Ειδήσεις

26 Σεπ 2008

Τι είπε ο Καραμανλής στην Κεντρική Επιτροπή

  • Ο Κώστας Καραμανλής έριξε το γάντι στους διαφωνούντες, προκαλώντας τους ευθέως να τον αμφισβητήσουν και να ρίξουν την κυβέρνηση εάν αυτό επιθυμούν, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό ετοιμότητα για πρόωρες εκλογές.
  • Eμφανίστηκε ήπιος με τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, λέγοντας πως δε θα ανεχθεί βλάβη του δημόσιου συμφέροντος, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στο ελάχιστο στους εμπλεκόμενους υπουργούς.
  • Ο πρωθυπουργός απέκλεισε προς το παρόν ενδεχόμενο ανασχηματισμού, σημειώνοντας ότι οι αλλαγές στην πολιτική ή στα πρόσωπα που ζητούν κάποιοι, δεν αντιμετωπίζονται υπό το βάρος πιέσεων και της επικαιρότητας.
  • Ο κ. Καραμανλής κάλυψε την οικονομική πολιτική Αλογοσκούφη και ανακοίνωσε τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης σε ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους, επανέλαβε ότι θα λειτουργήσει σύντομα το ταμείο κοινωνικής συνοχής, καθώς και ένα ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας.
  • Ο Καραμανλής ζήτησε από υπουργούς, βουλευτές και στελέχη να πειθαρχήσουν στις αρχές και την εντολή των πολιτών που στήριξαν και στηρίζουν, όπως είπε- την κυβέρνηση.

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Είναι προφανές ότι το κεφάλαιο σύνταγμα, το κεφάλαιο νόμοι και το κεφάλαιο ηθικές αξίες, έχουν σημειώσει συγκριτική πτώση της αξίας τους στο κομματικό χρηματιστήριο της ΝΔ σε σχέση με το φουσκωμένα υπερτιμημένο κεφάλαιο του κεφάλα.

Οσο και να τους βρίσει κανείς, λίγο θα είναι.