Ειδήσεις

23 Νοε 2008

Ανοιχτή επίθεση κατά του διαιτητή Γερμανάκου πραγματοποίησε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Ανοιχτή επίθεση κατά του διαιτητή Γερμανάκου πραγματοποίησε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά την ήττα από τον Πανθρακικό. Η ομάδα των Σερρών ηττήθηκε με 2-1 και μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος είχε ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αθηνών, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ΠΑΕ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού ανέφερε πως:
"Αδικοπραξία είναι η εξ αμέλειας τέλεση ζημιογόνου συμπεριφοράς. Όλο το πανελλήνιο απόλαυσε σήμερα τη σφαγή του Πανσερραϊκού, θυμίζοντας και συνεχίζοντας τραγικές εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου".
"Μονόδρομος η προσφυγή στη δικαιοσύνη για διαιτητές που ζημιώνουν οποιαδήποτε ΠΑΕ, αλλοιώνοντας αποτελέσματα. Δεν ζητάμε προστασία πολλώ δε μάλλον εύνοια, απλώς απαιτούμε τα αυτονόητα":
1) Προστασία της ποδοσφαιρικής μας επένδυσης. Σεβασμό στον ιδρώτα των παικτών μας!!! Σεβασμό στο φίλαθλο μας!!!
2)Σεβασμό στην ιστορία της ομάδας μας!!!
"Γερμανάκοοοοο έχεις ακούσει ποτέ σου τη φράση προσβολή του περί δίκαιου αισθήματος";
"Ανεβήκαμε στη Σούπερ Λιγκ με όνειρα, φιλοδοξίες και νέα νοοτροπία. Να μη γκρινιάζουμε, να μη διαμαρτυρόμαστε, να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία, αλλά δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές μάλλον είναι ακόμα «ξένες» στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
"Μετά από δέκα αγωνιστικές σιωπής , η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!! Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός καταθέτει την παραίτησή του στη Σουπερ Λιγκ. Δεν πάει άλλο. Δε μπορούμε να δεχθούμε το "οργανωμένο έγκλημα" κατά του Πανσερραϊκού".

Type rest of the post here