Ειδήσεις

20 Ιουν 2008

Τους χρέωσε τον αστακό... χρυσάφι

Τουρίστες από το Εδιμβούργο προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, αφού, όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, τον περασμένο Οκτώβριο στη Ρόδο, ασυνείδητος εστιάτορας τους χρέωσε με 281 ευρώ για μια ποικιλία θαλασσινών με αστακό, ένα ποτήρι κρασί και ένα ποτήρι ούζο.
............
Συνεχίζεται...

Η καταγγέλλουσα, κυρία Μισέλ Μπενβενούτι, εργαζόμενη στο γενικό προξενείο της Γαλλίας στο Εδιμβούργο, υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο εστιατόριο τα τραπεζομάντηλα δεν ήταν καθαρά και όταν έφθασε αργοπορημένα το γεύμα είχε 4 μεσαίες γαρίδες, 4 ροδέλες από καλαμάρι, 10-12 μύδια, ένα μικροσκοπικό κομμάτι χταπόδι, 2 μικρές τσιπούρες και ένα μικρό αστακό ψημένο παραπάνω, διότι το κρέας του ήταν σαν καουτσούκ.
Η καταγγέλλουσα σημειώνει ότι ενώ είχε πάρει ένα ποτήρι κρασί, ο λογαριασμός έγραφε ένα μπουκάλι, ενώ δεν της έκοψε απόδειξη από την ταμειακή μηχανή, ενώ μετά από αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες ο λογαριασμός των 281 ευρώ κατέβηκε στα 196 ευρώ.
Ο πρόεδρος εστιατόρων και ο πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ Ρόδου τονίζουν επανειλημμένως έχουν δεχθεί καταγγελίες για το συγκεκριμένο ιδιοκτήτη εστιατορίου.
…………..

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου