Ειδήσεις

11 Μαρ 2009

Απήγαγε... γάιδαρο για να τον σώσει από τα βασανιστήρια

Το άτυχο ζώο απήγαγε κυριολεκτικά συγχωριανός του ιδιοκτήτη του, γιατρός στο επάγγελμα, για να το σώσει, και αφού του παρείχε φροντίδα στο σπίτι του το παρέδωσε στον δήμαρχο Τιρνάβου, ο οποίος το μετέφερε στο φιλόξενο πάρκο ζώων του δήμου.
Ο γιατρός Ανδρέας Κουτίνας, ο οποίος έπειτα από χρόνια διαμονής στην Ιταλία επέστρεψε στο χωριό του, δεν άντεχε να βλέπει καθημερινά τον 80χρονο γείτονά του να κακοποιεί τον γάιδαρο.
.....
Συνεχίζεται...

Παρά τις αλλεπάλληλες λογομαχίες μαζί του ο 80χρονος συνέχιζε να χτυπά ανελέητα το τετράποδο και η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο πριν από λίγες μέρες, όταν το χτύπησε τόσο βάναυσα που παραλίγο να του βγάλει το ένα μάτι.


Τότε ο γιατρός απήγαγε το ζώο, το φιλοξένησε για λίγες μέρες σε ζεστό και φιλικό χώρο του σπιτιού του και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια το παρέδωσε στον δήμαρχο Τιρνάβου Χρ. Κιτσίδη και στο πάρκο ζώων του δήμου. Στο φιλόξενο πάρκο ζώων του δήμου μεταφέρθηκε το άτυχο ζώοΠερισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11421&subid=2&tag=8405&pubid=2654822


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στο γιατρό. Πάντα να κάνει καλές πράξεις. Και πάλι ΕΥΓΕ !!!!

Softart είπε...

Μπράβο γιατρέ!!