Ειδήσεις

20 Μαΐ 2008

Τι γίνεται με το "Πολιτικό Ημερολόγιο..." του Ευάγγελου Βενιζέλου

Όταν είχε δημιουργηθεί ο αριθμός των καθημερινών επισκέψεων χτυπόυσε... "κόκκινο". Ήταν η εποχή των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ... Τα σχόλια αν και υπάρχει "μετριασμός" ήταν εκατοντάδες.
Σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο κύριος Βενιζέλος έχει από τις 22 Απριλίου να αναρτήσει κείμενο στο ιστολόγιό του. Στο τελευταίο του κείμενο, εύχεται καλό Πάσχα στους αναγνώστες του και υπόσχεται να τους κρατά ενήμερους για τη δραστηριότητα του στην Αμερική όπου βρισκόταν το συγκεκριμένο διάστημα.
Έναν μήνα μετά, κανένα νέο από τον κύριο Βενιζέλο...
Και ένας αναγνώστης του, του γράφει:
.
Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:
1. Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ
2. 'Η ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
3. Ή ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΣ
Θέλω να πω ότι δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο μέσος χρόνος ανάρτησης ενός σχολίου είναι από 5 έως 15 ημέρες;
Εν τέλει καταργήστε το moderation, διότι σας βλάπτει πολύ.Ούτε ερώτηση στη βουλή να καταθέταμε.
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Γιώργος
Παρασκευή, Μάιος 02, 2008 6:06:00 μμ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον πολιτικό ο οποίος έχει δηλώσει ότι μπορούμε να συζητάμε δημοσίως και να κρίνουμε όποιον θέλουμε αρκεί να το κάνουμε... στέλνοντας e-mail μεταξύ μας!!!

Θαυμάστε:
Δευτέρα, Μάρτιος 03, 2008

[...] Το Διαδίκτυο προσφέρει παράλληλα και τη δυνατότητα ιδιωτικής και άρα απόρρητης επικοινωνίας που προστατεύεται από τα άρθρα 9, 9Α και 19 του Συντάγματος και από τις αντίστοιχες διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και γενικότερα του διεθνούς δικαίου. Η διαφορά ανάμεσα στην αποστολή π.χ. ενός email και στην ανάρτηση ενός σχολίου σε blog, είναι ακριβώς η διαφορά ανάμεσα στη δημόσια και την ιδιωτική σφαίρα του Διαδικτύου.

Ευάγγελος Βενιζέλος


Σε ποια χώρα; Αντ' από 'δώ ρε!
Αντ' αποδώ μη βρεθεί κι άλλος τρελός εθνικός ευεργέτης με καφέδες!

Ανώνυμος είπε...


ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΠΑΣΟΚ!


Ρε πασόκοι, πάνε καλά αυτοί οι ταλιμπανικοί σας;

Μα τι κάνουν οι μαλ..., εκστρατεία υπέρ της... επανεκλογής ΝΔ; Φοβούνται μήπως ΔΕΝ αποτύχει το ΠαΣοΚ και δεν γίνουν χαλίφηδες στη θέση του “χαλίφη”;
Τι είναι αυτοί ρε... Να τους ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Σας μεταφέρω τμήμα από το “πόνημα” του γνωστού “πίσινους” βενιζελοταλιμπανου, συστηματικού υβριστή του αρχηγού σας και του ΣΥΡΙΖΑ.
Θαυμάστε ένα μαλ@κ@:


Από τον Μητσοτάκη που επιχείρησε να ξαναγράψει την ιστορία της Αποστασίας τη σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντόπουλος. Ο απηνής διώκτης του ΠαΣοΚ και «γενικός εισαγγελέας» της αντιπολίτευσης την εποχή που το ΠαΣοΚ βρισκόταν στην κυβέρνηση ξαναβγήκε στο προσκήνιο (που λέει ο λόγος…), ζητώντας να τεθεί τέλος (!) στον ανταγωνισμό ΠαΣοΚ - Συνασπισμού και να κατεβούν μαζί στις εκλογές για να μην παραταθεί η ηγεμονία της ΝΔ. Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού δεν εξήγησε γιατί θέλει να διώξει τη ΝΔ από την εξουσία, έπειτα από τόση προσπάθεια που κατέβαλε για να τη φέρει εκεί.

for the copypaste
”PASOK poisonous”


Τα θερμά μας αποχωρητήρια στον “πίσινους”, θερμότατα, μόλις φρεσκοχεσμένα!