Ειδήσεις

25 Σεπ 2008

Έγκλημα στη Φιλοθέη - Από τον παράφορο έρωτα, στη φρίκη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που κάποιος θα πίστευε ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σεναριογράφων ταινιών γκραν γκινιόλ, περιέχει το έγκλημα στους κόλπους της λεγόμενης «καλής κοινωνίας», στη Φιλοθέη, που αποκαλύφθηκε προχθές το βράδυ, με δράστη 36χρονο καθηγητή μουσικής και θύμα τη συνομήλικη σύζυγό του, καθηγήτρια πιάνου, Παναγιώτα Μαζαράκη.
...
Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8787&pubid=1634598



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ''αστέρες'' των τηλεοπτικών παραθύρων μας ζάλισαν τις τελευταίες μέρες με το δήθεν άγχος τους για το τι θα πει ό ''ακαταλληλότερος'' στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος.
Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνονται.
Τι θα πει ο Καραμανλής μέσα σε κλίμα κυβερνητικής «διαφθοράς» κορυφαίων στελεχών του, με «άδεια ταμεία» και αδυναμία σύνθεσης ενός ελάχιστου επιπέδου «κοινωνικής συναίνεσης», θα εξαγγείλει πάλι «μεταρρυθμίσεις» που δεν μπορούν να γίνουν ;
Είναι ο Καραμανλής ένας «τραυματισμένος» πρωθυπουργός .
Θα βρίσκεται συνεχώς «όμηρος» του Μανώλη, του Μιχαλολιάκου και του οποιουδήποτε βουλευτή ή στελέχους, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Το... «πρόβλημα» Καραμανλή, πλέον δεν «διορθώνεται» ούτε με την απομάκρυνση του Βουλγαράκη ή κάποιου άλλου.
Δυστυχώς, έχουμε όλοι καταλάβει ότι δεν θέλει να αλλάξει (δεν ξέρουμε βέβαια αν μπορεί) ο Καραμανλής το «πλαίσιο» της πολιτικής του, και οπωσδήποτε θα βουλιάξει σ' όλο και μεγαλύτερη... πολιτική νωθρότητα.


Παληκάρι από τα Σφακιά