Ειδήσεις

1 Μαΐ 2008

Θύμα του ανελέητου «πολέμου» με τους «trendy» φαίνεται πως έπεσε ο νεαρός «emo» που πρωταγωνιστεί σε γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση κρουασάν

Ένα μικρής διάρκειας βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα Youtube τον εμφανίζει αιμόφυρτο να κακοποιείται από τουλάχιστον δύο άτομα!
Το βίντεο που διαρκεί 29 δευτερόλεπτα δημοσιοποιήθηκε από άγνωστο που στο συνοδευτικό του σημείωμα κομπάζει για λογαριασμό κάποιου «Γρηγόρη», ο οποίος έδειρε τον νεαρό σε κατάστημα γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών: «Εσείς, τα υπόλοιπα emo, απλώς δείτε τι λέει για σας... Πάντως, πολύ το χάρηκα! Γεια στα χέρια σου, Γρηγόρη!».
Η εικόνα έχει εστιάσει στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού που δείχνει τρομοκρατημένο καθώς έχει δεχτεί χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τρέχει αίμα από τα χείλη του. Τόσο ο «δήμιος» του «Γρηγόρης» όσο και ο φίλος του που απαθανατίζει τη σκηνή με κινητό τηλέφωνο τον βρίζουν χυδαία και απειλούν τον ίδιο και τους ομοίους του με αντίστοιχα «αντίποινα», σε περίπτωση που εκφραστούν ξανά εναντίον των trendy. Το βίντεο τελειώνει με τους δράστες να προκαλούν το θύμα να τους δείξει το αίμα στο στόμα του. Σε όλη τη διάρκεια του οπτικού υλικού ο νεαρός emo δεν τολμά να αρθρώσει λέξη, εμφανώς φοβισμένος απ’ όσα έχουν προηγηθεί. Υποχρεώνεται, δε, σε παπαγαλία των υβριστικών φράσεων που εκστομίζουν εις βάρος των emo οι δύο δράστες.
.
Από την εφημερίδα "Espresso"