Ειδήσεις

8 Μαρ 2008

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος

"Λυπάμαι , πραγματικά ντρέπομαι γιατί δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε στον κόσμο το κοινωνικό αγαθό αυτό το οποίο δικαιούται . Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και πρέπει το αντιμετωπίσουμε και να το αντιμετωπίσουμε σύντομα", είπε ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Τάκης Αθανασόπουλος πριν από λίγο , μετά την κατάθεση του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών .

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ απέφυγε να απαντήσει άμεσα στις ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις καταγγελίες των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ότι η επιχείριση ευθύνεται για τις διακοπές ρεύματος λέγοντας χαρακτηριστικά "Νομίζω ότι αυτή είναι δουλειά του εισαγγελέα, να κάνει την προκαταρκτική εξέταση και να ασχοληθεί με όλα αυτά".
Σχετικά με τη σχέση του με τους διευθυντές της ΔΕΗ τις χαρακτήρισε άριστες τονίζοντας μάλιστα, "με στήριξαν και με στηρίζουν όπως και εγώ".

15 σχόλια:

Unknown είπε...


Σύντομο ανέκδοτο:


ο διορισμένος και στηριζόμενος μόνο από την ΝΔ πρόεδρος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος... ντρέπεται!
:-))

Εμείς να δείτε ντροπή που αισθανόμαστε για εσάς κύριε, εμείς οι Ελληνες να δείτε πόσο πολύ ντρεπόμαστε με τέτοιο πρόεδρο στη ΔΕΗ!

Οι Πρόεδροι εκλέγονται μετά από γενική συνέλευση και ΔΣ. Οι άλλοι είναι "ντεμέκ", παιδιά κομματικών σωλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Ypiretisa os DEA sto Didimiteixo 30 mhnes.Douleva stin DEH alla o Peponis mas apelise me tin allagi tis kivernisis to 92-93.Aganaktisa kai efiga Ameriki .
Me afta pou vlepo me tin DEH lipamai gia to katantima tis patridas moy,pou ypiretisa kai tin agapao.
Eleos kirioi kai NTROPI.

Ανώνυμος είπε...

Προβλήματα υγείας έχουν και οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ, π.χ στην δ/νση ανθρωπίνων πόρων στον τομέα ασφαλείας όπου οι μεταθέσεις γίνονται επιλεκτικά, χωρίς να δείχνουν οι συνδικαλιστές τον ανθρωπισμό τους για συναδέλφους τους. Πως περιμένετε μετά να συγκινηθούν απο τα προβλήματα του καταναλωτικού κοινού, οταν αδιαφορούν δ/κηση και συνδικαλιστές για τα προβλήματα υγείας των δικών τους ανθρώπων.

Unknown είπε...


She's lying!!!


Τα 3 "then".
Πάλι funny ασφαλιστικό Πετραλιά;;;
...και εδώ τους... στίχοι!

Της ετοιμάζουμε κάτι "ψαλίδια" ΜΟΥΡΛΙΑ, να γλείφει τα δάχτυλά της!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ
ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Εαν οι καταναλωτές για ενα 4μηνο δεν πληρώναμε το λογαριασμό της ΔΕΗ τι θα εκανε η ΓΕΝΟΠ.

Unknown είπε...


Αθανασόπουλε μην ντρέπεσαι,
πάει χαμένο το δάκρυ σου Στέλλα.

...σε πρόλαβε άλλος!

Ανώνυμος είπε...

Να ταχθεί στο πλευρό των emo ο κύριος Αθανασόπουλος αφού είναι τόσο λυπημένος με αυτά που συμβαίνουν εξαιτίας της απεργίας της ΔΕΗ.

dimo74 είπε...

Se dhmokratika politevmata oloi
exoun dikaiwma sthn apergia...

Wstoso epixyrhseis opws h deh
einai programmatismenes na leitourgoun "xwris provlima" me
to proswpiko asfaleias...

To thema to pragmatiko einai oti
oi "diakopes revmatos" den exoun kamia sxesh me tis apergies...

Apla katevazoun to diakopth -me
prosxima tis apergeies- gia na piesoun thn kyvernhsh...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΙΔΙΟΤΙΚΑ

Unknown είπε...

@"Ypiretisa os DEA sto Didimiteixo 30 mhnes".

Οι μόνιμοι δεν απολύονται. Είτε δεν ανανεώθηκε η σύμβαση ορισμένου χρόνου που είχες (για την ακρίβεια δεν έγινε νέα), είτε εργαζόσουν σε εργολάβο της ΔΕΗ.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΝΑΝ "ΑΛΗΤΗ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΑΠΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΗ


ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ.ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ".ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ Ή ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΤΡΙΑΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΔΕΗΤΖΗΔΩΝ" Ή ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ "ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ" ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΣΤΡΟ" ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ!!!!!!
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΛΗΤΕΣ" ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ,ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΑΠΕΡΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ,ΕΦΗΒΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

dimo74 είπε...

Φιλε "the bloopes team",
Ευχαριστώ πολύ για την
εμπεριστατωμέμη αναληση
στο θέμα πως λειτουργεί
η ΔΕΗ. Το λέω ειλικρινά...

Ωστοσο λειπάμε αλλά δεν βλέπω κανένα λογο γιατί η ίδια διοίκηση
θα ήθελε να βάλει τα χεράκια της για να βγάλει τα ματάκια της...

Σε κάθε φόνο πρώτα πρέπει να
υπάρχει κίνητρο...
και εδώ το κίνητρο το έχουν η
γενοπ-δεητζιδες...

υ.γ. την πεμπτη το μεσημέρι..
στο κεντρικό μαγκαζίνο του ραδ.ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε οτι με "επέμβαση των απεργών μειώθηκαν οι υδροηλεκτρικές μονάδες" που βοηθούσαν την κατασταση...

Unknown είπε...

Φίλτατε φίλε,

κατά πρώτον η διοίκηση (όπου "διοίκηση" = κυβέρνηση) δεν βγάζει τα ματάκια της, αντίθετα, δημιουργεί φαινόμενα κοινωνικού αυτοματισμού και με την βοήθεια της άγνοιας του απλού πολίτη ή της παραπληροφόρησης βγάζει τα ματάκια των άλλων.

Δεύτερο, μην πιστεύεις όλα όσα ακούς, η φράση "το είπαν οι ειδήσεις, άρα συνέβη" είναι ένα παλιό Αμερικανικό αστείο για τα ΜΜΕ.

Στη πραγματικότητα ο φόρτος εργασίας, η πίεση του χρόνου, η καχυποψία με λίγη άγνοια και ενίοτε πολιτική ή εργοδοτική σκοπιμότητα είναι ο συνδυασμός που σκότωσε τα ΜΜΕ και ευλόγησε τα blogs. Το πιθανότερο είναι το μέτρο για την είδηση να μην έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα για την μετάδοση που έγινε.

Τέλος σου λέω ότι δεν έχω πρόθεση να σε πείσω αλλά μόνο να σε πληροφορήσω. Το τι από τα λεγόμενά μου κρατάς και τι όχι, εναπόκειται - όπως συμβαίνει πάντα στα blogs - στην νοημοσύνη, στην ωριμότητα και εμπειρία σου σε αυτό το μέσον.

Κλείνω την συζήτηση για το ζήτημα και δεν θα επανέλθω σε αυτό με την ευχή για καλή Σαρακοστή.

S.