Ειδήσεις

5 Ιουν 2008

Χαμός στο Facebook από τους θαυμαστές του Νίκου Σεργιανόπουλου

Μέσα σε λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, χιλιάδες fans του ηθοποιού, έφτιαξαν τρία γκρουπ στο Facebook για να πουν το στερνό αντίο με τον δικό τους τρόπο.
Πάνω από 3.500 χιλιάδες άτομα επισκέφτηκαν την σελίδα "Rest in Peace - Nikos Sergianopoulos" μέχρι αυτή την ώρα.
Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση του εγκλήματος και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η σορός του ηθοποιού για την ιδιαιτέρα πατρίδα του, τη Δράμα, όπου και θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία.
...........
Παναγιώτης Φριντζάλας

157 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Κωνσταντίνε" θα μας λείψεις πολύ.Δεν θα σε βλέπουμε τώρα πια αλλά θα σε νιώθουμε πάντα κοντά μας γιατί όποιον αγαπάς δεν τον ξεχνάς και εμείς σε λατρεύουμε. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των Αγγέλων.Άφησες μεγάλο κενό πίσω σου, ανεκπλήρωτο γιατί είχες ακόμα πολλά να προσφέρεις στον χώρο του θεάτρου, έναν χώρο που επέλεξες να ακολουθήσεις και που τελείωσε για εσένα αφήνοντά σε να παίξεις την πιο δραματική σκηνή. Αντίο "Αιώνιε έφηβε" με τους πιο παιδικούς γκρίζους κροτάφους...ΑΝΤΙΟ

Ανώνυμος είπε...

kalo taxidi niko...

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι ιδιαιτερα για την καταληξη αυτου του ηθοποιου.ακομη δν μπορω και ουτε θελω να το συνειδητοποιησω!ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ'ΣΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ........''ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ'' ΝΙΚΟ ΜΑΣ......ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ.........

aggelos είπε...

ΝΙΚΟ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΣΟ ΣΕ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ. ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

xaroula είπε...

O Nikos εισε και θα εισαι ενας ηθοποιος που αξιζε ενα μεγαλο χειροκροτημα απο ολους μας και ενα ευχαριστω.εισαι ενα μεγαλο ταλεντο τις μικρης οθονης αλλα και του θεατρου..Θελω να εκφρασω τα θερμα μου συλληπητηρια σε ολους τους συγγενης και φιλους του νικου..Και τελος να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για οσα μας εχει προσφερει ολα αυτα τα χρονια της καριερας του..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ....ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ..ΘΑ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΕΤΣΙ ΝΙΚΟ.ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣ..........

Ανώνυμος είπε...

den mporw na to pistepsw...mas irthe toso ksafnika...na eisai sigouros niko oti oloi tha se thimomaste...gia panta

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Νίκο..
Εφυγες γρήγορα,άγρια,άδικα..
Τώρα, εκεί που πας, μόνο να χαμογελάς...

Μακάρι αυτός που σου στέρησε τη ζωή,να συλληφθεί τώρα! Και να πληρώσει σκληρά για ότι σου έκανε.

Αντίο κύριε Σεργιανόπουλε..

Ανώνυμος είπε...

kl ta3idi Niko.. emeiC edw sth Xio 9a ce 9imomaste.. euxomai na piaCo0n auto to zwadi p ce ekane etCi.. t oneiro m htan na ce cinanthcw kapote apo konta.. + na m dwCeic 1 autografo... alla dn peiraZei..
3erw ot 9a eiC kl ekei panw... c agapame.. k 9a maC lupCeic

pCaroni

Ανώνυμος είπε...

καλο ταξιδι κυριε ΜΑΡΚΟΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σου ευχομαι καλο ταξιδι θα μας λειψεις πολυ σε ολους θα σε θυμομαστε ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΖΕΙΣ... ΖΕΙΣ ΜΕΣ΄ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Νικο ΜΑΣ ΑΦΙΣΕΣ ΝΟΡΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΨΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ;ΑΓΝΩΣΤΟ...ΘΛΙΒΕΡΟ...ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ "ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ" ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ;ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟΙ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΕ ΜΗΝ ΠΩ ΣΙΩΠΗΡΟΙ...ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ;ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΓΕΛΟ,ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥΣ!ΑΝΤΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΝΤΑ ΗΘΕΛΕΣ.....ΑΝΤΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

GIATI SE ESENA...GIATI;;;;8EE MOY FERE PISW TON NIKO POY AGAPISAME OLOI!!!YRIE MARKORA HTAN ADIKOS KAI SKLHROS O XAMOS SOY ALLA EMEIS 8A SYNEXISOYME NA SE AGAPAME!!!
HSOYN ENAS AGGELOS!!!!!ZEISE EYTYXISMENOS TWRA PIA STHN XWRA TWN AGGELWN...... ANTIO NIKO!!!8A MAS LEPSEIS POLY!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλο ταξιδι,κυριε καθηγητα

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ.ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΗ,ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ,ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ.ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ,ΝΑ ΣΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΕΔΩ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ.ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ηηΠΩΣ ΧΩΡΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ...ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ...ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ...ΤΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ;ΠΩΣ ΦΤΩΧΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥΣ;ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΖΟΥΣΕΣ ΉΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ,ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να ταξιδεύεις πιά όπου θέλεις
Να γελάς όσο θέλεις
Να αγναντεύεις καπνίζοντας το πέλαγος
Να κολυμπάς ατελείωτες ώρες
Να αγαπάς και να μισείς όποιον θέλεις
Μόνο που θα τα κάνεις όλα μακριά μας
(ή κοντά μας κι ας μην σε βλέπουμε;)
Κάνε ότι θέλεις, όπου θέλεις το διακαιούσαι

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΗ,ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ,ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ.ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ,ΝΑ ΣΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΕΔΩ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ... ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΑΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ!!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Νίκο μας. Σήμερα εδώ στην πόλη μας τη Δράμα σε αποχαιρετήσαμε όλοι. Όλοι όσοι σε αγαπούσαν και σε θαυμάζαν. Θα υπάρχεις πάντα στις καρδιές μας. Θα μας λείψεις πολύ. Να είσαι καλά όπου και να είσαι γιατί σίγουρα κάπου είσαι. Οι μεγάλοι άνθρωποι δε χάνονται ποτέ... Σε αγαπάμε.

Ανώνυμος είπε...

O TYPOS POY SE PHRE MAKRIA MAS K SE ESTEILE KONTA STOUS AGGELOUS SIGOYRA EINAI SXIZOFRENHS TRELOS K POLU ............K ........EGW K H PAREA MOU SOU LEME ANTIO K KALO TA3IDI STH NEA SOU KATOIKIA.HSOUN O PIO KALOS K HSYXOS AN8RWPOS STH GH..ENAS YPEROXOS K GOHTEYTIKOS H8OPOIOS...KRIMA K ADIKO...KRIMA K ADIKO...K.MARKORA SAS LATREUOUME!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EINAI ATIMO DEN MPORW NA TO PISTEPSW,GIATI ETSI GIATI NA FYGEIS ETSI!EINAI ADIKO,EINAI ATIMO!!!!PIO TERAS PIO AGRIMI SOU AFERESE TIN ZWI ETSI ME TOSO MISOS!EYHOMAI KAI APETW NAI APETW NA PIASTEI AYTO TO TERAS TO SYNTOMOTERO!KANTE TO,VRESTE TON,TIMORISTE TON KAI ESY THEE TIMORISETON OPWS AXIZEI SE TETIA TERATA!KWSTAKI EKLAPSA PONESA GIA TON HAMO SOU!KRIMA KRIMA GIA KATHE ANTHROPW POU HANETE ETSI TOSO VIAIA,TOSO ADIKA!MARKORA THA SE THIMAME PANTA!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η πιο ευαισθητη ψυχη στον πιο σκληρο κοσμο! τα πιο θλιμμενα ματια στον πιο ευχαριστο ανθρωπο. η πιο μεγαλη απουσια σε ενα μικρο τετραγωνο κουτι... ολα εκει θα ειναι ετσι ακριβωσ οπως τα θελησες,οπως δεν τα βρηκες εδω...σε ευχαριστουμε για τα μαθηματα ανθρωπιασ και ευγενιας που μας εδωσεσ.τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο πια!αντιο λοιπον !τα δακρια ειναι ενας ελαχιστοσ φοροσ τιμησ για εναν τοσο υπεροχο...αγγελο! ηδη μας λειπεις... so close no matter how far,couldn't be much more from the heart FOREVER TRUSTED WHO YOU ARE AND NOTHING ELSE MATTERS.... REST IN PEACE MY ANGEL .- επρεπε να σου δειξουμε πιο νωρις οτι δεν εισαι μονος... τα λουλουδια επρεπε να σου τα ειχαμε δωσει οσο ελαμπεσ αναμεσα μασ τωρα πια ειναι καπωσ αργα ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΝΙΑΣΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ......
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΧΙΔΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΛΥΤΡΩΣΗ,ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ........
........................ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νίκο θα μασ λείψετε πολύ.......σας αγαπήσαμε πραγματικά μέσα από τισ καταπληκτικές ερμηνείες σας στισ σειρές της τηλεόρασης..........είναι δύσκολο να συνιδητοποιήσω οτι λείπετε από κοντά μας.....πάντα αγνός και αυθεντικός....πάντα κλειστός και ντροπαλός....πάντα το μεγάλο ταλέντο που θαυμάζαμε και συνεχίζουμε να θαυμάζουμε.....γιατί μπορεί να φύγατε από την ζωή αλλα δεν 8α φύγετε ποτέ απο την ψυχή μας.....δεν σας αγαπάει μονο η Δράμα αλλα και η Αθήνα....Ξέρω οτι μας ακούτε......γι΄αυτό ήρθε η ώρα να σας πω το τελευταίο ΑΝΤΙΟ...."ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΎΡΙΕ ΝΙΚΟ,Η ΣΚΕΨΗ ΜΑς ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε..ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ!ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΟΥ...''ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ'',''ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΙΣ Ε.Ζ'',''ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ'' Κ.Τ.Λ...ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΥΓΕΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε..ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ!ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΟΥ...ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ,ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΙΣ Ε.Ζ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Κ.Τ.Λ...ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΥΓΕΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

k.markora,niko....sas agaphsame oso kanenan allo...mesa apo tis tainies sas ma8ame pollla mas dida3ate pollla k.markora...eisastan apla teleiws.gia emas zeite k 8a zeite 4ever!!!!!!makari na gyrizes pisw...SE AGAPHSAME K 8A SE AGAPAME OSO KANENA ALLO H8OPOIO...GT APLA HSOUN PANTA DIAFORETIKOS...HSOUN PANTA TELEIOS...

PSARONI2 APO xio....

Ανώνυμος είπε...

kyrie markora... u are the best.. ce latrevoume... oloi edw h parea.. liakadeC+pCarakia... ce agapame + c euxomaste na eic kl ekei p vrhskesai... k opoioC mlkc ce dolofonhse na euxetai na mhn tn vroun oi mpatsoi gt... dn 3erei ti tn perimenei... g emaC zeiC k 9a zeiC gia panTa va9ia mesa stN kardia mC... s agapame...

me agaph sardela

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΗΣΟΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΑΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

MARIA K.
DEN SE EIXA GNWRISEI POTE ALLA APO OSA EXW AKOYSEI GIA SENA DEN SOY AKSIZE TETOIO TELOS!!!HTAN H XEIROTERH PARASTASH POY EXW DEI KAI DYSTIXWS ME PRWTAGONISTH ESENA!!!ELPIZW NA BROYN TON DOLOFONO POY ME POLY ADIKIA SOY AFAIRESE THN ZWH!!!!!TO MONO POY KSERW GIA SENE EINAI OTI HSOYN ENAS AGGELOS...!!!SAN AGGELOS ZHSE STHN XWRA TWN AGGELWN MAKRIA APO TOYS FOBOYS SOU KAI APPEKTHSE OLA OSA DEN KATAFERES NA APOKTHSEIS SE AYTH THN ADIKH GIA SENA ZWH!!!!ME TA WRAIA MELANXOLIKA SOY MATIA NA MAS KOITAZEIS APO EKEI POY EISAI KAI NA DEIS PWS OTE DEN HSOYN MONOS SOY!!!!PANTA YPHRXAN KAI 8A YPARXOYN AN8RWOI POY SE AGAPOYN ALH8INA.KALO TAKSIDI KYRIE MARKORA!!!!NA EISAI SIGOYROS PWS 8A SE BLEPOYME APO TA ERGA SOY KAI 8A EIMASTE PERIFANOI GIA SENA!!!!!!!!!
ANTIO NIKO!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

MARIA K.
DEN SE EIXA GNWRISEI POTE ALLA APO OSA EXW AKOYSEI GIA SENA DEN SOY AKSIZE TETOIO TELOS!!!HTAN H XEIROTERH PARASTASH POY EXW DEI KAI DYSTIXWS ME PRWTAGONISTH ESENA!!!ELPIZW NA BROYN TON DOLOFONO POY ME POLY ADIKIA SOY AFAIRESE THN ZWH!!!!!TO MONO POY KSERW GIA SENE EINAI OTI HSOYN ENAS AGGELOS...!!!SAN AGGELOS ZHSE STHN XWRA TWN AGGELWN MAKRIA APO TOYS FOBOYS SOU KAI APPEKTHSE OLA OSA DEN KATAFERES NA APOKTHSEIS SE AYTH THN ADIKH GIA SENA ZWH!!!!ME TA WRAIA MELANXOLIKA SOY MATIA NA MAS KOITAZEIS APO EKEI POY EISAI KAI NA DEIS PWS OTE DEN HSOYN MONOS SOY!!!!PANTA YPHRXAN KAI 8A YPARXOYN AN8RWOI POY SE AGAPOYN ALH8INA.KALO TAKSIDI KYRIE MARKORA!!!!NA EISAI SIGOYROS PWS 8A SE BLEPOYME APO TA ERGA SOY KAI 8A EIMASTE PERIFANOI GIA SENA!!!!!!!!!
ANTIO NIKO!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

MARIA K.
DEN SE EIXA GNWRISEI POTE ALLA APO OSA EXW AKOYSEI GIA SENA DEN SOY AKSIZE TETOIO TELOS!!!HTAN H XEIROTERH PARASTASH POY EXW DEI KAI DYSTIXWS ME PRWTAGONISTH ESENA!!!ELPIZW NA BROYN TON DOLOFONO POY ME POLY ADIKIA SOY AFAIRESE THN ZWH!!!!!TO MONO POY KSERW GIA SENE EINAI OTI HSOYN ENAS AGGELOS...!!!SAN AGGELOS ZHSE STHN XWRA TWN AGGELWN MAKRIA APO TOYS FOBOYS SOU KAI APPEKTHSE OLA OSA DEN KATAFERES NA APOKTHSEIS SE AYTH THN ADIKH GIA SENA ZWH!!!!ME TA WRAIA MELANXOLIKA SOY MATIA NA MAS KOITAZEIS APO EKEI POY EISAI KAI NA DEIS PWS OTE DEN HSOYN MONOS SOY!!!!PANTA YPHRXAN KAI 8A YPARXOYN AN8RWOI POY SE AGAPOYN ALH8INA.KALO TAKSIDI KYRIE MARKORA!!!!NA EISAI SIGOYROS PWS 8A SE BLEPOYME APO TA ERGA SOY KAI 8A EIMASTE PERIFANOI GIA SENA!!!!!!!!!
ANTIO NIKO!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

MARIA K.
DEN SE EIXA GNWRISEI POTE ALLA APO OSA EXW AKOYSEI GIA SENA DEN SOY AKSIZE TETOIO TELOS!!!HTAN H XEIROTERH PARASTASH POY EXW DEI KAI DYSTIXWS ME PRWTAGONISTH ESENA!!!ELPIZW NA BROYN TON DOLOFONO POY ME POLY ADIKIA SOY AFAIRESE THN ZWH!!!!!TO MONO POY KSERW GIA SENE EINAI OTI HSOYN ENAS AGGELOS...!!!SAN AGGELOS ZHSE STHN XWRA TWN AGGELWN MAKRIA APO TOYS FOBOYS SOU KAI APPEKTHSE OLA OSA DEN KATAFERES NA APOKTHSEIS SE AYTH THN ADIKH GIA SENA ZWH!!!!ME TA WRAIA MELANXOLIKA SOY MATIA NA MAS KOITAZEIS APO EKEI POY EISAI KAI NA DEIS PWS OTE DEN HSOYN MONOS SOY!!!!PANTA YPHRXAN KAI 8A YPARXOYN AN8RWOI POY SE AGAPOYN ALH8INA.KALO TAKSIDI KYRIE MARKORA!!!!NA EISAI SIGOYROS PWS 8A SE BLEPOYME APO TA ERGA SOY KAI 8A EIMASTE PERIFANOI GIA SENA!!!!!!!!!
ANTIO NIKO!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νίκο δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος. Ήσουν υπέροχος άνθρωπος...
Μακάρι αυτά τα λυπημένα μάτια να φωτίσουν και να λάμπουν δίνοντας φώς σε όλους μας εδώ κάτω... Έφυγες ΑΔΙΚΑ! ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΘΕ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ...ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ...
ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συλληπητήρια στην οικογέννεια.Ήταν άδικος ο χαμός σου αλλά όλοι γνωρίζουμε πως το πιο δύσκολο πράγμα είναι η μοναξιά κ τα δάκρυα ιδίως όταν δεν έχεις κάποιον να στηριχτείς.θα μας λείψεις παρα πολυ απο την μίκρη οθόνη αλλα κ του θεάτρου.Θα είσαι για πάντα στις καρδίες μας.Καλό ταξίδι Νίκο...(μακρυά απο τον κόσμο των ναρκωτικών).

kelly alamanou είπε...

Kαλοτάξιδη ας είναι η ψυχούλα σου Νικόλα,που ήταν και ταλαιπωρημένη.....................

Λευτέρης είπε...

21 maxeries gia enan aggelo. 21 maxerges kai gia mas. 21 maxerges gia aftous pou se agapisan. den eixa tin tyxi na se gnoriso apo konta, kai omos vionoume to idio, to idio sta panta, tha zis gia panta mesa stin kardia mou. antio niko. lefteris.....

Ανώνυμος είπε...

Να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα …άδικος ο θάνατος σου..ανανδρος ο δολοφόνος σου..αμεση τιμωρια στον δολοφόνο, όποιος γνωρίζει κάτι ..ότι δίποδε να μιλήσει ..να βοηθήσουμε όλοι μαζί να βρούμε τον άνανδρο δολοφόνο… τον αυριανό δολοφόνο και των δικών μας παιδιών!!!
Καλό ταξίδι Νίκο.

asteraki είπε...

"ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΡΑ"ΕΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ Κ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΙΝΗ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Σ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Σ ΠΕΝΘΕΙ Κ ΟΛΟΚΛΗΡΚ Κ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ Κ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΝΑ Σ ΠΕΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΑΓΓΕΛΕ Μ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ,ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΙΡΙΑΛ Σ.ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ Μ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ Μ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΑΓΓΕΛΟ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Κ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΟΝΟΣ Σ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ Σ.ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ Σ ΑΡΕΣΕ Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΧΙΟΥ,ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΤΗΣ:ΟΛΑ ΣΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ Σ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ Κ ΑΣ ΧΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΣΤΕΡΝΗ ΦΟΡΑ...!!! ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΕ Μ ΦΙΛΕ.Η ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ Σ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ...!!!

Ανώνυμος είπε...

se kanenan tetios sanatos oso malon se sena sa se simomaste kalo taksidi niko

Ανώνυμος είπε...

κ.μαρκορα καλο ταξιδη.ο θανατος σου μπορει να ηταν αγριος αλλα εκει που πας να εισαι καλα.σε αγαπα με πολυ δεν θα σεξεχασουμε ποτε.γιατι εισουν πολυ καλος ευγενικος.θα σε βλεπουμε εκει που σε γνωρισαμε στος 2ξενους καλο σου ταξιδη κ.μαρκορα

Ανώνυμος είπε...

niko eisai eleytheros opos itheles.eisai stoys oyranoys.twra ekei tha deineis tis parastaseis soy alla emeis edw katw den tha mporoyme na tis doyme.den soy axsize tetoios thanatos. eixes para polla na mas dwseis.kalo soy taxidi. eyxomai aytos poy to ekane na pethanei me to idio kai xeirotero tropo.polla filia k.markora

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

φιλε νικο να ξερεις οτι θα εισαι παντα στην σκεψη μας.ευχαριστω το θεο που σε γνωρισα εστω για λιγο.να εισαι καλα στην γειτονια των αγγελων.

Ανώνυμος είπε...

...mehri kie uranos eklapse htes gia sena Niko...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ...ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ..ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΣΤΗΚΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΔΕΙΧΝΑΜΕ..ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΓΑΠΑΜΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ(ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ)..ΑΝΤΙΟ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ..Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΟΥ..ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΗΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ..ΑΝΤΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

hremhses Niko, tora den tha se peiraxei kaneis!

Ανώνυμος είπε...

kurie markora isastan enas uperoxo an8rwpos.. dn sas ixa gnwrisei alla mesa apo ts seires sas, sas ixa agaphsei pr pl.... isastn uperoxos k dn sas a3ize tetoio tragiko k vanausw telos... h avlaia ekleise gia sas emeis omws 8a sas 8umomaste g panta... mia apo ts pls 8aumastries sas..... 8a m leixete...=(sas AGAPHSAME pl oloi

Ανώνυμος είπε...

kurie markora isastan enas uperoxo an8rwpos.. dn sas ixa gnwrisei alla mesa apo ts seires sas, sas ixa agaphsei pr pl.... isastn uperoxos k dn sas a3ize tetoio tragiko k vanausw telos... h avlaia ekleise gia sas emeis omws 8a sas 8umomaste g panta... mia apo ts pls 8aumastries sas..... 8a m leixete...=(sas AGAPHSAME pl oloi

Ανώνυμος είπε...

exoun perasei 3 hmeres ap th mera ts dolofonias alla akoma de mporw na pistepsw oti efyges apo konta ms...de 8a se 3exasoume pote...hsoun ap ts kalyterous h8opoious k poly 3exwristos...sigoura den s a3ize auto to telos...8 meineis gia panta sts kardies ms ws enas'3enos'alla me mia eugenikh psyxh k ena kyros toso gia t megalo ypokritiko talento s oso k gia tn proswpikothta s...!antio niko...

Ανώνυμος είπε...

arnoumai na pistepsw oti exei fugei...gia mena dn exei fugei...einai akoma zwntanos....dn 8elw na to pistepsw...einai tragiko auto pou exei sumvei...
autos o dolofonos dn einai an8rwpos...dn prepei na apokaleitai an8rwpos...prepei na timwrh8ei alla oxi mono apo tn astunomia alla apo to 8eo...gt o 8eos phre enan toso kalo an8rwpo toso nwris k me tetoio tropo???giati???giati???giati???

Ανώνυμος είπε...

κλαιει κ ο θεος στη δραμα κυριε μαρκορα που φευγεις μακρια μας. δεν ησουν μονος τελικα. θα μας λειψεις. καλο σου ταξιδι. θα σε θυμομαστε παντα

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκε ο ήλιος αετέ μου
σαν τον χαμό σου
αντίκρυσε καλέ μου...

σιωπή στην υστεροφημία σου...τιμή στην μνήμη σου

Ανώνυμος είπε...

oso kai na to skeftome den mporo na to pistepso!mporei na mhn se gnoriza..alla gia mena hsoun polu psila!lypamai poy efyges toso adika,giati den to aksizes!alla pio poly lipamai olous autous pou to mono pou tous noiazei einai na krinoun mono tous allous kai pote ton eayto tous!!telika poso skliros exei ginei autos o kosmos..!!eyxomai na mporesei tora pia na hremisei h psixoula sou kai o kalos mas theoulis na se balei sthn agkalia tou!to mono pou thelo pia,einai na timorithei autos o skliros anthropos!kalo sou taksidi niko!tha eisai panta mesa mas...

Ανώνυμος είπε...

καλό ταξίδι κύριε Μαρκορά ίσως εκεί που πας να υπάρχει μια καθημερινότητα που να μπορεί να αγκαλιάζει τους ευαίσθητους κι όχι να τους ... μαχαιρώνει. Κρίμα που έφυγες έτσι, όμως θα έχεις συντροφιά σου τη σκέψη μας και μαζί ότι αγνό έχει απομείνει μέσα στον καθένα μας, στις στιγμές της μοναξιάς μας εκείνες που νιώθουμε πραγματικά ο εαυτός μας.

Ανώνυμος είπε...

ο Νίκος ήταν ο χολιγουντιανός σταρ
της Ελλάδας... Αρρενωπός,όμορφος,γοητευτικός,κύριος.Δεν είναι τυχαίο ότι είχε φανατικούς θαυμαστές και ό,τι έκανε γινόταν επιτυχία.Μια αστερόσκονη τον ακολουθούσε παντού...Δεν του αξιζε αυτό το τέλος.Ελπιζω να βρεθεί ο φονιάς του και να τιμωρηθεί. ΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

NIKO , KALO TAKSIDI.............

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ. ΑΔΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ Η ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΕΣΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΔΥΝΗΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΖΩΗ.ΘΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ Κ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

den xeroume apo pou na arxisoume...den yparxoun logia gia na perigrapsoun auto to 'keno' pou niw8oume 3erontas oti efyge apo konta ms enas toso agaphtos an8rwpos k kataplhktikos h8opoios...to mono pou mporoume na apaithsoume twraq einai arga h grhgora 8 vre8ei autos o dolofonos,to kthnos,o alhths pou ekane auto to apan8rwpo eglhma k na to plhrwsei poly akriva...eimaste oloi akoma meta apo 3 meres syglonismenoi me th dolofonia tou nikou,kwnstantinou(2 3enoi),mhtsou(stavloi erietas zaimh),filippou(e3afanish) h opws alliws tn gnwrisame k tn agaphsame m auth tn 3exwristh proswpikothta k xarakthra alla va8utata lyphmenoi,stenaxwrhmenoi k e3agriwmenoi me auto to dysaresto gegonos...pou ta media e3akolou8oun na to 'diafhmizoun' 3ana k 3ana mono k mono gia t noumera k n 'tsalakwnoun'kata kapoio tropo tn eikona t...alla o,ti kako k n poune de ms allazei thn gnwmh ms gia auton k akoma 8 tn ektimame,sevomaste k agapame opws k na exei giati einai o nikos...-me to apisteuto ypokritiko t talento k tn xaraktira t to monadiko...gia emas edw sth sparth zei akoma stis kardies k ts psyxes ms...

Ανώνυμος είπε...

ANTIO NIKO....KALO TAKSIDI.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος ήταν ο χολιγουντιανός σταρ της Ελλάδας.Αρρενωπός,όμορφος,αξιοπρεπής.Είχε φανατικούς θαυμαστές και μια αστερόσκονη που τον ακολουθούσε παντού.Ελπίζω να βρεθει ο δολοφόνος και να τιμωρηθεί...ΝΙΚΟ , ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό σου ταξίδι... Σ΄ αγαπώ πολύ. Είσαι ένας πραγματικός καλιτέχνης και δύσκολα θα μπορέσει να υπάρξει κανείς σαν εσένα. Θα μας λείψεις πολύ, μα θα σε έχουμε πάντοτε κοντά μας με τα όσα έχεις κατορθώσει τόσα χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

εκεινο που μετρελαίνει είναι ότι αυτός που σε σκοτωσε ηταν ο τελευταίος που του χαμογελασες με τρυφερότητα και αγαπη.Ολοιθα σε θυμουνται ολοιθα ηθελαν να ειχαν την δυναμη σου να μπορέσουν έστω για μια μερα να κοιτάξουν να δεχτουν και ναζήσουν την σκοτεινή πλευρά του ευατου τους και οχι να την ξορκίζουν μονιμα.Ολοι σε παραδεχονται για την ελευθερία σου

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Νίκο...
Θα συνεχίσεις να είσαι πρωταγωνιστής στις ζωές μας.
Σε ευχαριστούμε για όλες τις υπέροχες τηλεοπτικες στιγμές που μας χάρισες και θα συνεχίσεις να μας χαρίζεις μέσα από τα έργα σου!
Χωρίς να σε γνωρίζουμε σε αγαπήσαμε για τον χαρακτήρα σου και ακόμα σε αγαπάμε παρά τον ΑΔΙΚΟ χαμό σου.
Καλό ταξίδι...

Ανώνυμος είπε...

NIKO DEN PROLAVA NA SE GNORISO AN KAI TO HTHELA PARA PARA POLY SE EBLEPA OMOS K SE THAYMAZA MESA APO TO ERGO SOY POLES FORES EPERNA KOURAGIO APO SENA MESA APO SYNENTEYKSEIS SOU SE ENIOTHA POLY KONTINO MOU ANTHROPO EIXES POLLA AKOMA NA PROSFEREIS SAN HTHOPOIOS K SAN ANTROPOS SE OLOYS EMAS OSA NIOTHO EINAI LIGA GIA NA TA EKFRASO ME THN ORGH TO THYMO TO GIATI TON PONO THA SE AGAPAO PANTA THA THIMAMAI TO BLEMA TO XAMOGELO POU SE MENA ELELE TOSA POLLA THA MAS LEIPSEIS K THA ZEIS MESA STIS KARDIES OLVN OSVN SE AGAPHSAN GIA PANTA KALO SOU NIKO SYGNOMH POY DEN SE AKOYYGAME AN K MAS MILOUSES

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένε Νίκο σου ευχόμαστε καλό ταξίδι εγώ και η μητέρα μου.Θα θυμόμαστε για πάντα το βλέμα των ματιών σου.Ευχόμαστε εκεί που βρίσκεσαι να έχεις όλα όσα δεν είχες εδώ. Με αγάπη,Μανώλης και Χρύσα

Ανώνυμος είπε...

niko hsoyn o kalyteros ithopoios poy exei perasei apo tn ellhnikh thleorash... dysthxws dn katalaves oti kai mono m t vlemma s mas kerdises kai dn hsoyn pote monos.... se kamia periptwsh dn s axize tetoio telos kai oloi elpizoyme na apodwthei h dikaiosynh... tha mas leipseis para poly kai tha eisai g panta stis kardies mas... c agapoysame kai tha synexisoymena c skeftomaste synexeia.... exeis xaraxtei stis kardies mas kai akoma dn mporoyme na syniditopoihsoyme ayto poy synevh... kalo taxidi kyrie markora... 8a eiste gia panta konta mas... s agapame..... makari ekei poy phges na vreis oti dn vrhkes edw... c latrevoyme...

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΕΙΤΕ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΣ ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΚΕΙ ΨΞΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ...ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ..ΑΝΤΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΡΑ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7.6.09
ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ
ΕΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΟΒΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΝΑ
ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
Η ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗ.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Νίκο μου να ξέρεις οτι μπορέι να εφειγες απο την ζωη αλλα για εμας εισαι ακομα εδς διπλα μας.Καλο ταξιδι να εισαι καλα οπου και να βρισκεσε.Σε αγαπαμε παρα πολυ και μακαρι να ερχοσουν για μια στιγμη στην γη για να μπορουσαμε να σε χαιρετησουμε να σε αγκαλιασουμε αλλα κυριως να σε αποχερουτουσε οι οικογενεια σου που τοσο σε αγαπαει.Σε λατρεθουμε!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kalo taxidi niko efxome na eisai xaroumenos eki pou eisai

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Νίκο έφυγες νωρίς και άδικα. Θα υπάρχεις πάντα μέσα στις καρδιές όλων.Άφησες ενα μεγάλο κενό πίσω σου.Θα μας λείψεις πάρα πολύ.Τα μάτια σου κλείσανε για πάντα,δεν θα ξαναδούμε τα μελανχολικά σου μάτια .Όλοι ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα αυτός ο άνθρωπος που σου στέρησε τη ζωή σου τόσο γρήγορα.Δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος.Καλό σου ταξίδι Νίκο... θα σε θυμόμαστε για πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Eυχομαι καλο παραδεισο Νικο..Ελπιζω οι πορτες του παραδεισου να ειναι ανοιχτες και να σε περιμενουν.Μια τετοια ψυχη μονο στο παραδεισο αξιζει να παει..Καλο ταξιδι..

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ !!!!
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ !!!!

ΤΙΜΩΡΙΑ
"ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ" !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη,

Νίκο..........
Στενοχωρηθήκα τόσο πολύ.
Σε κανένα δεν αξίζει τέτοιος θάνατος...άλλο τόσο και σε σένα που είχες μπει στα σπίτια μας και μας είχες διασκεδάσει τόσο όμορφα!
Εύχομαι ολόψυχα να μπορείς να νοίωσεις όλους εμάς που λυπηθήκαμε τόσο για σένα, μα κυρίως εύχομαι να σε αμαπαύσει ο Θεός και εκεί που θα πας, η ψυχή σου να είναι ήρεμη και γαλήνια.
Αντιο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΛΑΘΟΣ, ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΝΙΚΟ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ακομα και τωρα δυσκολευομαι να το χωνεψω...
Τον συμπαθουσα πολυ.Πολυ καλος ηθοποιος,ανθρωπος θλιμμενος που δεν προκαλουσε.
Κριμα,ηταν πολυ αδικο το τελος του.Δεν του αξιζε.
Σε κανεναν δεν αξιζει τετοιος επιλογος και περισσοτερο σ εναν ανθρωπο σαν τον Νικο Σεργιανοπουλο που προσπαθουσε ναναι παντα διακριτικος και αθορυβος..
Οι προσωπικες του επιλογες ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ του,δεν δεχομαι τα σχετικα με λαθη-παθη..
Δεν εβλαπτε κανεναν αλλον παρα μονο τον εαυτο του.
Πρεπει να κουβαλουσε πολλα στην ευαισθητη ψυχουλα του.
Καλο ταξιδι....Ευχομαι εκει που πας να βρεις αυτο που σου ελειπε για νασαι ευτυχισμενος.Τωρα πια δεν εχεις τιποτα να φοβασαι..
Και αν μας βλεπεις,θα ξερεις οτι δεν θασαι ποτε ξανα μονος...

Ανώνυμος είπε...

...η νύχτα πέρασε κι άφησε το μονόγραμμά σου.

Θα πενθώ -μ'ακούς;-για σένα


Μ'ακούς;

Ανώνυμος είπε...

"...τούτη η πίκρα του χωρισμού έχει μια γλύκα τόση, που καληνύχτα θα σου λέω μέχρι να ξημερώσει.
Ύπνος να΄ρθει στα μάτια σου και στην καρδιά σου Ειρήνη.
Ύπνος και Ειρήνη θα΄θελα για σένα να είχα γίνει.."
Καλό ταξίδι Νίκο μας!!!
Έφη Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

δεν σε ειχαμε γνωρισει απο κοντα αλλα απο τα εργα που εαιζες βλεπαμε εναν ανθρωπο καλο, με χιουμορ που δεν επρεπε να χαθει ετσι, τοσο αγρια . Οπως ειπε και η αδερφη του και ο δολοφονος να πιαστει ο Νικος μας δεν γυριζει πισω...!!! Γιαυτο καλο σου ταξιδι στην χωρα των Αγγελων αγαπημενε μας Νικο!!!

Ανώνυμος είπε...

οπου και να πας Νικο εμεις θα σε εχουμε στην καρδια μας σαν τον Μαρκορα !!!

manoula26 είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ !!!
ΘΑ Σ'ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mάτια πλάνα,μελαχολικά
βλέμμα μαγεμένο μα και μαγευτικό
λόγια λίγα,λιτά περιεκτικά
ψυχή γεμάτη πόνο ατελείωτο.

21κτυπήματα σκοτώσαν τ'όνειρο μου
μιά μέρα να σε συναντίσω από κοντά
και το πικρό παράπονο μου
-όλα θα μείνουν ατειμώρητα;

Κωνσταντίνο,Φίλιππε,Νίκο
που τόσα πολλά μας έδωσες
και ορφανοί μένουμε πίσω
μ'ένα απέραντο κενό μας άφησες.

Αν υπάρχει όντως επόμενη ζωή
ελπίζω να μην είναι όπως αυτή
και χωρίς τη σκόνη λευκή, εκεί
Νικόλα ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.

ΔYΟ ΞΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι προς τον Παράδεισο όπου σίγουρα θα πας συμπαθέστατε και αγαπημένε μας Νίκο. Είθε ο Ύψιστος να συγχωρέσει όλα σου τα αμαρτήματα και να σου δώσει μια θέση δίπλα του. Το αξίζεις παραγματικά! Καλή αντάμωση φίλε!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΘΕΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ... ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ...ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΛΗΝΕΥΣΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!!!!!ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΑΓΓΕΛΕ,ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ... ΓΑΛΗΝΗ,ΗΡΕΜΙΑ,ΑΝΑΠΑΥΣΗ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΑΥΤΡΕΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΡΑ,ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.....
ΗΔΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΙΣΙΑΝΕ!!!!!!ΑΝΤΙΟ ΑΓΓΕΛΕ

hara είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΑΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕΣ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα σου πω αντίο, όνειρα γλυκά θα σου πω χωρίς εφιάλτες με την αγάπη μας συντροφια στο ταξίδι σου για την γαλήνη ονειρα γλυκά ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο...πραγματικα προσπαθω ακομα και σημερα να το πιστεψω!μου ειναι τρομερα δυσκολο!κ δεν θελω!!!δε θα σε ξεχασω ποτε αυτο ειναι το μονο σιγουρο...θα μου λειψεις πολυ,ο χαμος σου ειναι ενα πληγμα για ολους μας και για την οικογενεια σου ειναι σιγουρα πιο δυσκολο!για μασ δεν πεθανες,υπαρχεις κ θα συνεχισεις να υπαρχεις,εισαι μεσα στισ καρδιες μας!ηδη με δυσκολια κραταω τα δακρυα μου κ ξερω πως τα λογια ειναι περιτα!αχ κ να ηξερα ποιος το εκανε αυτο εγω η ιδια θα τον σκοτωνα!!!
ποτε δεν πιστευα στη ζωη μετα το θανατο,αλλα πλεον θελω να ελπιζω οτι υπαρχει,για να σε δω εκει...
αντιο φιλε μου...ελπιζω να τα πουμε!

joanna21 είπε...

Είναι κρίμα που ακόμη και μετα τον αδικο χαμο σου δεν σ αφηνουν να ησυχασεις...φοβόσουν τη μοναξιά όμως δεν ένιωσες..κοιτα γύρω σου όλοι είναι εδω για σένα και θρηνουν.Εμεις σε είχαμε περισσοτερο αναγκή...Ισως τωρα να μπορεις να το δεις..Ευχομαι εκει που είσαι να χαμογελάς να μην φοβάσαι και να μην νιωθεις μονος...
κύριε Μαρκορα!

joanna21 είπε...

"Είναι νωρίς ακόμη μές στόν κόσμο αυτόν,μ’ακούς
Δέν έχουν εξημερωθεί τά τέρατα μ’ακούς
Τό χαμένο μου τό αίμα καί τό μυτερό,μ’ακούς
Μαχαίρι
Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς...."

"Που μ' αφήνεις, που πας και ποιος, μ' ακούς
Σου κρατεί το χέρι πάνω απ' τους κατακλυσμούς..."

"Ποιός μιλεί στά νερά καί ποιός κλαίει , ακούς;
Είμ’εγώ πού φωνάζω κι είμ’εγώ πού κλαίω,μ’ακούς
Σ’αγαπώ,σ’αγαπώ,μ’ακούς."

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μαρκορά Κωνσταντίνε θα μου μείνετε αξέχαστός και πάντα θα θυμάμαι την ατάκα σας που είπατε στην Μαρίνα Κουντουράτου όταν σας ζήτησε συγγνώμη, "το χρηστό δεσποινίς μου είναινα αποφεύγουμε να κάνουμε πράγματα για τα οποία μετά είμαστε αναγκασμένοι να ζητάμε συγγνώμη", όπως εξάλλου αξέχαστη θα μου μείνει και η ατάκα της αλησμόνητης στη σειρά μητέρα σας Ντένης Μαρκορά όταν ο κύριος Νικηφόρος Κασιμάτης της είπε πως το ονόμα του έχει συμπεριληφθεί σε αυτούς που όταν πεθάνουν ο μη γένοιτο θα κηδευτούν δημοσία δαπάνη του είπε "στην Ελλάδα όσοι έχουν ζήσει δημοσία δαπάνη κηδεύονται και δημοσία δαπάνη.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε για παντα με αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

penny είπε...

ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ!!!ΑΝΤΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω ολα αυτα τα ομορφα λογια που γραφοντε για σενα και κ κλαιω απο συγκηνηση...ακομα δε μπορω να πυστεψω οτι εφυγες....ηταν αδικο...θα μου λειψεις.........θα πηγαινω να σου αναβω συχνα κερακι στο μνημα σου...καλο ταξιδι αγγελε μου...ελπιζω εκει ψηλα να εισαι ευτυχισμενοσ...

Luisana είπε...

ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΠΑΝΩ...ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ...ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣ!!!

luisana είπε...

Σου λέω απλά ένα αντίο και ότι δεν βρήκες εδώ να το βρεις εκεί πάνω στην γειτονιά των αγγέλων και μην ανυσηχείς εμείς κάνουμε οτι μπορούμε για να βρεθεί ο δολοφόνος σου!Αντίο Νίκο μας!!!...

luisana είπε...

Σου λέω απλά ένα αντίο και ότι δεν βρήκες εδώ να το βρεις εκεί πάνω στην γειτονιά των αγγέλων και μην ανυσηχείς εμείς κάνουμε οτι μπορούμε για να βρεθεί ο δολοφόνος σου!Αντίο Νίκο μας!!!...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΟΠΟ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΙΧΗΣΜΕΝΟΣ...ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Μ ΦΙΛΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ....Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ,ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΩ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.....ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΝΙΚΟ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΑΝΔΗΣ είπε...

KΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένο
δεν τ' αντέχουν οι άνθρωποι κι είναι νωρίς, μ'ακούς
Είναι νωρίς ακόμη μες τον κόσμο αυτόν αγάπη μου
Να μιλώ για σένα και για μένα.
Είναι νωρίς ακόμη μες τον κόσμο αυτόν, μ'ακούς
Δεν έχουν εξημερωθεί τα τέρατα, μ'ακούς
Το χαμένο μου αίμα και το μυτερό, μ'ακούς
Μαχαίρι
Σαν κριάρι που τρέχει μες τους ουρανούς
Και των άστρων τους κλώνους τσακίζει, μ'ακους
Ειμ' εγώ, μ'ακούς
Σ'αγαπώ μ'ακούς
Θα γυρίσει αλλού τις χαρακιές
Της παλάμης, η Μοίρα, σαν κλειδούχος
Μια στιγμή θα συγκατατεθεί ο Καιρός
Πως αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι
Πουθενά δεν πάω, μ'ακούς
Ή κανείς ή κι οι δυό μαζί, μ'ακούς
Το λουλούδι αυτό της καταιγίδας και, μ'ακούς
Της αγάπης
Μια για πάντα το κόψαμε
Και δε γίνεται να ανθίσει αλλιώς, μ'ακούς
Σ' άλλη γη, σ' άλλο αστέρι, μ'ακούς
Δεν υπάρχει το χώμα, δεν υπάρχει ο αέρας
Που αγγίξαμε, ο ίδιος, μ'ακούς
Άκου, άκου
Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει-ακούς?
Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει- ακούς?
Ειμ' εγώ που φωνάζω κι είμ' εγώ που κλαίω, μ'ακούς
Σ'αγαπώ, σ'αγαπώ, μ'ακούς.

Καλό ταξίδι κύριε Μαρκορά.
Μας λείπεις ήδη...

Ανώνυμος είπε...

Tι ωρα ειναι δε θα ρωτησω..κι αν θα σε χασω δε θα μιλησω..η μελαγχολια στο βλεμμα σου..η θλιψη..δεν ενιωσες ποσο σε αγαπησαμε..δεν ησουν μονος..ουτε αυτο ενιωσες..εφυγες μακρια μας..αφηνοντας σε μας τη μελαγχολια και τη θλιψη για τον αδικο χαμο σου...ξερω..οσοι αγαπανε παρα πολυ τους αλλους,δεν καταφερνουν να αγαπησουν τον ιδιο τους τον εαυτο...και τον αφηνουν να ποναει..μονος..με αξιοπρεπεια..με την ιδια αξιοπρεπεια θα σε αγαπαμε και θα σε εχουμε στο μυαλο μας παντα...ποτε δε φευγει καποιος οσο τον κραταμε ζωντανο στη σκεψη και στο μυαλο μας...χαμογελα καλε μου...δεν υπαρχει κανενας και τιποτα πλεον να μειωσει την περηφανεια σου..εξαλλου για μας που σε αγαπησαμε δεν υπηρξαν ποτε δευτερες σκεψεις..μονο ομορφες..και γλυκες...και λυπαμαι που δεν βοηθησαν να γλυκανει και η ζωουλα σου..θα μας λειψεις οσο δεν θα μπορουσες ποτε να πιστεψεις...ολα θα σε θυμιζουν κι ας φροντισαν καποιοι να σου κανουν τον ηλιο σου κομματια...δεν ξερουν ομως οτι φευγουν οσοι σταματαμε να αγαπαμε..οσους αγαπαμε και εχουμε στο μυαλο μας δε φευγουν ποτε...απο μεσα μας δεν θα μπορεσουν ποτε να σε βγαλουν...σε αγαπαμε τοσο οσο ειχες αναγκη παντα να σε αγαπανε...

Ανώνυμος είπε...

EXEI PERASEI MIA EBDOMADA APO TOTE POY AYTO TO TERAS SOY AFAIRESE THN ZHW AGGELE MOY KAI HDH MAS EXEIS LEIPSEI POLY!!!MIA EBDOMADA EXEI PERASEI KAI....OLA SE 8YMIZOY APLA KAI AGAPHMENA,PRAGMATA DIKA SOY KA8HMERINA SAN NA ERIMENOYN KAI AUTA MAZI ME EMENA NA'R8EIS KAI AS XARAKSEI GIA STERNH FORA......

litsa είπε...

Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΦΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΝΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ.ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ

Ανώνυμος είπε...

"Όσοι με το Χάρο γίναν φίλοι
με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη
στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι
πάντα γελαστοί, πάντα γελαστοί
πάντα γελαστοί και γελασμένοι"...

Καλό ταξίδι

Ανώνυμος είπε...

Αν όσοι σε αγαπάμε είχαμε προσπαθήσει να γίνουμε φίλοι σου, κι αν όσοι δηλώνουν φίλοι σου είχαν προσπαθήσει να σε αγαπήσουν, ίσως όλα να ήταν αλλιώς...
Στο καλό, ακριβέ Νίκο!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ είπε...

ΝΙΚΟ ΜΟΥ...ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!!!Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ ΜΟΥ...!

Ανώνυμος είπε...

Αντίο κύριε καθηγητά , αντίο κύριε Μαρκορά , αντίο αγγελέ μου να περνάς καλά στην γειτονειά των αγγέλων εκεί όπου αποφάσησε ο Θεός πως θα βρείς αυτά που έψαχνες στη γη . Να θυμάσε πως η ψυχή σου θα είναι εδώ το σώμα σου θα λείπει και πως όλοι η Ελλάδα θα θυμάτε ,όσα χρόνια κι αν περάσουν , τον μεγάλο αυτό ηθοποιό Νίκο Σεργιανόππουλο !!!
Αντίο Νικολάκι μου

Ανώνυμος είπε...

efige enas anthropos poy mas ekane na ton agapisoysoyme gia tin aksia poy eixe san ithopoios....aloste ayto ithele kei ekeinos..se mia sinenteyksi toy eipe:thelo o kosmos na me thaymazei gia tin ipokritiki moy kai oxi gia ti zoi moy!(kapos etsi elege kai eixe kai dikio o antropos...)
tha xaro poli ti mera poy tha stamatisoyn na toy rixnoyn laspei gia tin prosopiki toy zoi giati pote den enoxlise kanenan pote oso kakes epiloges kai an ekane....poio iksere oti itan xristis prin ton piasoyn?poios iksere oti itan monaxikos prin to pei?poios iksere oti itan omofilofilos prin to bgaloyn telalei stis idiseis meta to sfagiasmo toy?poios iksere to otidipote gia tin zoi toy prin apo ola ayta en teli??????KANEIS!!!!!!giayto tora poy oloi mathame as ton afisoyme na isixasei ekei poy einai....giati pote en zoi den mas ekane na ton sxoliasoyme arnitika....
kalo taksidi nikola!!me sebasmo sti mnimi soy,agapi sto prosopo soy kai thaymazmo stin kariera poy kanes...panagiota

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ...
ΑΝ ΑΓΑΠΙΕΣΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ...
ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΕΣΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!!!
ΔΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΑΠΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ...

ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ...ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

περασε μια βδομαδα και τιποτα δεν ειναι το ιδιο μακρια σου..καθε μερα και χειροτερα...μου λειπεις πολυ..αραγε αν στο εδειχνα ποτε θα μπορουσα να ειχα προλαβει κατι?θα μπορουσαν να ηταν ολα αλλιως αυτη τη στιγμη?δε σταματας ουτε λεπτο να βρισκεσαι στο μυαλο μου..συγνωμη που δεν εδειξα ποτε ποσο πολυ...361972

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μαρκορά,
παρακολουθούσα με ζωηρό ενδιαφέρον τους "Δύο ξένους", στην "Εξαφάνιση" δε σας γνώρισα λόγω υποχρεώσεων, μου άρεσαν οι συνεντεύξεις σας..Λίγο η ζεστή χροιά της φωνής σας, τα γλυκά σημάδια του χαμόγελου στο πρόσωπό σας..Μου είσαστε τόσο συμπαθής.. Είστε σε όλο το ελληνικό κοινό, άκόμη και σε όσους δεν είναι φανατικοί των σίριαλ, ανέλπιστα συμπαθητικός και αγαπητός..Σίγουρα είχατε να υλοποιήσετε ακόμη πολλά...Και σε προσωπικό επίπεδο, η αγάπη θα σας έβρισκε κύριε Μαρκορά..,γιατί βιαστήκατε να δηλώσετε στον εαυτό σας "μόνος";;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ,
Η ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΠΕΝΘΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ. Η ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΘΡΩΠΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΑΛΛΙΑΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΝΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΡΑΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΕΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΗΔΗ ΠΟΛΥ...ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ......ΟΛΑ ΣΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ'ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΣΤΕΡΝΗ ΦΟΡΑ....
ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΙΚΟ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΘΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ...ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΚΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΦΥΓΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΗΜΙΑ....
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!!

vasw είπε...

ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.......ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔςΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ....Η ΘΥΜΙΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ....!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

..ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ..ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ..ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ..ΜΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΛΟΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΓΙΞΩ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ..ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΟΝΑΩ?ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ...

georgia είπε...

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ,
ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΒΙΩΝΕΣ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ'ΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΝΑ'ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ...ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:΄΄ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕ Μ'ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ 2 ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ...΄΄ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟΛΑ,
ΖΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΕΔΩ.ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!

georgia είπε...

ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.Σ'ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΝΙΩΣΟΥΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ....
ΘΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνησα το πρωι της τεταρτης με εναν πονο στην καρδια,δεν μπορουσα να φανταστω οτι τα πιο φωτεινα και γλυκα ματια θα εσβηναν για παντα. Ηταν τα ματια που μιλουσαν στις ψυχες μας που μας εκαναν να δακρυζουμε και να γελαμε.Τα γιατι ατελειωτα... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.......

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ. ΕΦΥΓΕΣ ΑΔΙΚΑ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ. Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ. ΝΟΙΩΘΩ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ Ν' ΑΓΑΠΗΣΩ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!!!ΝΙΚΟ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!! ΑΦΗΣΕΣ ΕΝΑ ΚΕΝΟ,ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ "ΜΑΡΚΟΡΑ" ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΚΥΡΙΕ "ΜΑΡΚΟΡΑ" ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

xaroula είπε...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ.ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΗ,ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ,ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ.ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ,ΝΑ ΣΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΕΔΩ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΤΙΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ...ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Μ'ΑΚΟΥΣ;ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΜΑΣ ΛΗΠΕΙΣ ΠΟΛΥ!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ

apostolos είπε...

ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ.
Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΕΡΗΜΟΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΛΙΒΕΤΑΙ. Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΟΡΜΗ΄ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΥΛΗΣΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ,ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΣΟ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΨΥΧΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΓΛΙΣΤΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΚΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Νίκο μου σου αφιερώνω αυτο γιατί σάγαπώ:

Θά πενθώ πάντα -- μ ακούς; -- γιά σένα,
μόνος,στόν Παράδεισο
Θά γυρίσει αλλού τίς χαρακιές
Τής παλάμης,η Μοίρα,σάν κλειδούχος
Μιά στιγμή θά συγκατατεθεί ο Καιρός
Πώς αλλιώς,αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι
Θά παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας
Καί θά χτυπήσει τόν κόσμο η αθωότητα
Μέ τό δριμύ του μαύρου του θανάτου.
ΙΙ.
Πενθώ τόν ήλιο καί πενθώ τά χρόνια που έρχονται
Χωρίς εμάς καί τραγουδώ τ άλλα πού πέρασαν
Εάν είναι αλήθεια
Μιλημένα τά σώματα καί οί βάρκες πού έκρουζαν γλυκά
Οί κιθάρες πού αναβόσβησαν κάτω από τα νερά
Τά "πίστεψέ με" και τα "μή"
Μιά στόν αέρα μιά στή μουσική
Τα δυό μικρά ζώα,τά χέρια μας
Πού γύρευαν ν ανέβουνε κρυφά τό ένα στό άλλο
Η γλάστρα μέ τό δροσαχί στίς ανοιχτές αυλόπορτες
Καί τά κομμάτια οί θάλασσες πού ερχόντουσαν μαζί
Πάνω απ τίς ξερολιθιές,πίσω άπ τούς φράχτες
Τήν ανεμώνα πού κάθισε στό χέρι σού
Κι έτρεμες τρείς φορές τό μώβ τρείς μέρες πάνω από
τούς καταρράχτες
Εάν αυτά είναι αλήθεια τραγουδώ
Τό ξύλινο δοκάρι καί τό τετράγωνο φαντό
Στόν τοίχο μέ τή Γοργόνα μέ τά ξέπλεκα μαλλιά
Τή γάτα πού μάς κοίταξε μέσα στά σκοτεινά
Παιδί μέ τό λιβάνι καί μέ τόν κόκκινο σταυρό
Τήν ώρα πού βραδιάζει στών βράχων τό απλησίαστο
Πενθώ τό ρούχο πού άγγιξα καί μού ήρθε ο κόσμος.
ΙΙΙ.
Έτσι μιλώ γιά σένα καί γιά μένα
Επειδή σ αγαπώ καί στήν αγάπη ξέρω
Νά μπαίνω σάν Πανσέληνος
Από παντού,γιά τό μικρό τό πόδι σού μές στ αχανή
σεντόνια
Νά μαδάω γιασεμιά κι έχω τή δύναμη
Αποκοιμισμένη,νά φυσώ νά σέ πηγαίνω
Μές από φεγγαρά περάσματα καί κρυφές τής θάλασσας στοές
Υπνωτισμένα δέντρα μέ αράχνες πού ασημίζουμε
Ακουστά σ έχουν τά κύματα
Πώς χαιδεύεις,πώς φιλάς
Πώς λές ψιθυριστά τό "τί" καί τό "έ"
Τριγύρω στό λαιμό στόν όρμο
Πάντα εμείς τό φώς κι η σκιά
Πάντα εσύ τ αστεράκι καί πάντα εγώ τό σκοτεινό πλεούμενο
Πάντα εσύ τό λιμάνι κι εγώ τό φανάρι τό δεξιά
Τό βρεγμένο μουράγιο καί η λάμψη επάνω στά κουπιά
Ψηλά στό σπίτι μέ τίς κληματίδες
Τά δετά τριαντάφυλλα,καί τό νερό πού κρυώνει
Πάντα εσύ τό πέτρινο άγαλμα καί πάντα εγώ η σκιά πού μεγαλώνει
Τό γερτό παντζούρι εσύ,ο αέρας πού τό ανοίγει εγώ
Επειδή σ αγαπώ καί σ αγαπώ
Πάντα Εσύ τό νόμισμα καί εγώ η λατρεία πού τό
Εξαργυρώνει:
Τόσο η νύχτα,τόσο η βοή στόν άνεμο
Τόσο η στάλα στόν αέρα,τόσο η σιγαλιά
Τριγύρω η θάλασσα η δεσποτική
Καμάρα τ ουρανού με τ άστρα
Τόσο η ελάχιστη σου αναπνοή
Πού πιά δέν έχω τίποτε άλλο
Μές στούς τέσσερις τοίχους,τό ταβάνι,τό πάτωμα
Νά φωνάζω από σένα καί νά μέ χτυπά η φωνή μου
Νά μυρίζω από σένα καί ν αγριεύουν οί άνθρωποι
Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ αλλού φερμένο
Δέν τ αντέχουν οί άνθρωποι κι είναι νωρίς,μ ακούς
Είναι νωρίς ακόμη μές στόν κόσμο αυτόν αγάπη μου
Να μιλώ γιά σένα καί γιά μένα.
ΙV.
Είναι νωρίς ακόμη μές στόν κόσμο αυτόν,μ ακούς
Δέν έχουν εξημερωθεί τά τέρατα μ ακούς
Τό χαμένο μου τό αίμα καί τό μυτερό,μ ακούς
Μαχαίρι
Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει,μ ακούς
Είμ εγώ,μ ακούς
Σ αγαπώ,μ ακούς
Σέ κρατώ καί σέ πάω καί σού φορώ
Τό λευκό νυφικό τής Οφηλίας,μ ακούς
Πού μ αφήνεις,πού πάς καί ποιός,μ ακούς
Σού κρατεί τό χέρι πάνω απ τούς κατακλυσμούς
Οί πελώριες λιάνες καί τών ηφαιστείων οί λάβες
Θά ρθει μέρα,μ ακούς
Νά μάς θάψουν κι οί χιλιάδες ύστερα χρόνοι
Λαμπερά θά μάς κάνουν περώματα,μ ακούς
Νά γυαλίσει επάνω τούς η απονιά,ν ακούς
Τών ανθρώπων
Καί χιλιάδες κομμάτια νά μάς ρίξει
Στά νερά ένα-- ένα , μ ακούς
Τά πικρά μου βότσαλα μετρώ,μ ακούς
Κι είναι ο χρόνος μιά μεγάλη εκκλησία,μ ακούς
Όπου κάποτε οί φιγούρες Τών Αγίων
βγάζουν δάκρυ αληθινό,μ ακούς
Οί καμπάνες ανοίγουν αψηλά,μ ακούς
Ένα πέρασμα βαθύ νά περάσω
Περιμένουν οί άγγελοι μέ κεριά καί νεκρώσιμους ψαλμούς
Πουθενά δέν πάω ,μ ακους
Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί,μ ακούς
Τό λουλούδι αυτό τής καταιγίδας καί μ ακούς
Τής αγάπης
Μιά γιά πάντα τό κόψαμε
Καί δέν γίνεται ν ανθίσει αλλιώς,μ ακούς
Σ άλλη γή,σ άλλο αστέρι,μ ακούς
Δέν υπάρχει τό χώμα δέν υπάρχει ο αέρας
Πού αγγίξαμε,ο ίδιος,μ ακούς
Καί κανείς κηπουρός δέν ευτύχησε σ άλλους καιρούς
Από τόσον χειμώνα κι από τόσους βοριάδες,μ ακούς
Νά τινάξει λουλούδι,μόνο εμείς,μ ακούς
Μές στή μέση τής θάλασσας
Από τό μόνο θέλημα τής αγάπης,μ ακούς
Ανεβάσαμε ολόκληρο νησί,μ ακούς
Μέ σπηλιές καί μέ κάβους κι ανθισμένους γκρεμούς
Άκου,άκου
Ποιός μιλεί στά νερά καί ποιός κλαίει -- ακούς;
Είμ εγώ πού φωνάζω κι είμ εγώ πού κλαίω,μ ακούς
Σ αγαπώ,σ αγαπώ,μ ακούς.
V.
Γιά σένα έχω μιλήσει σέ καιρούς παλιούς
Μέ σοφές παραμάνες καί μ αντάρτες απόμαχους
Από τί νά ναι πού έχεις τή θλίψη του αγριμιού
Τήν ανταύγεια στό μέτωπο του νερού του τρεμάμενου
Καί γιατί,λέει,νά μέλει κοντά σου νά ρθω
Πού δέν θέλω αγάπη αλλά θέλω τόν άνεμο
Αλλά θέλω της ξέσκεπης όρθιας θάλασσας τόν καλπασμό
Καί γιά σένα κανείς δέν είχε ακούσει
Γιά σένα ούτε τό δίκταμο ούτε τό μανιτάρι
Στά μέρη τ αψηλά της Κρήτης τίποτα
Γιά σένα μόνο δέχτηκε ο Θεός νά μου οδηγεί τό χέρι
Πιό δω,πιό κεί,προσεχτικά σ όλα τό γύρο
Του γιαλού του προσώπου,τούς κόλπους,τά μαλλιά
Στό λόφο κυματίζοντας αριστερά
Τό σώμα σου στή στάση του πεύκου του μοναχικού
Μάτια της περηφάνειας καί του διάφανου
Βυθού,μέσα στό σπίτι μέ τό σκρίνιο τό παλιό
Τίς κίτρινες νταντέλες καί τό κυπαρισσόξυλο
Μόνος νά περιμένω που θά πρωτοφανείς
Ψηλά στό δώμα ή πίσω στίς πλάκες της αυλής
Μέ τ άλογο του Αγίου καί τό αυγό της Ανάστασης
Σάν από μιά τοιχογραφία καταστραμμένη
Μεγάλη όσο σέ θέλησε η μικρή ζωή
Νά χωράς στό κεράκι τή στεντόρεια λάμψη τήν ηφαιστειακή
Πού κανείς νά μήν έχει δεί καί ακούσει
Τίποτα μές στίς ερημιές τά ερειπωμένα σπίτια
Ούτε ο θαμμένος πρόγονος άκρη άκρη στόν αυλόγυρο
Γιά σένα,ούτε η γερόντισσα ν όλα της τά βοτάνια
Γιά σένα μόνο εγώ,μπορεί,καί η μουσική
Πού διώχνω μέσα μου αλλ αυτή γυρίζει δυνατότερη
Γιά σένα τό ασχημάτιστο στήθος των δώδεκα χρονώ
Τό στραμμένο στό μέλλον με τόν κρατήρα κόκκινο
Γιά σένα σάν καρφίτσα η μυρωδιά η πικρή
Πού βρίσκει μές στό σώμα καί πού τρυπάει τή θύμηση
Καί νά τό χώμα,νά τά περιστέρια,νά η αρχαία μας γή.
VI.
Έχω δεί πολλά καί η γή μές απ τό νού μου φαίνεται ωραιότερη
Ώραιότερη μές στούς χρυσούς ατμούς
Η πέτρα η κοφτερή,ωραιότερα
Τά μπλάβα των ισθμών καί οί στέγες μές στά κύματα
Ωραιότερες οί αχτίδες όπου δίχως να πατείς περνάς
Αήττητη όπως η Θεά της Σαμοθράκης πάνω από τά βουνά
τής θάλασσας
Έτσι σ έχω κοιτάξει πού μου αρκεί
Νά χει ο χρόνος όλος αθωωθεί
Μές στό αυλάκι που τό πέρασμα σου αφήνει
Σάν δελφίνι πρωτόπειρο ν ακολουθεί
Καί νά παίζει μέ τ άσπρο καί τό κυανό η ψυχή μου !
Νίκη,νίκη όπου έχω νικηθεί
Πρίν από τήν αγάπη καί μαζί
Γιά τή ρολογιά καί τό γκιούλ-μπιρσίμι
Πήγαινε,πήγαινε καί ας έχω εγώ χαθεί
Μόνος καί άς είναι ο ήλιος που κρατείς ένα παιδί
νεογέννητο
Μόνος,καί ας είμ εγώ η πατρίδα που πενθεί
Ας είναι ο λόγος που έστειλα νά σου κρατεί δαφνόφυλλο
Μόνος,ο αέρας δυνατός καί μόνος τ ολοστρόγγυλο
Βότσαλο στό βλεφάρισμα του σκοτεινού βυθού
Ο ψαράς που ανέβασε κι έριξε πάλι πίσω στούς καιρούς τόν Παράδεισο !
VII.
Στόν Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί
Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στή θάλασσα
Μέ κρεβάτι μεγάλο καί πόρτα μικρή
Έχω ρίξει μές στ άπατα μιάν ηχώ
Νά κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ
Νά σέ βλέπω μισή να περνάς στό νερό
και μισή να σε κλαίω μές στόν Παράδειο.
Οδυσσέας Ελύτης

Ανώνυμος είπε...

...Εγω θα σου μιλω με τα τραγουδια μου..στους στιχους τους θα βλεπω τη μορφη σου..κι εσυ θα μου μιλας με τη σιωπη σου...θα σε ακουω,με ακους?συνεχεια γλυκε μου...μη σταματησεις να μου μιλας..ετσι ηρεμα και σιγανα οπως εκανες παντα..θα ειμαι συνεχεια εδω να σε ακουω..μονο εσενα...ισως ειναι ο μονος τροπος να περναει ο χρονος με λιγοτερο πονο απο την απουσια σου...την απουσια σου που καθε μερα και καθε στιγμη που περναει γινεται πιο βασανιστικη και πιο δυσκολη...μου λειπεις..με ακους???

iliostalakti είπε...

ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ,
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 14 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ , ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΡΓΑ.ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕΣ...ΓΙΑΤΙ;;;ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΕΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΝΙΚΟ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ , ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ , ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ , ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΣΟΥ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΜΑΓΕΨΕΙ!ΕΛΠΙΖΩ Ν'ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ν'ΑΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ...

Ανώνυμος είπε...

..Σε εψαχνα μια ζωη..τωρα ιχνη σου γυρευω στο χαρτη..χαθηκες μια στιγμη...γεμισε ο ουρανος μου με δακρυ...τοσες νυχτες λευκες τριγυριζω μονος στην αγαπη..ψαχνω ποιο μυστικο σε κραταει μακρια μου σε μιαν ακρη..ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΡΧΗ..ποση μοναξια με πνιγει που εχεις φυγει..δινω μια ζωη για ενα σου Φιλι...Ενα ακομα φιλι..Ενα τελευταιο φιλι...Μου λειπεις...καθε μερα, καθε στιγμη,καθε λεπτο...ΓΥΡΝΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

kurie markora....den sou a3ize auto to telos..h agaph mas htan,einai kai 8a parameinei terastia...fainetai omws oti h agaph mas kai h pisth se sena den htan arketa gia na apotrepsoun to xamo sou..

maria apo syro

Ανώνυμος είπε...

ολες του κοσμου οι κυριακες λαμπουν στο προσωπο σου
μια προσευχη κι ενα κερακι για σενα καθε μερα.ποιος θα το φανταζοταν!
καλο ταξιδι αγαπημενε μου

Ανώνυμος είπε...

adiko polu.misw auton pou se phre apo mas.dn m endoiaferei niko ti ekanes sthn proswpikh sou zwh m'akous;m'akoute k eseis sta kanalia k oloi oi alloi dn mas endoiaferei.pote dn edwse dikaiwma otan htn en zwh,etsi k twradn 8a h8ele n ma8eutei tpt.gi'auto sevasthte tn mnhmh tou k an dn sas noiazei gi'auton sevasthte tn oikogeneia pou ponaei.pisteuw dn 8a 8elate n eisastn sth 8esh tous.m'akoute;k mn dinete alla stoixeia gia ts ereunes ts astunomias gt ta katastrefete ola mono k mono gia ta xazo noumera.pote dn ponesate gi'authn tn psixh k pote dn 8a ponesate.ELEOS dhl.asxolh8eite m kati allo.kurie markora,paulate,fillipe i niko na eisai kala ekei panw stn geitonia twn aggelwn,gt eimai sigourh oti afou hsoun aggelos otan hr8es k otan efuges ggelos 8a parameineis.gt pote dn edwses dikaiwma.k kala ekanes.gi'auto k egw s krinw san h8opoio opws 8a h8eles k oxi gia tn proswpikh s zwh,gt osoi vgainoun sta kanalia k milan gia sena einai xeiroteroi k dn sugkrinotai mazi s k oute pote 8a sugktri8oun.kurios hr8es k kurios efuges!antio kurie markora!

Ανώνυμος είπε...

Efyges apo thn zwh alla oxi apo tis kardies mas! Kalo taksidi na exeis Niko kai elpizw na vreis ekei psila mazi me tous agelous parea thn galhnh pou anazitouses toso poly edw sthn gh!!! Mas leipeis kai oso ki an perasei o kairos o ponos tha einai avastaxtos! Panta tha se skeftomai! Panta tha mou leipeis! Panta tha lew pws einai adiko! ADIKO! Adiko pou se xasame etsi! Adiko kyrie Markora..... Antio kai kalo taksidi kai pali

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ. Σ`ΑΓΑΠΑΜΕ,ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.ΑΝΤΙΟ ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ!!! ΑΝΤΙΟ ''ΑΙΩΝΙΕ ΕΦΗΒΕ''.ΑΝΤΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ... Σ`ΑΓΑΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

NICK GEIA SOY HSOYN ORAIOS I LOVE YOU OLGA

Ανώνυμος είπε...

KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ !!!!!!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ... ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

H OLGA EIPE
GEIA SOU AKATAMAXHTE NICK
KALO-KALO TAΞIDI

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

NΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ 1-9-2008

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΕΤΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ.....!!!!
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΡΑ!!!!