Ειδήσεις

25 Ιουν 2008

Γιώργος Καρατζαφέρης: Πόσο κομψό είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Siemens να είναι γιος πρωθυπουργού της Νέας Δημοκρατίας;

Καταγγελίες και αντεγκλήσεις για την υπόθεση Siemens, επεφύλασσε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την αναθεώρηση του Κανονισμού της, με αποκορύφωμα φραστικούς διαξιφισμούς μεταξύ Γιώργου Καρατζαφέρη (ΛΑΟΣ) και Πάνου Παναγιωτόπουλου (ΝΔ), σε σχέση με ενδεχόμενη ανάμειξη της ΝΔ.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι σε εκλογές «θα πάμε τώρα, γιατί υπάρχουν πράγματα που συνδέουν ευθέως την κυβέρνησή σας με την Siemens, όπως συνέδεαν τη Siemens με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
.............................................................
.................................
Και συμπλήρωσε: «Είναι κομψό σε μία εταιρεία, η οποία έχει φανεί ότι έχει δώσει μίζες σε υπουργούς, να είναι σήμερα στο ΔΣ της, γιος Πρωθυπουργού της ΝΔ;».
........
Πριν από λίγο, στο δελτίο ειδήσεων του «Alter» ανέφερε το όνομα του Πέτρου Τζαννετάκη ο οποίος είναι γιος του Τζαννή Τζαννετάκη.
...............................
................................................
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συζήτησης στη Βουλή κάνοντας «κλικ» στις φωτογραφίες.
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΦΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.