Ειδήσεις

6 Σεπ 2008

Πολίτες συνέλαβαν ληστές

Μήνυμα αναγνώστη

Καλημέρα και καλό χειμώνα!
Χθες Παρασκευή και ώρα 13:30 περίπου έγινε αντιληπτή από πολίτες ληστεία Αγροτικής Τραπέζης Δήμου Τιθορέας Φθιώτιδας. Δύο ένοπλοι αλλοδαποί είχαν εισβάλλει στο κατάστημα με κοντόκανη καραμπίνα έχοντας παρακολουθήσει το όχημα της χρηματαποστολής.
Λόγω όμως χρονοκαθυστέρησης χρηματοκιβωτίου δεν μπορούσαν παρά να αρπάξουν τα χρήματα από τα ταμεία περίπου 18.000 ευρώ, απειλώντας τη μία ταμία με το όπλο στον κρόταφό της.
Κατά τη διάρκεια της ληστείας έγιναν αντιληπτοί από πολίτη εκτός καταστήματος, του οποίου η σύζυγος βρισκόταν στο κατάστημα.
Με τη βοήθεια και κατοίκου αστυνομικού…

Συνεχίζεται…

εκτός υπηρεσίας και δημάρχου, οργανώθηκαν οι πολίτες αποκλείοντας τους δρόμους γύρω από το κατάστημα, ώστε να τους εμποδίσουν να διαφύγουν έχοντας παράλληλα εντοπίσει και το όχημα διαφυγής των.
Ο χρόνος που απαιτήθηκε στους ληστές ήταν περίπου λεπτά, χρόνος αρκετός για να την εν λόγω προετοιμασία.
Βγαίνοντας από το κατάστημα οι ληστές ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, ο ένας κατευθύνθηκε προς το όχημα διαφυγής και ο δεύτερος αντίθετα.
Ο πρώτος στο ενδιάμεσο της πορείας του και μην έχοντας αντιληφθεί το παραμικρό συνελήφθη. Ο δεύτερος (οπλοφόρος και με τη λεία) το αντελήφθη, ανέβηκε σε σκεπή αλλά περικυκλώθηκε και συνελήφθη.Αυτούς τους συλλάβαμε και τους αποδώσαμε επί τόπου τα οφειλούμενα και με τον προβλεπόμενο τόκο (ναι, χειροδικία!!).
Τους ΛΗΣΤΕΣ της Βουλής που δε χορταίνουν με τίποτα και θα εισβάλλουν στα σπίτια μας με το χειρότερο τρόπο να αρπάξουν και τα των παιδιών μας, τι πρέπει να τους κάνουμε;
Εσείς έχετε περίσσια να τους δώσετε ή όπως και εμείς θα ψάχνετε για άλλη χώρα διότι εδώ θα επικρατήσει αναρχία και πείνα πολέμου;

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Πραγματικά αυτό αποτελεί είδηση!

Τον τελευταίο καιρό, οι πολίτες είθισται να συλλαμβάνονται κατόπιν εντολής των ληστών από τους ανθυποληστές τους...

Οπως Θεσσαλονίκη.
Γιατί δεν τους πετάνε τα ΜΑΤ όλους (διαδηλωτές, τουρίστες, κατοίκους, επισκέπτες κλπ) στη θάλασσα;
Ετσι θα μείνει ανενόχλητος ο Αυτοκράτωρ των Εγκαινίων...

Αλλο "μυστρί" και τούτο!