Ειδήσεις

6 Σεπ 2008

Μην κατακρίνετε τον κύριο Ψωμιάδη για τις παλινωδίες του

Μήνυμα αναγνώστη
Μην κατακρίνετε τον κύριο Ψωμιάδη για τις παλινωδίες του. Είναι γνωστό ότι ο εν λόγω Νομάρχης διέπεται από αγνότητα και ως γνωστόν η αγνότητα είναι ίδιον της παιδικής ψυχής.
Θεωρώ ότι ο κύριος Ψωμιάδης βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αν συνεχίσει έτσι σε λίγα χρόνια θα είναι ώριμος να συμμετάσχει στη Βουλή των Εφήβων.

Type rest of the post here

3 σχόλια:

Unknown είπε...


Οι ισχυρισμοί του βουλευτή του ΛΑΟΣ Γεωργιάδη προ ολίγου στην εκπομπή, ότι δήθεν "αυτό λέει ο κανονισμός" είναι απολύτως ανακριβείς.
Είναι πάντως άγνωστο το αν αυτό το γεγονός, έγινε εσκεμμένα ή όχι.

Το άρθρο 119 του κανονισμού της Βουλής ορίζει ότι για την αναθεώρηση άρθρων του καταστατικού χάρτη της χώρας, η ψηφοφορία είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ αντί της μυστικής με κάλπη, μια διαδικασία δηλαδή που χρησιμοποιείται σε άλλες περιπτώσεις ψηφοφορίας.

Υπάρχει μια ακόμα θεσμική εκτροπή, ένα φαινόμενο αρκετά σύνηθες από την πρακτική της κυβέρνησης καραμανλή. Αποτέλεσμα αυτής της αντικανονικής διαδικασίας, εκτός από την γελοιοποίηση των υπευθύνων, είναι να μην μπορεί να διασταυρωθεί ή νοθεία (ή μη) καθώς αυτό θα σήμαινε αυτομάτως την κομματική αυτοκτονία του καταγγέλλοντος βουλευτή της ΝΔ.

Περαστικά στους "θεσμικούς"...

snb

Unknown είπε...

Αρκετά κ. Τζήμα με τις μπούρδες περί μη κρατικής διαφήμισης της Μάρας. Υπάρχουν κι άνθρωποι που ενώ γνωρίζουν, αυτοσυγκρατούνται με το ζόρι για μην γίνουμε μπάχαλο.

Η διαφήμιση μοιράζεται στα φύλλα και τα ΜΜΕ ανάλογα με την κυκλοφορία τους. Εξαίρεση αποτελεί ο Τράγκας...

Βέβαια, από την άλλη, υπάρχει αυτό που κανείς εκδότης και κανείς δημοσιογράφος δεν λέει, η λεγόμενη "τράμπα". Σου δίνω αυτό που δεν μπορώ να πάρω, και μου δίνεις αντίστοιχες άλλες καταχωρήσεις.

Θα έγραφα περισσότερα επ' αυτού αλλά δεν σκοπεύω να αυτοκτονήσω οικονομικά και επαγγελματικά.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

S,

Μην παίρνεις τόσο σοβαρά τις on-camera αστειότητες γιατί θα στεναχωρεθείς.

Κάνε της ζωή σου πιό όμορφη, αδιαφόρησε για τους πολιτικούς φίλε μου...
:-)