Ειδήσεις

10 Φεβ 2009

Λίγα λόγια για την «Ομάδα έψιλον»

Διαβάστε και: Μπορείτε να μου πείτε τι είναι η "Ομάδα Έψιλον";


Μήνυμα αναγνώστη
,,,,,,,,

Σίγουρα η ιδεολογία της Ομάδας Ε, εμπεριέχει κάποια ιδεολογικά στοιχεία που μπορεί να τρομάξουν κάποιους που δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται.
Στην εφηβεία και στην πρώιμη νεότητα, είναι απόλυτα φυσιολογικό οι νέοι μας να διαπνέονται από κάπως ανατρεπτικές ιδεολογίες.
Δυστυχώς, στις μέρες μας , ως γονείς, έχουμε κατά κάποιον τρόπο αποτύχει, αφού έχουμε απογοητεύσει τα παιδιά μας, τα οποία θα ήθελαν να μας βλέπουν να παλεύουμε για το σωστό, το δίκαιο και τη συλλογική ευημερία.
…….
Συνεχίζεται…

Αντί αυτού, μας βλέπουν πνιγμένους μέσα στα προβλήματα της καθημερινότητας και σχεδόν απαθείς απέναντι σε όλα τα κακώς κείμενα και επιεικώς απαράδεκτα που συμβαίνουν γύρω μας.


Αν αναλογιστεί κανείς, ότι στη σημερινή εποχή, μεγάλη μερίδα νέων έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν την ίδια την ύπαρξη και τη δομή της κοινωνίας όπως την έχουμε καταντήσει, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να έχουν επιθετική στάση και αντικοινωνικές αντιδράσεις, είναι παρήγορο ότι οι συγκεκριμένοι νεολαίοι, εμπνεόμενοι από πατριωτισμό και ιδεαλισμό, επέλεξαν τη φυσιολογική διαδικασία της ιδεολογικής πάλης μέσα από δομημένους δρόμους της δημοκρατικής μας κοινωνίας, προκειμένου να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.


Δεν χρειάζεται λοιπόν να έχει κανείς αρνητική στάση σε όλα αυτά καθώς οι χώροι αυτοί κατά κανόνα είναι ασφαλείς και απαλλαγμένοι από άλλου είδους προβλήματα (ναρκωτικά κ.λ.π.). Όσο δε για τον φανατισμό που διακρίνει τους νεολαίους, ούτε αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, με την προϋπόθεση βέβαια να μην γίνει μονομανία.


Οι χώροι που αποκαλούνται "Ελληνοκεντρικοί", όπως το νεοϊδρυθέν κόμμα της ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι φέρνουν τους νεολαίους μας σε επαφή με την αρχαιοελληνική σοφία και πιο κοντά τον ελληνικό πολιτισμό που αποδεδειγμένα εξευγενίζουν. Έτσι, σε αυτούς τους χώρους, με αφορμή την επιστροφή στις προγονικές ιδέες, ακόμα και παιδιά που ελάχιστη σχέση έχουν με την μελέτη, επανέρχονται στην αναζήτηση της γνώσης και συμφιλιώνονται ξανά με το βιβλίο, γεγονός που αποτελεί για τη νεολαία μας ένα μεγάλο όφελος.


Τα όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας έχουν επιδράσει με τέτοιο τρόπο πάνω στα παιδιά μας , ώστε ο κάθε νέος έπαψε να ελπίζει ότι με τα υπάρχοντα εφόδια θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ζωής και έφτασε μέσα στην απόγνωσή του να αναζητά λύσεις σε πανίσχυρες μυστικές ελληνικές ομάδες, που άσχετα αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν, πιστεύει ότι με τα μέσα που διαθέτουν, θα αποκαταστήσουν την Ελλάδα στην θέση που έπρεπε να βρίσκεται.


Τους νέους αυτούς θα τους βοηθούσαμε πραγματικά, αν
συμμεριζόμασταν τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους και αν
μοιραζόμασταν τα όνειρά τους.
Το κόμμα της Ομάδας Έψιλον, αν πραγματικά έχει σκοπό να υλοποιήσει τις ιδέες που ενστερνίζεται στη διακήρυξη, μπορεί πραγματικά να έχει μια θετική επίδραση στην κοινωνία μας.Ένα άλλο θετικό αυτών των ελληνοκεντρικών χώρων ,είναι ότι στο όνομα του
πατριωτισμού και της λατρείας του Ελληνισμού, κατευθύνουν τα παιδιά μας
στη γνώση της ιστορίας μας. Μέσα από την ιστορία μας θα αντιληφθούν οι νεολαίοι μας τα σοφά λόγια των προγόνων μας και θα ανακαλύψουν μόνοι τους τον τρόπο που θα οδηγήσουν οι ίδιοι μπροστά την Ελλάδα
Προσωπικά δεν ανησυχώ για το γεγονός της ίδρυσης ενός κόμματος όπως αυτό της Ομάδας Έψιλον ούτε για το ότι μπορεί να εντάξει κάποιους νέους μας στους κόλπους της. Αντίθετα από τη διακήρυξη βλέπω ότι η Ομάδα Έψιλον συμμερίζεται την αγωνιστική διάθεση των νέων μας και κατανοεί τις θέσεις τους να αγωνιστούν για μια καινούργια Ελλάδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
Είπε κανείς ότι η Ομάδα Έψιλον είναι κόμμα η ότι ιδρύει κόμμα;
Μήπως κάπου έχουμε μπερδευτεί;

Γοργίας

pelekanos είπε...

Δεν έχουμε μπερδευτεί καθόλου.Απλά Γοργία μου έχεις μείνει λίγο πίσω. Στο διαδύκτιο αλλά και σε πολλά στέκια ιδίως νεολαίων κυκλοφορεί ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος της ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ
Σε διάφορες επίσης ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές έχει ειπωθεί ότι τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΈΛΟς ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ή αρχές Μαρτίου