Ειδήσεις

22 Μαρ 2009

Συνεδρίαση της περίφημης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα θα διεξαχθεί στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης από 14 έως 17 Μαΐου

Η επικείμενη συνεδρίαση της περίφημης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα, που θα διεξαχθεί στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης από 14 έως 17 Μαΐου, έχει αρχίσει να εξάπτει τη φαντασία και να δίνει υλικό για νέα σενάρια σε όσους αρέσκονται σε θεωρίες πολιτικής συνωμοσίας. Και μάλιστα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι ανέκαθεν η ύπαρξη και η δράση της λέσχης αυτής συνοδεύονταν από ισχυρές δόσεις μυστηρίου, κυρίως επειδή οι συνεδριάσεις της γίνονται μακριά από κάθε φως δημοσιότητας και κατά το παρελθόν μέλη της είχαν «προαναγγείλει» σημαντικές εξελίξεις διεθνούς ενδιαφέροντος.

....

Περισσότερα: Εspresso

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΕΣ !!!
******************************

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ‘’ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ’’
.............................

ΕΡΩΤΗΣΗ ‘’ΕΘΝΟΥΣ’’
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ;

Γιώργος Παπανδρέου :
Οι καθαρές σχέσεις είναι προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος αλλά και του υγιούς και παραγωγικού επιχειρηματία. Ωφελούν τον Ελληνα πολίτη.
Δεν γνωρίζω τι έχει υποσχεθεί ο κ. Καραμανλής στους εργοδότες. Εγώ δεν τους υπόσχομαι παρά την εφαρμογή των δεσμεύσεών μας. Κανόνες και διαφάνεια παντού. Κράτος δικαίου. Και αυτά δεν κοστίζουν ούτε ένα ευρώ.
Δεν έχει να κάνει απλά με το εισόδημα - και σίγουρα όχι μόνο με το εισόδημα που δηλώνεται επίσημα. Εχει να κάνει με τον συνολικό πλούτο και τον τρόπο διαβίωσης.
Η δίκαιη αναδιανομή είναι βασικό στοιχείο της πολιτικής μας. Θα επαναφέρουμε τη φορολογία της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, θα φορολογήσουμε την εκκλησιαστική περιουσία, θα λάβουμε αποτελεσματικά μέτρα φορολόγησης των εξωχωρίων εταιρειών και του προκλητικού πλούτου που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα και δεν φορολογείται.

For the copypaste
‘’PASOK poisonous’’

Ανώνυμος είπε...

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&tag=9379&pubid=6493109

>>>>Πακέτο στήριξης ζητούν οι ασφαλιστικές
Για να βγει η ασφαλιστική βιομηχανία από την κρίση και να καλύψει τις προϋποθέσεις που θέτει η Εποπτική Αρχή θα απαιτηθούν άμεσα άνω των 500 εκατ.