Ειδήσεις

16 Απρ 2008

Τελικά, ποιους "έκαψε" ο Ζαχόπουλος;












Μήνυμα αναγνώστη

Ποιος σας είπε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για το σκάνδαλο Ζαχόπουλου με τη διάσταση που εσείς, δηλαδή, όλα τα ΜΜΕ, του δίνετε;
Και εγώ σας λέω ότι κάποιοι αρέσκονται να ακούν και να ξανακούν λεπτομέρειες της ερωτικής του ιστορίας με την 35χρονη και να βλέπουν τον Αναστασιάδη να μαλώνει με τον Τριανταφυλλόπουλο και να διαβάζουν ότι με την κατάθεσή του «έκαψε» την 35χρονη ή «έκαψε» τον εργατολόγο ή «έκαψε» τους δυο δικηγόρους ή «έκαψε» τον «κομιστή» αναλόγως με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί το μέσο που παρακολουθούν.
Νομίζετε ότι το σημαντικό είναι το ποιους "έκαψε" τελικά ο Ζαχόπουλος;
Για το υπουργείο Πολιτισμού και τις ατασθαλίες σε αυτό, για την ουσία δηλαδή, έχουμε μάθει κάτι;
Ρωτήθηκε σχετικά από τον ανακριτή και αν ναι, τι απάντησε;
(Οι φωτογραφίες των πρωτοσέλιδων είναι από το www.in.gr)
.









8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσοστομε. Την νησσαν ποιουν απαξαπαντες επι του θεματος. Εφημεριδες και τηλεορασεις. Κοινως οι δημοσιογραφοι.

Ανώνυμος είπε...

EXΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑΤΕ ....ΟΤΙ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΛΙ!!

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΤΑΣΤΑΛΙΩΝ??(ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ)

ΤΩΡΑ ΔΗΛ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ?
ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ? ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ?ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...(ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΝΘΕΣΗ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΑΥΤΗ)ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ?

ΠΟΙΟΣ??? ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΕΣ ΕΣΕΙΣ???

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ.

ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΣ ΚΟΛΑΝΕ ΕΝΣΗΜΑ ...ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.


...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ.

ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...


Ανώνυμε με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ,


Βλέπεις πολύ ζούγκλα και σε έχει πειράξει.
"Εχέσθημεν καθ' ην στιγμήν εκλάναμεν" για τις γκομενοδουλειές του Νεοδημοκράτη γυμνασιάρχη. Μόνο τόσο.

ΟΜΩΣ:
Σε αντίθεση με όσα πιστεύει ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Δημοσιογράφος είναι ο διάμεσος της πληροφορίας και οφείλει να την μεταδίδει αυτούσια την στιγμή που την παίρνει, όχι όποτε αυτή δεν θα βλάπτει την εξουσία. Ο δημοσιογράφος διευκολύνει τον Πολίτη να ασκεί έλεγχο και να αποφασίζει για τις μελλοντικές του επιλογές μπροστά στην κάλπη. Ο Τριανταφυλλόπουλος που τόσο θαυμάζεις, μεταδίδει την πληροφορία κατόπιν εορτής και άρα δεν ασκεί έργο για λογαριασμό του Πολίτη αλλά για λογαριασμό του καναλάρχη που "διευκολύνεται" νομοθετικά για τα χρέη του. Ισως και για λογαριασμό της προσωπικής του τηλεθέασης που πάει από το κακό στο χειρότερο.
Αυτά τα ολίγα επειδή αναμετέδωσες χθεσινές ατάκες του δημοσιογράφου με το Μ κεφαλαίο.

Να εναρμονιστώ με το ύφος σου λέγοντας ότι "σκ@τ@ δημοσιογραφία" είναι αυτή που ελέγχει το προς δημοσιοποίηση μέγεθος, τον ρυθμό ή/και τον χρόνο δημοσιοποίησης της πληροφορίας.

Σην ουσία τώρα:

1. Η τοποθέτηση του γυμνασιάρχη της νευροχειρουργού Νατάσας στην θέση του ΓΓ στο ΥΠΠΟ, δεν είναι πρόβλημα;
2. Η καταστροφή ιστορικών και αρχαιολογικών μνημείων στο όνομα του "τσιμέντο να γίνει", δεν είναι πρόβλημα;
3. Ο διορισμός κομματικών φίλων με "πνευματικό έργο" όπως "οι κοριοί του τρόμπα" και άλλες αρπακολλατζίδικες θρυλικές βι-ντρεπο-κασέττες στο Ελληνικό κέντρο κινηματογράφου, δεν είναι πρόβλημα;
4. Η διανομή "μυστικών" κονδυλίων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ με αδιαφανή κριτήρια και χωρίς τήρηση αρχείου σε άγνωστους ή/και ανύπαρκτους αποδέκτες, δεν είναι πρόβλημα;
5. Η άσκηση εκβιαστικής εξουσίας επί των εργαζομένων προκειμένου να τις πηδήξει, δεν είναι πρόβλημα;
6. Η παντελής και καταγεγραμμένη στις κάμερες (έχουμε το βίντεο) άγνοια της ιστορίας όπως για παράδειγμα της σημασίας του Κρόνιου λόφου, δεν είναι πρόβλημα;
7. Η αλαζονεία της βλακείας του "εδώ θα είμαι για πάντα", δεν είναι πρόβλημα;
8. Το προκλητικό ύφος εκατό ιδρωμένων καρδιναλίων από ένα χοντρό αντιαισθητικό ΤΙΠΟΤΑ που κανονικά θα έπρεπε να κρύβεται backstage επειδή το image και το παρουσιαστικό του βλάπτει την Ελλάδα "άμα τη εμφανίσει", δεν είναι πρόβλημα;
9. Το να καταθέτει με ξύλινη γλώσσα όπως "στη συμμορία συμμετείχαν" - ασχέτως του αν νομικά είναι δικαίωμά του - από πολιτική άποψη, δεν είναι πρόβλημα;

...και σε πείραξε το ότι έκανε την δουλειά του ο Χαρδαβέλας;;;

Θα σε παρακαλέσω όπου βλέπεις τη λέξη "πρόβλημα" να την αντικαθιστάς με τη φράση "πολιτικό σκάνδαλο". Αυτή ήταν η αρχική έννοια, αλλά για επικοινωνιακούς (βλέπε:διαφημιστικούς) λόγους, η ΝΔ την έχει αντικαταστήσει με τα "πρόβλημα" και "ζήτημα".

Γράψε 1000 φορές "δεν θα ξανακάνω την μαλα$#@ να την πέσω σε δημοσιογράφους". Να μου την φέρεις αύριο που θα έρθεις με τον κομματικό κηδεμόνα σου.

Α, κι ένα τελευταίο, ΔΕΝ ανήκεις στο ανθρώπινο είδος αλλά στα οικοδομικά υλικά μαζί με τα τούβλα τους στόκους και άλλα ομοειδή.

Ε, άνθρωποι είμαστε... αν προκαλείτε την οργή μας, τότε θα γίνετε αποδέκτες αυτής σαν αποτέλεσμα των ενεργειών σας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΟΙ BLOOPERS AΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ??

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PRESS
BLOG ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΤ'ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΟ BLOG TOY ΑΛΦΑ??

ΛΟΙΠΟΝ....ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ (ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΜΠΛΟΓΚ ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ)..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ Ν ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΑΚΙ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ BLOOPERS ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ!!


ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ...!!


BYE

Unknown είπε...

Από κάτι διαφημίσεις για τσοντοσαιτ και κάτι χρυσαυγουλίτισες την πάτησε το πρέςς.

Μάθε ρε να γράφεις σαν άνθρωπος... τι χώρα είναι αυτή πια; Ακόμα και οι χρυσαυγίτες της, είναι γέροι, είναι γκέι, είναι ψυχάκηδες, είναι δεύτερης διαλογής και είναι παντελώς αγράμματοι...

Η αλήθεια δεν έχει "απόψεις", είναι μία. Οποιος λοιπόν, με πρόθεση την διαστρέφει προπαγανδιστικά, "εμπίπτει στην αρμοδιότητά μας". Τις απόψεις δεν τις κρίνουμε, συνήθως βαριόμαστε... Το ψέμα πολεμάμε.

Α, ναι, περί της καραμέλας της "κουκούλας":
Εμείς έχουμε έστω ένα "νικ νέημ", εσύ γιατί φοράς ακόμα κράνος και κουκούλα; Ηρθες στρέιτ από "κολοκοτρώνη" και δεν πρόλαβες "ΒΙ"; Θες κι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

...Ελεος μαυτους τους bloopers !Ρε παιδια για χαλαρωστε λιγακι..!!

Ποιοι νομιζετε οτι ειστε??

Πολυ σοβαρα πηρατε τον ρολο που ...δεν σας εχει αναθεσει κανενας στο κατω κατω.

Ναι οκ να εκφερετε την αποψη σας αλλα ελεος μαυτες τις επιθεσεις σας σε οποιον δεν συμφωνει μαζι σας.

Ειναι δυνατον να θεωρειτε οτι ειστε οι παντως επιστητου κριτες χωρις να ειστε και κρινομενοι??

Για προσγειωθητε λιγο και ηρεμιστε γιατι ειναι αληθεια οτι σε οποιο μπλογκ εμφανιζεστε γινεστε δυσαρεστα αντιπαθητικοι και φασιζετε ολιγων...!

Ξεκαβαλιστε το καλαμι του μπλογκινγκ και βγειτε και καμια βολτα εξω στον αληθινο κοσμο εχω την εντυπωση οτι οι πολλες ωρες πανω απο εναν υπολογιστη.....σας εχουν......you know what i mean!!

Αντε ......μικροι ειστε ακομα.. κριμα ειναι να μην ζειτε την ζωη σας.

Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας και οποιος καταλαβε καταλαβε ...blooperakia.

Unknown είπε...

Αναπτύσσουμε επιχειρηματολογία 9 σημείων χωρίς προσωπικές αναφορές και δεχόμαστε "απαντήσεις" προσωπικής επίθεσης:


Πρώτος μαλ...:
"ΧΑΧΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΟΙ BLOOPERS AΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ??"

Δεύτερος μαλ...:
"Ελεος μαυτους τους bloopers !"

Αν σας πούμε τίποτα για την μαμά σας τώρα, θα φταίμε εμείς; Γιατί όπως φαίνεται, το θέμα δεν είναι τι συζητάμε αλλά το ότι η γνώμη μας ενοχλεί!

Αει σιχτίρ ρε αγράμματα φασιστόπαιδα! Αλήτες!!!