Ειδήσεις

23 Ιαν 2009

Τούρκος ηθοποιός ομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους στην Κύπρο το 1974

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Κανάλ Τουρκ , ο Αττίλα Ολγκάτς, αποκάλυψε ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974.
''Στο σενάριο της σειράς σκότωσα έναν άνθρωπο, αλλά τι κρίμα, στην πραγματικότητα σκότωσα δέκα για την πατρίδα'', δήλωσε ο ηθοποιός που συνέχισε τη συγκλονιστική εξομολόγηση, λέγοντας ότι ο πρώτος που σκότωσε ήταν ένας αιχμάλωτος μόλις 19 ετών.

''Όταν του έτεινα το όπλο με έφτυσε στο πρόσωπο και τον πυροβόλησα στο μέτωπο , μετά σκότωσα άλλους εννέα'' είπε ο Ολγκάς και πρόσθεσε, ''κάθε φορά που σκότωνα κάποιον πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα, την άλλη μέρα ξανασκότωνα''.

Ο Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι εφιάλτες δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ και ότι βρισκόταν υπό ψυχολογική παρακολούθηση για πολλά χρόνια. ''Δεν τρώω κρέας και δε μπορώ να δω αίμα γιατί έχω ακόμη στο μυαλό μου τα παιδιά που σκότωσα, συμπλήρωσε ο Ολγκάτς, που θυμήθηκε τη διαταγή του διοικητή του να σκοτώσει για να δει πως είναι στ΄ αλήθεια και όχι στη σκηνή.
....
Από: Alpha 98,9
Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στις εφημερίδες: Τα Νέα, Η Καθημερινή και Το Βήμα και στην ιστοσελίδα www.skai.gr.