Ειδήσεις

6 Ιουν 2008

Ποινική δίωξη κατά Δρυμωνάκου

Ποινική δίωξη για κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος, για χρήση απαγορευμένης ουσίας, άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, σε βάρος του πρωταθλητή κολύμβησης, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.
Η δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας μετά την έρευνα που διενήργησε, αφορά το αδίκημα της χρήσης απαγορευμένης ουσίας από αθλητή, προκειμένου να βελτιώσει τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Ο κατηγορούμενος πρωταθλητής παραπέμπεται με απευθείας κλήση να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

1 σχόλια:

Unknown είπε...


INTRODUCTION to MITSOMATICS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ στα ΜΗΤΣΟΜΑΤΙΚΑ


"δέλτα (δ)" στην Ελληνική πολιτική σκηνή λέμε την διαφορά από την παλαιά τιμή της μίζας στην νέα τιμή του λαδώματος.

Υπάρχει και το μέγεθος "δέλτα ταυ (δτ)" ή καλύτερα γνωστό ως "ντε τε (Dt)". Αυτό αντιστοιχεί στην ταχύτητα αλλαγής της ταρίφας στην μίζα, δηλαδή πόσο γρήγορα μπορεί ένα μέλος του κΥνοβουλίου να αυξήσει τη μίζα του, δηλαδή το λαμβανόμενο λάδι. Αν καποιος για παράδειγμα δεκαπλασιάσει την απαιτούμενη μίζα σε απειροελάχιστο χρόνο, τότε, χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο Dt.

Πρέπει εδώ να επισημάνω και την σημασία του "σίγμα δελταταύ" (Σdt), που για την πολιτική είναι η παρακολούθηση με ορισμένα σημεία δειγματοληψίας, των διακυμάνσεων και της στιγμιαίας ενεργού τιμής της ταχύτητας αύξησης της μίζας, σε ένα ορισμένο ή μη (πεπερασμένο ή άπειρο) παράθυρο χρόνου.

Από αυτό το μέγεθος συνάγεται ο πιο σημαντικός, κατά την τιμή, παράγοντας της συνάρτησης που μας δίνει την απορροφητικότητα του "πολιτικού μαλάκα" σε μίζες στην διάρκεια του πολιτικού βίου που εξετάζουμε, και κατά συνέπεια στην υποχρεωτική (μελλοντικά) συμμετοχή του σε ομαδικούς κΥνοβουλευτικούς πεοθηλασμούς και δήθεν ψηφοφορίες.

ρε δε πηδιέστε,
άχρηστα βρώμικα κατακάθια, απόβλητα της κοινωνίας μας...