Ειδήσεις

18 Ιουν 2008

Φωτογραφίες με γουρούνια και βόδια που τρώνε από τους κάδους σκουπιδιών του Δήμου Κορυδαλλού - Τι λέει ο Νομάρχης;

Κορυδαλλός, στην πόλη με τις χιλιάδες φυλακισμένους ανθρώπους τα γουρούνια και τα μοσχάρια (βόδια;) είναι λεύτερα. Συχνάζουν σε πλατείες, δρόμους και νησίδες της πόλης μας. Fast food για αυτά είναι τα σκουπίδια.

Περισσότερα: korydallos.blogspot.com



Type rest of the post here

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΑ-17/06/2008
Ο Σπύρος Ι. Καπράλος Πρόεδρος της FESE.
Ο κ. Σπύρος Ι. Καπράλος, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου της FESE μετά από ομόφωνη ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Στοκχόλμη. Η θητεία του κ. Σπύρου Καπράλου ξεκινά στις 18 Ιουνίου 2008 και έχει διάρκεια 2 ετών. Ο Πρόεδρος του ΧΑ είναι ενεργό μέλος της FESE από την αρχή της θητείας του και από το 2006 έως σήμερα έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Ένωσης. Ο κ. Καπράλος είναι ο πρώτος Πρόεδρος του ελληνικού χρηματιστηρίου που μετέχει στο προεδρείο της Ένωσης.

Ο κύριος Καπράλος μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να αναλάβω την προεδρία της FESE από τον Jukka Ruuska. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί θεμελιώδεις αλλαγές στον κλάδο μας και είναι πολλές οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μελλοντικά. Ενδεικτικά αναφέρω την παγκοσμιοποίηση των χρηματιστηριακών αγορών, την εφαρμογή της MiFID και ιδιαίτερα τη δυνατότητα συναλλαγών εξωχρηματιστηριακά χωρίς τη χρήση των πλατφόρμων που προσφέρουν οι Οργανωμένες Αγορές. Τα Μέλη της FESE είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον εντεινόμενο ανταγωνισμό και δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η MiFID παρέχει ταυτόχρονα και διευρυμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Τα βασικά θέματα στα οποία θα εστιάσουμε τη στρατηγική μας και με βάση τα οποία σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε είναι η ουδετερότητα απέναντι στους επενδυτές, η χρήση της τεχνολογίας και η αύξηση της διαφάνειας και της ρευστότητας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πιστωτικής κρίσης η παροχή ασφάλειας, ρευστότητας και διαφάνειας στους επενδυτές μέσω του πολυμερούς μοντέλου συναλλαγών που προσφέρουν οι Οργανωμένες Αγορές ανέδειξε το συγκριτικό πλεονέκτημά τους. Από τη νέα μου θέση έχω την πρόθεση να καταβάλω κάθε προσπάθεια προς την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των αγορών μας εντός και εκτός Ευρώπης. Παράλληλα, ιδιαίτερο βάρος πρόκειται να δοθεί στη θέσπιση κανόνων για την αποτελεσματικότερη ρύθμιση των νέων υπηρεσιών των αγορών μας και στην ενίσχυση των επαφών της Ένωσης με τις ρυθμιστικές αρχές σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον Jukka Ruuska για την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην Ένωση τα τελευταία χρόνια»

Κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση, αποφασίσθηκε επίσης η εκλογή του Frank Gerstenschläger, Μέλους του Δ.Σ. του Deutsche Börse, ως Αντιπροέδρου της Ένωσης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της FESE διαμορφώνεται ως εξής:
Πρόεδρος: Σπύρος Ι. Καπράλος, Χρηματιστήριο Αθηνών
Αντιπρόεδρος: Frank Gerstenschläger, Deutsche Börse AG
Πρόεδρος Eκτελεστικής Eπιτροπής: Ramon Adarraga, BME
Μέλη:
Christoph Bigger, SWX Swiss Exchange
Bruno Colmant, NYSE Euronext
Hans-Ole Jochumsen, NASDAQ OMX
Adam Kinsley, London Stock Exchange Group
Νώντας Μεταξάς, Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Diarmuid O'Hegarty, London Metal Exchange
Marko Simoneti, Ljubljana Stock Exchange

Επισυνάπτεται το σχετικό δελτίο τύπου της FESE.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε επειδή έγραφε για γουρούνια και βόδια έγραψες για τον Καπράλο ????