Ειδήσεις

16 Ιουν 2008

Σιγά μη γίνουν πολλοί αυτοί που θα διακινδυνεύουν «απαλλοτριώνοντας» προϊόντα για τους άλλους… Θα συνεχίσουμε να κλέβουμε για τους εαυτούς μας.

Μήνυμα αναγνώστη
……
Πολύς λόγος και σήμερα στην τηλεόραση για τις προχθεσινές «απαλλοτριώσεις» στα σούπερ μάρκετ.
Καλά έκαναν, δεν έκαναν καλά…
Μια απάντηση σε όσους «φοβούνται» ότι τέτοιες τακτικές θα γίνουν συχνό φαινόμενο:
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρόκειται για μια συμβολική πράξη μιας μικρής ομάδας ατόμων η οποία δεν πρόκειται να εξαπλωθεί για τον απλούστατο λόγο ότι η πλειονότητά μας είμαστε ατομιστές και δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν ανάμεσά μας, μεγάλες ομάδες που θα αποφασίσουν να κάνουν «απαλλοτριώσεις» για τους άλλους.
Σιγά μην κινδυνεύσει ο άλλος να «ληστέψει» για τον κοσμάκη…
Μη φοβάστε, στην ελληνική κοινωνία θα συνεχίσουμε όπως ξέρετε.
Θα κλέβουμε τράπεζες για τον εαυτό μας, σούπερ μάρκετ για τον εαυτό μας, μικρομάγαζα και χαμηλοσυνταξιούχους για τον εαυτό μας.
Και ποτέ στα ΜΜΕ δε θα συζητάει κανείς για το αν αυτές οι πράξεις γίνονται αιτία να τις μιμηθούν και άλλοι και πού θα οδηγήσουν την κοινωνία μας…
..........
Διαβάστε και:

1 σχόλια:

spyros1000 είπε...

"Ρε μπλογκερς που ήσασταν σήμερα; Γιατί πήγα στο Σύνταγμα και δεν βρήκα και πολύ κόσμο... Μόνο 7-8 άτομα ήμασταν! Οι υπόλοιποι; Ναι το ξέρω ότι δεν υπήρχε οργάνωση αλλά και πάλι, ψαχτείτε λίγο... Πώς βρεθήκαμε εμείς οι λίγοι; Πού ήσουν ρε Πρέζα; Που ήσουν ρε πρεςς; Που ήσασταν ρε μπλουπερς; Που ήσασταν όλοι εσείς;;; Χαμένοι στο Σύνταγμα;;;
Θέλαμε και ξένα ΜΜΕ να καλύψουν το γεγονός... Μόνο ένας δημοσιογράφος απ' τον ΣΚΑΙ ήταν, αλλά κι αυτός για λίγο μιας και δεν βρήκε πολύ κόσμο... Θέλουμε να πάμε κόντρα και στη κυβέρνηση, τρομάρα μας... Τέλος πάντων... Το πάθημα, μάθημα, για το μέλλον... Γιατί έτσι ανοργάνωτοι, είμαστε βούτυρο στο ψωμί τους... Ας ελπίσουμε να διαψευσθώ. "
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΒΛΑΧΟ...

http://humanotherapy.blogspot.com/



http://spyros1000.blogspot.com/