Ειδήσεις

14 Απρ 2008

Μετά το Πάσχα το zougla.gr;

.
Και να που μας πρόλαβε "Το Παρόν" και οι "ΤΥΠΟλογίες" για όσα είχαμε να σας πούμε εμείς σήμερα, σχετικά με τη διαδικτυακή "Ζούγκλα" Προθέρμανση για την έντυπη έκδοση θεωρείται η δημιουργία του www.zougla.gr, γράφει η εφημερίδα.
Για μετά το Πάσχα, εκτός κι αν ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αποφασίσει να "βγει" έστω κι αν δεν είναι "σκηνικά" έτοιμη ακόμα.
Και στις δύο εκδόσεις αναμένεται να παίξει ενεργό ρόλο ο γιος του Κωνσταντίνος και ήδη ο Μάκης. Τριανταφυλλόπουλος αναζητάει κτίριο για να στεγάσει τις δραστηριότητές του.
Σύμφωνα με τους υφιστάμενους σχεδιασμούς, η έντυπη "Ζούγκλα" θα είναι στα περίπτερα τον Μάρτιο του 2009.
Εμείς, να προσθέσουμε σε αυτό, πως πολλά ήταν τα κτίρια που επισκέφτηκε τις προηγούμενες μέρες ο κ. Τρινταφυλλόπουλος με επικρατέστερο ένα απ΄ όλα και προς Χαλάνδρι μεριά…
Ο γιος του, Κωνσταντίνος έχει πανέτοιμο το portal, ωστόσο για να βγει στον "αέρα" με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ κλπ. χρειάζεται και η ανάλογη υποδομή (στούντιο) σε κατάλληλο χώρο μαζί με τα γραφεία των συντακτών.
Όλα δείχνουν πια ότι πάμε για μετά το Πάσχα, εκτός κι αν ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αποφασίσει να "βγει" χωρίς αυτά.
Όσο για την έντυπη "Ζούγκλα" εμείς λέμε ότι θα πάει ένα χρόνο μπροστά από ότι υπολογίζει "Το Παρόν", δηλαδή το 2010.
Ελπίζουμε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος να μας “διαφωτίσει” όλους στη σημερινή του εκπομπή για να δοθεί ένα τέλος και σ’ αυτό το σήριαλ…