Ειδήσεις

25 Σεπ 2008

Να ευχαριστήσουμε την Ε.ΥΔ.ΑΠ. που από την 1η Οκτωβρίου μας κάνει πολύ μικρή, σε σχέση με τον πληθωρισμό, αύξηση στο τιμολόγιο ύδρευσης

Αναπροσαρμόζεται σε ποσοστό 3% από την 1η Οκτωβρίου 2008 το τιμολόγιο ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ.

Στην ανακοίνωση της μάλιστα, η Εταιρεία μας λέει ότι "η αναπροσαρμογή αυτή είναι σε ποσοστό πολύ χαμηλότερο από τον πληθωρισμό των 20 μηνών, που μεσολάβησαν από την προηγούμενη αναπροσαρμογή, η οποία είχε γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2007 και ήταν σε ποσοστό επίσης 3%, και πάλι χαμηλότερα από τον πληθωρισμό".
\..............\

Συνεχίζεται…

Η ανακοίνωση Τύπου της Ε.ΥΔ.ΑΠ.
Αθήνα 25 Σεπτεμβρίου 2008
ΝΕΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Αναπροσαρμόζεται σε ποσοστό 3% από την 1η Οκτωβρίου 2008 το τιμολόγιο ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ. Η αναπροσαρμογή αυτή καθορίζεται με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης και Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων έργων Γ. Σουφλιάς.

Σημειώνεται ότι η αναπροσαρμογή αυτή είναι σε ποσοστό πολύ χαμηλότερο από τον πληθωρισμό των 20 μηνών, που μεσολάβησαν από την προηγούμενη αναπροσαρμογή, η οποία είχε γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2007 και ήταν σε ποσοστό επίσης 3%, και πάλι χαμηλότερα από τον πληθωρισμό.

Με την ίδια ΚΥΑ αναπροσαρμόζεται το ποσοστό των τελών αποχέτευσης στο 70% και από την 1.3.2009 το ποσοστό αυτό αναπροσαρμόζεται στο 75%. Σημειώνεται ότι το ποσοστό των τελών αποχέτευσης μετράται επί της αξίας του καταναλισκόμενου ύδατος.
Από το Γραφείο Τύπου της ΕΥΔΑΠ