Ειδήσεις

5 Ιουν 2008

Ένας μπλόγκερ υποστηρίζει ότι τον φίμωσαν από τη Google!

Τις έβλεπα τόσον καιρό αυτές τις μυστηριώδεις επισκέψεις στο συγκεκριμένο blog. Δεκαέξι hits από την πόλη Μάουνταιν Βιου της Καλιφόρνιας τι στην ευχή; Σόι δεν έχω εκεί, κανένα φίλο όχι, λέω και εγώ να ψάξω σε μηχανή αναζήτησης να δω μήπως έχει καμία ελληνική ενορία και πετύχω κανένα πατριωτάκι. Αλλά όχι, δεν υπήρχε καμία Ορθόδοξη ενορία στην συγκεκριμένη επαρχιακή κωμόπολη. Το μόνο άξιο λόγου είναι τα κεντρικά της Γουγλ (εσκεμμένα το γράφω έτσι).
…………….
Συνεχίζεται…

Προχθές μάλιστα στις 3/6/2008 τα ξημερώματα δεχτήκαμε ΔΙΠΛΗ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ επίσκεψη τόσο από το Μάουνταιν Βιου, όσο και από την Νέα Υόρκη και από κάποια γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συνέβη όταν αναρτήσαμε στις 2/6/2008 το άρθρο σχετικά με τον Ιό της Ελευθεροτυπίας, την "Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα" και την Ελληνική μειονότητα στην ΠΓΔΜ.
Φαίνεται πως η δημοσίευση αυτή αλλά και προηγούμενες για τα δικαιώματα των Πομάκων στη Θράκη που βιάζονται από τους Τούρκους.
για το σχέδιο της Φινλανδικής Πρεσβείας εκκένωσης της χώρας σε περίπτωση ανωτέρας βίας. για την επιστολή μας στον Olli Rehn για το Μακεδονικό.
για την αντιδημοκρατική επιβολή του γάμου των Ομοφυλόφιλων.
για την καταστροφή της Σερβίας από το Εβραϊκό λόμπυ.
για την ανεξέλεγκτη επιδρομή κινεζικών προϊόντων. για την στάση του Μπους να στηρίζει τα Σκόπια.
τράβηξε το ενδιαφέρον ακόμα και μη Ελληνόφωνου κοινού τόσο στην Καλιφόρνια και την Νέα Υόρκη όσο και σε κάποιους χώρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ξαφνικά οι δύο καταμετρητές επισκέψεων NeoWorx και Statcounter ανίχνευσαν:
Statcounter 3: Επίσκεψη στις 3:24':59" από την Γουγλ στο Μάουνταιν Βιού
Statcounter 4: Επίσκεψη στις 3:25':15" από την Γουγλ στην Νέα Υόρκη! Την ίδια ακριβώς στιγμή η NeoWorx κατέγραψε δύο ΔΙΠΛΕΣ επισκέψεις από το Μάουνταιν Βιου αλλά και από χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης άνευ γεωγραφικού προσδιορισμού.
Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΜΑΤΟΣ
Σήμερα που προσπάθησα μέσα από την μηχανή αναζήτησης της γοογλε να βρω την παρούσα ιστοσελίδα είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ και εμφανίζεται μόνο είτε σαν παραπομπή σε άλλα ιστολόγια είτε στα σχόλια άλλων ιστολόγιων.
Ενδεικτικά προσπάθησα να ψάξω μέσω γουγλ να βρω άλλα ιστολόγια και τα βρήκα αμέσως και πάνω-πάνω στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Δοκίμασα επίσης να βρω με άλλες μηχανές αναζήτησης (search.yahoo.com και altavista.com) το Theoprovlitos.blogspot.com και το βρήκα αμέσως και πρώτο στη σειρά. Είναι προφανές ότι κάποιοι στην Γουγλ ερευνούν τα ιστολόγια, με λέξεις κλειδιά και όποιο δεν τους αρέσει το εξαφανίζουν.
Αντιλαμβάνεστε γιατί θα πρέπει να αντισταθούμε και γιατί αυτή η κίνηση της γουγλ είναι πρόδρομος. Αντιλαμβάνεσθε επίσης ότι όλοι αυτοί οι ηλεκτρονικοί κολοσσοί λειτουργούν σαν ρουφιάνοι του συστήματος.
Εγώ πάντως, με την ίδια άνεση που βρίζω και βρίζομαι, ειρωνεύομαι ή αυτοσαρκάζομαι με την ίδια άνεση και κατόπιν συμβουλής της πνευματικόρης μου, γνωστής σας πια Βλόνδης, έχω φροντίσει να στείλω όλα τα πλέον κρίσιμα άρθρα στους Καραμανλή, Μπακογιάννη, Πάγκαλο, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ κλπ.
Ελπίζω αυτό να μην με καθιστά και εμένα... άνθρωπο του Συστήματος.Ευχαριστώ όσους με διαβάζουν έστω και σιωπηρά.
Ευχαριστώ και αυτούς που με φιλοξενούν και με ανέχονται εκεί που εναποθέτουν τα ξώψυχά τους.
Ευχαριστώ και αυτούς που με βρίζουν ή και διαφωνούν μαζί μου.
Τους προτιμώ από τους Άρχοντες της New Age ηθικής.
ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

19 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εδω προσπαθουν να περασουν νομο ωστε να μας φιμωνει η ιδια η κυβερνηση...

THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ "ΒΟΥΒΗ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,
ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,
με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει
και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς
που ανταλλάσσονται στα blogs.

Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,
δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί
κανένας τέτοιος νόμος,
ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
Γι'αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί
στη Πλατεία Συντάγματος,
τη Κυριακή 15-6-2008,
στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,
σε όλους αυτούς που θέλουν
να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

--ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--
Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Unknown είπε...

Οι αναρτήσεις του υπάγονται σε αυτή την κατηγορία, διαβάστε.

Mε βάση την Αμερικανική νομοθεσία, η αναμετάδοση και αναδημοσίευση τέτοιων κειμένων είναι παράνομη και σας κατατάσσει σε αυτή την κατηγορία ΚΑΙ εσάς.

Φιλική συμβουλή:
Κατεβάστε το.
Είναι σύνδεσμος σε νεοναζί.

Πρόκειται για φυλετικό μίσος και παρακίνηση σε διάπραξη βιαιοπραγιών κατά προστατευομένων ομάδων και μειονοτήτων.

VG,
IT/MIS
systems manager.

Ανώνυμος είπε...

Έκκληση προς κάθε αρμόδιο όργανο, φορέα, Κεντρικό Συμβούλιο και διεθνή οργανισμό.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, με την συμμετοχή και άτυπη συνεργασία νεοναζιστικών στοιχείων και οργανώσεων, επιδιώκει την υποχρεωτική δημοσίευση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στα blogs όπως το όνομα του διαχειριστή άρα και εμμέσως την φυλετική καταγωγή και τις πολιτικές πεποιθήσεις. Ο κάτοχος αυτών των στοιχείων θα μπορεί εν συνεχεία να βρει εύκολα τον τόπο διαμονής του υποψηφίου θύματος μέσω των αρχείων των τραπεζών και των εισπρακτικών εταιριών, και να πραγματοποιήσει απειλές κατά ζωής και σωματικής ακεραιότητας οι οποίες έχουν ήδη εκφραστεί διαδικτυακά εναντίον του διαχειριστή και μελών της οικογενείας του.

Τα συγκεντρούμενα στοιχεία δεν θα αποκτώνται μόνον κατόπιν εισαγγελικής εντολής και για βάσιμες υποψίες, αλλά αυθαίρετα θα συλλέγονται και θα φυλάσσονται από εταιρίες με τους υπαλλήλους τους παρά τους απερίγραπτους κίνδυνους που αυτή η απερισκεψία ή η έμμεση απειλή μπορεί να αποτελέσει.

Καλούμε την Κυβέρνηση και την αστυνομία (ειδικά τα ΜΑΤ) να πάψει να φιλοξενεί στους κόλπους της ή να συνεργάζεται με οργανώσεις όπως η νεοναζί Χρυσή Αυγή.

Τους καλούμε να σταματήσουν να διακηρύσσουν δια στόματος υπουργού δικαιοσύνης τα Χουντικά ιδεολογήματα όπως το «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια».

Καλούμε τον υπουργό Αλογοσκούφη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη και να επανορθώσει για την προσβολή και την έμμεση υποκίνηση εναντίον τους, προς τους έχοντες δέρμα μαύρου χρώματος συνανθρώπους μας.

Καλούμε τον Εισαγγελέα Σανιδά να πάψει να παραγγέλλει διώξεις εναντίον μειονοτήτων και προστατευομένων ομάδων του πληθυσμού της Πατρίδας μας.

Καλούμε την ακροδεξιών πεποιθήσεων κυβέρνηση να σεβαστεί τους νόμους το Σύνταγμα και τις Διεθνείς διακηρύξεις και συνθήκες.

Καλούμε όσες ξένες κυβερνήσεις φιλοξενούν μειονότητες ή αποτελούν τόπο καταγωγής των μειονοτήτων αυτών να ασκήσουν όσες πιέσεις είναι δυνατόν έναντι της ακροδεξιάς κυβέρνησης Καραμανλή για προστασία των στην Ελλάδα ευρισκομένων μελών μειονοτήτων τους.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικών αντιλήψεων Πολίτες να διαδηλώσουν μαζί με όσα μέλη μας διαμένουν στην Ελλάδα εναντίον του φασιστικού νόμου για τα blogs.

Καλούμε τους διεθνείς οργανισμούς να αποδείξουν έμπρακτα την καταδικαστική τους θέση για την επερχόμενη απειλή με την εφαρμογή του νόμου.

Καλούμε τον κύριο Σαρκοζί που αναμένεται να αφιχθεί σύντομα στην Ελλάδα να θυμηθεί την καταγωγή του.

Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να μην αφήσει να επαναληφθούν στο μέλλον τα εγκλήματα του παρελθόντος.

Το κείμενο αποτελεί περίληψη μετάφρασης του κειμένου που θα σταλεί σε διεθνείς οργανισμούς, ξένες κυβερνήσεις, τα ξένα πρακτορεία και τον Ξένο τύπο.

Ανώνυμος είπε...

ποιο είναι αυτό το blog; Αν είναι ναζί καλά τους κάνανε

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
StudioA-blog είπε...

Τι είναι τελικά, το censorship logo;

Unknown είπε...

Σας απαντήσαμε με e-mail.

Καλό σας βράδυ, συγνώμη για τις υπερβολές, στις μεγάλες αποστάσεις παραμορφώνεται το μέτρο (Einstein).

:-)

www.katagelies.gr/katagelies/ είπε...

Τελευταία είδαμε και εμείς παρόμοιες επισκέψεις,ιδίως αυτή που είχε σαν γεωγραφικό προσδιορισμό την Ευρωπϊκη ένωση ήταν χαρακτηριστικη. Βέβαια εδώ και μέρες ήμασταν εκτός google για κάποιο λόγο για τον οποίο ακόμα περιμένουμε απάντηση απο την Google. Μήπως να περιμενουμε αντίστοιχα;

Unknown είπε...

Αγαπητέ "katagelies"

Εκτός ευρετηρίου και μηχανών αναζήτησης τίθενται μόνο αυτά που το ζητούν, αυτά που δηλώνουν άσεμνο περιεχόμενο και τέλος αυτά τα οποία βρίσκονται υπό διερεύνηση για το κατά πόσο παραβιάζουν την Αμερικανική νομοθεσία. Αν επιβεβαιωθεί το τελευταίο (πχ ρατσιστικά ή φυλετικά μίση) διαγράφονται. Αν δεν επιβεβαιωθεί επανέρχονται σε κανονική κατάσταση με συμπερίληψη στο ευρετήριον και τα ρόμποτς εκτός βέβαια αν τα ίδια ζητήσουν την εξαίρεσή τους.

Ανώνυμος είπε...

ρε τι καραεντεταλμενος ειναι αυτος ο bloopers team.

ΡΕ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ the bloopers team....


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ



Οποιος ειναι εναντια στη νεα ταξη ειναι νεοναζι. Αμα κικ ολας καταγγειλει

και το Ισραηλ?.....μαυρο φιδι που τον εφαγε, τοτε ειναι ο Χιτλερ ο ιδιος



ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΥς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ


Believed to be linked with Al Quaida

Στην Ελλαδα το εχουν κάνει: believed to be linked with Χρυση Αυγη.


Ο δε ιος της Ελευθεροτυπιας καταφερε να εμπλεξει το Ρεσαλντο και το Αρδην
με τη Χρυση Αυγη.
Καταλαβαινετε? συσχετισε τον Καραμπελια με τη Χρυση Αυγη...


τα δε πρακτορια του Jungle-Report απαντανε σε αλλα blogs με το συγκεκριμενο αρθρο


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

bloopers εκτός απο εντεταλμένοι, καταντάτε και γραφικοί!

Ειναι γεγονος οτι ο γούγλης εξαφανίζει οτι δεν αρέσει σε καποιους και σαν τους μυστήριους τους μπλόπερς, κρεμάει ταμπέλες σε οτι δεν συμβαδίζει με τις ιδεολογικές νεοταξίτικες εξάρσεις τους!

Ανώνυμος είπε...

Το Site μονο ναζί δεν είναι ! (ναζί κανείς η να μην ζει;) . Σατυρικό είναι. Πέραν τούτου , έχω δει πολλά νεοναζί site στο google και κανένας δεν τα λογοκρίνει φιλτράρει..ο,τι site θες, κάθε ανωμαλίας! Τους πείραξε ένα σατυρικό site? η μήπως τους πείραξαν κάτι τέτοια :

http://theoprovlitos.blogspot.com/2008/04/blog-post_15.html

Θα είχαν ποτέ Ναζί, θέμα ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ???: http://theoprovlitos.blogspot.com/2008/05/loutsa-beach-neon-terma.html

Theoprovlitos είπε...

Επειδη πολλά λεγονται μπορω να σας λύδω καθε σας απορία ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Τι να λύσεις ρε Θεοπρόβλητε. Ο κάθε νοήμων άνθρωπος ξέρει τι έγινε με το μπλογκ σου και τι ύποπτη πολιτική ακολουθεί ο γούγλης, οι μπλόπερς για άλλο λόγο πληρώνονται για να βρίσκονται στο νετ...άστο...

Για ελάτε τώρα μπλόπερς των οπισθίων να ολοκληρώσετε τον αυτοεξευτελισμό σας. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Theoprovlitos είπε...

Ολοι εχουν δικαιωμα υπαρξης, ακομα και εαν γραφουν βλακειες.

Μονος αυτος που ΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ δεν μου αρεσει και ακομα χειροτερα αυτος που πουλα την ψυχη του.

Βασικα, ότι εχω γραψει το οποίο δηθεν φαινεται καπως εναντιον καποιας κοινοτητας, δεν στρεφεται κατα της κοινοτητας της ίδιας, αλλα ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ που ΔΗΘΕΝ την εκπροσωπουν και μαλιστα με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ.

Τωρα υπάρχουν και αυτοι που κοιτανε το δακτυλο, αντι για το φεγγαρι...

Ανώνυμος είπε...

Στο blog μου http://rotontastinevastamou.blogspot.com/ ξεκινάω συζήτηση για το ρόλο των logs, το πως μπορούν αυτά να εντοπιστούν μέσα στις δεκάδες χιλιάδες που γράφονται κάθε μέρα ανά τον κόσμο, το τί περιγράφει ο κόσμος σ’ αυτά συνήθως (90% τα πρώτα βηματάκια των μωρών των Αμερικανών και τα κομμάτια της τούρτας που έφαγαν), το αν τελικά λειτουργούν οι λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης, ώστε οι συντάκτες τους να γίνουν αντιληπτοί από τον κόσμο καθώς και ο γενικότερος προβληματισμός από το ρόλο των blogs στην κοινωνία μας.