Ειδήσεις

10 Μαρ 2008

"Άφησαν τη Μαριέττα μόνη και πικραμένη"





Παναγιώτης Κουτσίκος: " Ενδεχομένως, η εξέλιξη της υγείας της να ήταν διαφορετική αν δεν είχε επιβαρυνθεί με πολιτικό στρες και άγχος".



Ο πρώην σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου μιλάει στο "Πρώτο Θέμα" και αφήνει αιχμές για τη στάση του Καραμανλή απέναντί της λέγοντας: "Τη Μαριέττα την άφησε ακάλυπτη ο πρωθυπουργός στο θέμα του βιβλίου της Ιστορίας. Η υπόθεση την πίκρανε, την πίκρανε πολύ".
Όσον αφορά στις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, λέει: "Έχει δείξει σθένος και δύναμη πιο πολύ και από άντρα. Τι να σας πω τώρα; Ότι όταν άνοιξε τα μάτια της μετά την πρώτη επέμβαση στο άκρο της, ρώτησε μόνο: "Τελειώσαμε; Πάμε τώρα παρακάτω. Τι μπορούμε να κάνουμε;"


Η κυρία Γιαννάκου παραμένει απύρετη εδώ και μέρες και οι θεράποντες γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της χωρίς να εφησυχάζουν καθώς ο οργανισμός της είναι αποδυναμωμένος μετά τις τόσες χειρουργικές επεμβάσεις.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πικραμενη ε?
ξερεις κυριε ποσους πικρανε η κυρια αυτη οσο ηταν υπουργος?

Unknown είπε...

Δεν την "άφησε ο Καραμανλής" όπως λέγεται αλλά ΔΕΝ εξελέγη για την περίπτωση που δεν το μάθατε.

Ο ψηφοφόρος ΤΡΑΒΗΞΕ το εκλογικό ΚΑΖΑΝΑΚΙ.

Όσο για τα "βάσανα και τον πυρετό", επειδή δεν ξεχάσαμε τα χημικά στα πρόσωπα των παιδιών μέχρι λιποθυμίας... κι αφού επιμένουν τόσο να την επαναφέρουν, να "προβούμε - απρόθυμα - σε δήλωση"...

οι bloopers δήλωσαν τα κάτωθι:
"ΕΧΕΣΘΗΜΕΝ ΡΕ!!!"