Ειδήσεις

7 Οκτ 2008

Ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

«Βιώνουμε όλοι, σήμερα, μια παρωδία κυβέρνησης. Ένα χρόνο μετά τις εκλογές μπορεί να έχει με το ζόρι την δεδηλωμένη στην Βουλή αλλά έχει χάσει την εμπιστοσύνη του λαού», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην Κ.Ο του Κινήματος.
Ο Παπανδρέου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι χρησιμοποιεί ως άλλοθι την διεθνή κρίση για την αποτυχημένη πολιτική του, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση παράγει χάος, ανασφάλεια, αβεβαιότητα, παραπολιτική και σκάνδαλα».
Χαρακτήρισε το προσχέδιο του προϋπολογισμού αδιαφανές και άδικο, που βάζει την οικονομία στα πρόθυρα της επιτήρησης.
«Θέλουμε την θετική ψήφο των πολιτών για το σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ανακοίνωσε την κατάθεση άμεσα Πρότασης Νόμου, με πλαίσιο προτάσεων για την αντιμετώπιση της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης και την προστασία των καταθετών.
Παράλληλα, παρουσίασε έναν οδικό χάρτη πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, προκειμένου να διαμορφωθεί μια ισχυρή προοδευτική φωνή για τις παγκόσμιες αλλαγές.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να είναι καλά ο Γιωργάκης που έχει αναγνωρίσει στον Καρχιμάκη τη σοβαρότητα και αξιοπιστία που πρέπει να έχουν τα στελέχη ενός κόμματος εξουσίας.
Τελικά δεν έχω καταλάβει, αφού ο Γιώργος τρώει υγιεινά, δεν καπνίζει, αθλείται καθημερινά και προέρχεται από έξυπνο πατέρα ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι τόσο μα τόσο λειψός;
Εξηγείται επιστημονικά το φαινόμενο;

Ανώνυμος είπε...

Δύο ερωτήσεις ΜΟΝΟ για το Γιωργάκη:
1. Εάν επανέλθει το σχέδιο Ανάν θα το ψηφίσεις (όπως το 2005) ή όχι;
2. Συμφωνείς για τις συμφωνίας Ελλάδας-Ρωσίας ή όχι;
ΕAN ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΚΕΣ θα ρωτούσε αυτές τις δύο ΑΠΛΕΣ ερωτήσεις, αλλά κανείς δεν το τολμάει να το κάνει ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Βλέπεις τα υπερατλαντικά αφεντικά παρακολουθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, τόσα λεφτά δίνουν για τη σκηνοθεσία.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνουν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης και ο Κοντομηνάς δεν τραβάει το ψοφίμι τους.
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ο "φιλέλληνας" Γιωργάκης φαίνεται πολιτικό μυρμύγκι! Άντε πίσω στην πατρίδα σου άνθρωπέ μου, δεν είμαστε πιά προτεκτοράτο των Αμερικανών.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά υπάρχει Θεός και είναι και σοφός!
Έστειλε τον Αντρέα να καταστρέψει την Ελλάδα για να διαλύσει τις φαντασιώσεις του Ελληνικού λαού για το σοσιαλισμό.
Έστειλε όμως και το χαζούλη γιό του για να μας δώσει τη δυνατότητα να επανορθώσουμε τις μαλακίες μας

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη πλάκα οι στόχοι του Γιωργάκη για την οικονομία! Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!