Ειδήσεις

8 Σεπ 2008

Το χαρτονόμισμα που βλέπετε, διατίθεται στα πλαίσια των κυβερνητικών μέτρων για την ψυχολογική στήριξη των καταναλωτών απέναντι στην ακρίβεια

«Το χαρτονόμισμα διατίθεται στα πλαίσια των κυβερνητικών μέτρων για την ψυχολογική στήριξη των καταναλωτών απέναντι στην ακρίβεια».
«Βοηθήστε να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός. Μην τρώτε για να πέσουν οι τιμές».
Οι φράσεις αποτελούν το περιεχόμενο του ιμιτασιόν υδατογραφήματος στα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ που κυκλοφόρησαν στις πορείες του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. «Διανέμεται δωρεάν, όπως και οι υποσχέσεις», μαθαίνω ότι αναφερόταν σε άλλο χαρτονόμισμα, όπου εικονιζόταν ο Κώστας Καραμανλής να χαιρετά μέσα από μια αψίδα.
Η ιδέα είχε την υπογραφή της Νεολαίας Συνασπισμού.
.........
Από την εφημερίδα "Τα Νέα"

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


ο Πάπας της Διαφθοράς


Αυτό το montage το κάναμε πριν πολύ καιρό αλλά... ας είναι καλά ο Καραμανλής που φροντίζει να είναι πάντα επίκαιρο, σχεδόν κλασσικό.

Την Αλήθεια, όπως κι αν την πεις, πάντα σαν αλήθεια θα ακούγεται. Δεν αλλάζει.

Και τις αλήθειες, εμείς τις ακούσαμε έτσι, ιδίως όταν τελευταίως προσφέρεται πλήρης κάλυψη σε κάθε είδους πρόκληση, ανηθικότητα και σκάνδαλο.

Ακούστε λοιπόν τον Πάπα της Διαφθοράς, με την ευγενική υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου του Ψεύδους.

Δυστυχώς, αυτά δεν έγιναν στην δική τους μονή, την ΙΜ του Μεσιτοπεδίου, αλλά μέσα στον δικό μας ναό. Τον ναό της Δημοκρατίας...

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά θέλω να ρωτήσω αυτούς τους δεξιούς που κόπτονται για την ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΙΑ και όλα τα άλλα . Λοιπόν στην γειτονιά μου κοντά Ρηγίλλης έκοψαν κάτι παλιά δέντρα . θέλω λοιπόν να τους ρωτήσω ΄΄ Τα εκλογικά τους βιβλιάρια πρέπει να τα παραδώσω η να τα αφήσω για τα καινούργια όταν τα αντικαταστήσουν ???? Απλά ρωτάωωωωωωωωω . Φυσικά απάντηση δεν θα πάρω . Αλλά δεν πειράζει .