Ειδήσεις

27 Μαΐ 2009

Ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας για το σκισμένο Κοράνι - Συνεδριάζουν σήμερα και θα αποφασίσουν για τυχόν ειρηνικές κινητοποιήσεις

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας από την πρώτη στιγμή ήταν παρούσα στην καταγγελία του περιστατικού όπου αστυνομικός έσκισε και πάτησε το Κοράνι ενός μετανάστη κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου. Το Κοράνι το παρέδωσε ο καταγγέλων στα χέρια μας και με αυτό πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου συζητήσαμε λεπτομερώς με τον συνταγματάρχη που απέστειλε η ΓΑΔΑ για αυτό το λόγο. Μας διαβεβαίωσε ότι τάχιστα θα μας δώσει το όνομα του αστυνομικού και πως η Ελληνική Αστυνομία καταδικάζει τέτοιες ενέργειες που προσβάλλουν το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών. Εμείς δηλώσαμε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη και πως καλή τη πίστει θα περιμένουμε από την αστυνομία να μας δώσει το όνομα προκειμένου να προχωρήσουμε στην κατάθεση της μήνυσης, έτσι ώστε να παρέλθει και η διαδικασία του αυτοφώρου, όλα αυτά καλόπιστα.
……
Συνεχίζεται…

Καταδικάσαμε έντονα τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, τα μέλη μας δεν συμμετείχαν, αντίθετα κινηθήκαμε προς εκτόνωση του θέματος καθώς θεωρήσαμε δεδομένες τις υποσχέσεις της αστυνομίας ότι θα κινηθεί ανάλογα προκειμένου να οδηγηθούμε σε εκτόνωση. Τα ΜΜΕ κάλυψαν με ακρίβεια τις θέσεις μας και μετέδωσαν το μήνυμα στους εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνους της χώρας αλλά και στο εξωτερικό που δηλώναμε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε το θέμα στα χέρια του νόμου.

Καταθέσαμε στην ΓΑΔΑ τις μαρτυρίες και τα στοιχεία μας καθώς και το σκισμένο Κοράνι, και αναμέναμε το όνομα του αστυνομικού προκειμένου να καταθέσουμε και επίσημα τη μήνυση στο δικαστήριο. Την Τρίτη 25 Μαΐου 2009 καταθέσαμε μήνυση κατ’αγνώστου και δηλώσαμε ικανοποιημένοι γιατί έτσι οδεύαμε προς λύση του ζητήματος έστω και χωρίς όνομα.

Δυστυχώς στη μετέπειτα συνάντηση του προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ και του συνήγορού μας κ. Φραγκίσκου Ραγκούση με τον ταξίαρχο της ΓΑΔΑ που έχει αναλάβει την υπόθεση, μας έγινε σαφές ότι η Αστυνομία δεν επιθυμεί λύση αλλά συνέχιση της παρούσας κατάστασης. Μας εξηγήθηκε πως δεν πρόκειται να μας δοθεί όνομα, σύντομα τουλάχιστον, ότι θα περάσει ίσως και ένας μήνας προκειμένου να απολογηθεί ο εν λόγω αστυνομικός καθώς έχει το δικαίωμα αναβολής.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό ανατρέπει την προσπάθειά μας κατευνασμού και είναι δυνατό να πυροδοτήσει αντιδράσεις από το σύνολο του Μουσουλμανικού πληθυσμού της Αθήνας που μέχρι στιγμής δεν έχει διαδηλώσει καθώς ακολούθησε την προτροπή μας για λύση μέσω της νομικής οδού.


Για το λόγο αυτό οι Άραβες της Αθήνας θα συνεδριάσουν Τετάρτη ώρα 8μμ με τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας προκειμένου να σχεδιάσουν με ψυχραιμία τις επόμενες κινήσεις τους. Τυχόν ειρηνικές κινητοποιήσεις θα γίνουν γνωστές σε επόμενο δελτίο τύπου.

Επαναλαμβάνουμε πως καταδικάζουμε τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, τις φθορές, τις επιθέσεις, τις κλοπές, όπως καταδικάζουμε την καταπάτηση και προσβολή των θρησκευτικών συμβόλων και αισθημάτων των πολιτών. Καταδικάζουμε την εκμετάλλευση μερίδας μεταναστών από πολιτικές κινήσεις εγείροντας την θρησκευτική τους πίστη πολλαπλασιάζοντας το αίσθημα αδικίας μέσα τους με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Η Πίστη του Μουσουλμάνου είναι ό,τι ακριβότερο διαθέτει και εμείς έχοντας οδηγό την Πίστη μας ζούμε αρμονικά στην κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Πιστεύουμε ότι η ενέργεια του αστυνομικού ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, θα θέλαμε να λήξει εκεί με τη νομική λύση και όχι να βρισκόμαστε εκτεθειμένοι και μετέωροι από την ανησυχητική καθυστέρηση της αστυνομίας να τελειώσει το ζήτημα αυτό δίνοντας επιτέλους τα στοιχεία του καταγγελόμενου αστυνομικού.


Ευχαριστούμε πολύ,

Το Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας

1 σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ... είπε...

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ:Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναήμ Ελγαντούρ φωτογραφίζει τους υποκινητές των επεισοδίων για το Κοράνι!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
http://youtube.com/watch?v= OixlHWyXgSY
http://www.greekalert.com/ 2009/05/blog-post_26.html

Ποιος είναι ο "κύριος" που δίνει κατευθύνσεις στους αλλοδαπούς;

Δείτε το απόσπασμα απο τα χθεσινά επεισόδια
ανοίξτε την ένταση και θα ακούσετε πεντακάθαρα πως κάποιος δίνει κατευθύνση προς τα που θα πρέπει να μετακινηθεί το μαινόμενο πλήθος!
ποιός είναι αυτός ο "κύριος";
ποιός να είναι άραγε;...
Ελπίζουμε να ξέρουν ή τουλάχιστον να ρωτήσουν να μάθουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την διασφάλιση της τάξης.
Λέμε εμείς τώρα...δεν ξέρουμε....
Ελπίζουμε ο συγκεκριμένος "κύριος" να μην έχει σχέση με 5, 6 και παραπάνω οργανώσεις που όλες αυτές τυχαία να έχουν παρουσία σε πολλά αντίστοιχα επεισόδια!!!
http://youtube.com/watch?v= fq6ScE3eNHY
** To Greekalert σε όλες τι περιπτώσεις μέχρι τώρα
ακόμη και αν οι εικόνες και τα βίντεο έχουν προδημοσιευτεί αλλού
προσπαθεί να προφυλάσει την ανωνυμία αυτών που αναφερόμαστε.
Γιατί δεν μας ενδιαφέρει η στοχοποίηση ανθρώπων αλλά η ανάδειξη προθέσεων...
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν θα βάλουμε πλέγμα γιατί η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει.
Γνωρίζουμε πως ήδη γίνονται κινήσεις από συμπολιτές μας που βιώνουν καθημερινά τον φόβο, που καταστρέφονται οι περιουσίες τους και που κινδυνεύει η ζωή τους. Γίνονται κινήσεις ώστε όλοι μαζί να κινηθούν νομικά εναντίον όλων των υπαιτίων και ιδιαίτερα των ηθικών αυτουργών.
Θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε μέσο και κάθε τίμημα.
Σχόλια
http://tomadakis.blogspot.com/ 2009/05/blog-post_9498.html
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ...
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ...
Αυτός ο Πέτρος Κωσταντίνου της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο, και άλλων ΜΚΟ βρίσκεται πίσω από κάθε κίνηση Πακιστανών και αφγανών. Έχει οργανώσει τουλάχιστον 3 προβοκάτσιες που γνωρίζω. Όταν είδα το δημοσίευμα του στην Ελευθεροτυπία προ 3 εβδομάδων είμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Πάντα κρύβεται ένα αίτημα από πίσω και πάντα έχουν στόχο την ΕΛ.ΑΣ. Συνήθως χτυπούν μέσω του ΣΚΑΙ με 3-4 δημοσιεύματα σε μικρό χρονικό διάστημα, ουτως ώστε να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές. Είναι επαγγελματίες στο είδος.
Τον Οκτώβριο αίτημα ήταν η διέυρυνση παροχής ασύλου
http://www.youtube.com/watch? v=TGBRKHO5rqc
Τώρα είναι το Τζαμί και η προώθηση του νεοσύστατου κόμματος του Κωσταντίνου με την ακρωνυμία ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
http://www.youtube.com/watch? v=VwrgCjCyDxo&feature=channel_ page
Η απάντηση απλή ...αντιπαραβάλλετε απλά το πρόσωπο που εμφανίζεται στο 0,50" του βίντεο http://www.youtube.com/watch? v=tSdo9e_S2Eo Τα σχόλια δικά σας!
http://www.greekalert.com/ 2009/05/blog-post_546.html

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ο πρόεδρος των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλαμ άφησε για λίγο την γραφειάρα του....(κλικ στην εικόνα)

...και κατέβηκε στους δρόμους με την ντουντούκα υποκινώντας τα επεισόδια των λαθρομεταναστών στην Αθήνα... από πίσω και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Όσο και αν προσπάθησε το κανάλι του Κούλογλου να θολώσει πρόσωπα, δεν τα κατάφερε. Βέβαια δεν τηρεί την ίδια στάση όταν μαγνητοσκοπεί Έλληνες να διαδηλώνουν ενάντια στην λαθρομετανάστευση. Εκεί βγαίνουν όλα τα πρόσωπα φόρα παρτίδα. Μεγάλε "δημοκράτη" Κούλογλου....
Η Νέα Τάξη χρειάζεται την συμβολή όλων των δήθεν και των θολοκουλτουριαραίων για να επιβληθεί. Και από αυλικούς ...άλλο τίποτα!
http://hellenicrevenge. blogspot.com/2009/05/blog- post_7997.html