Science, η κ. Μ.Μ. ξεχωρίζει από το …απολυτήριο Λυκείου που διαθέτει. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – Ετήσιο Δελτίο Χρήσης 2004 – Πληροφορίες για την Εταιρεία / τα στελέχη, σελίς 72).8 Στη Γενική Συνέλευση της θυγατρικής της ΑΤΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ “ΣΥΝΕΔΙΑ Α.Ε.”, που έγινε στις 23-7-2004, η κ. Μ.Μ. εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.8 Στο Οργανόγραμμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων συναντάμε την κ. Μ.Μ. ως μέλος κι αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου που όρισε η Νέα Διακυβέρνηση…Αυτά, τα λίγα, κατόρθωσα εγώ να μαζέψω μετά από μια μικρή έρευνα, που έκανα.

Τώρα, κατά πόσον, βρήκα τον συνδετικό κρίκο Μηλιάκου – Αλογοσκούφη, είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα…

Εγώ απλώς ανακάλυψα, από περιέργεια, ένα πολύ ενδιαφέρον ΄΄τρίγωνο΄΄…

http://www.seate.gr/paratakseis/disye/ntountouka/2007/200407.html