Ειδήσεις

8 Σεπ 2008

Επιτυχία της κυβέρνησης – Έβαλαν τηλέφωνο σε «ερημίτες»

Ο Κωστής Χατζηδάκης «έσωσε» την ευτυχία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων κτηνοτρόφων. Ο Δ. Μικές και η σύζυγός του είναι οι μοναδικοί κάτοικοι του νησιού Κίναρος, στις άγονες Κυκλάδες, κοντά στην Αμοργό, κι εδώ και λίγες μέρες έχουν τηλεφωνική σύνδεση.
Μέσω του δορυφορικού Internet του ΟΤΕ, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών συνομίλησε για λίγο μαζί τους από το περίπτερο του ΟΤΕ στη ΔΕΘ.
«Πάνω στην ώρα ήρθε η τηλεφωνική σύνδεση, υπουργέ. Ξέρετε, θα λείψω μετρικές μέρες και στενοχωριόμουν που θα αφήσω μόνη της την κυρά, εδώ στην ερημιά», είπε ο Δ. Μικές στον Κ. Χατζηδάκη και εξήγησε ότι θα απουσιάσει από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γιατί πρέπει να επισκεφτεί... οδοντογιατρό.
Έτσι, είχε μεγάλη έγνοια τη σύζυγό του που θα μείνει πίσω να φροντίζει τα ζωντανά, ενώ τώρα μπορεί να μιλάει μαζί της όποτε την πεθυμήσει. Ο κ. Μικές ευχαρίστησε τον ΟΤΕ για το «μεγάλο δώρο» που τους έκαναν, ανοίγοντάς τους «ένα παράθυρο επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο».
..
Από: http://www.ethnos.gr

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Οταν ακούω τέτοιες γκραν μαλακίες, θυμάμαι τον ηλίθιο με το μυστρί και τον ισχυρισμό του για την βρύση που "έβαλε" στη κουζίνα της μάνας του.

Τα πολιτικά ήθη σε απόλυτη διαδοχή, συνέχεια και αντιστοιχία.

Η στενή "πολιτική συγγένεια" βλέπετε...