Ειδήσεις

10 Οκτ 2008

Financial Crimes - Τραυματισμός του συναδέλφου Γιώργου Κοίλιαρη

Μόλις μάθαμε ότι τραυματίστηκε στο Αφγανιστάν ο συνάδελφος Γιώργος Κοίλιαρης, πολεμικός ανταποκριτής της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα, παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.
Ένας ακόμη δημοσιογράφος, θύμα του πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι αμερικάνοι και οι σύμμαχοί τους σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.
……….
Συνεχίζεται…

Ο Γιώργος έχει βρεθεί σε δεκάδες εμπόλεμες περιοχές καλύπτοντας υποδειγματικά τις πολεμικές συγκρούσεις, σε μια προσπάθεια να αναδεικνύει πάντα την αλήθεια που κρύβεται πίσω από κάθε βρώμικη πολεμική εκστρατεία των ιμπεριαλιστών. Ταυτόχρονα, από την πρώτη στιγμή έχει συμμετάσχει με τον πιο ενεργό τρόπο στο αντιπολεμικό κίνημα. Τελευταία αφορά που συνεργαστήκαμε ήταν αυτή την άνοιξη που ο Γιώργος μετάφρασε το Ιρακινό συνδικαλιστή που μίλησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η «συμμαχία σταματήστε τον πόλεμο» στην ΕΡΤ, ενόψει του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου στις 19 Μάρτη. Του ευχόμαστε περαστικά και να είναι σύντομα κοντά μας στα ρεπορτάζ που ήταν παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και στους κοινούς αγώνες για να σταματήσουμε όλους τους πολέμους.

Ο τραυματισμός του Γιώργου Κοίλιαρη, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, και με τον πιο τραγικό τρόπο, τα ψέματα του ΝΑΤΟ και της Ελληνικής κυβέρνησης ότι «η κατάσταση εξομαλύνεται» σιγά σιγά στα πεδία των μαχών. Εκεί μας οδηγεί η πολιτική του Μπούς, η πολιτική της προσπάθειας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού σφάζοντας λαούς να εξασφαλίσει την παγκόσμια κυριαρχία του. Εκεί μας οδηγεί η πολιτική της Ντόρας Μπακογιάννη που σαν πιστό σκυλάκι ακολουθεί τα βήματα του Μπούς. Αυτές οι εξελίξεις μας κάνουν να φωνάξουμε ακόμη πιο δυνατά.
ΕΞΩ το ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, τα Βαλκάνια, και τον Καύκασο. Πίσω οι Ελληνικές Δυνάμεις από τους στρατούς κατοχής.

Καλούμε την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ να δραστηριοποιηθούνε άμεσα για την ασφαλή επιστροφή του συναδέλφου Γιώργου Κοίλιαρη, για να βγεί στο φως όλη η αλήθεια για τις συνθήκες τραυματισμού του, αλλά και να μπούνε μπροστά στον αγώνα για τον τερματισμό της ελληνικής εμπλοκής στον βρώμικο πόλεμο στο Αφγανιστάν.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

VODAFONE, κλέφτες απατεόνενες λωποδύτες. Ενώ ήμουνα σε πρόγραμμα καρτοκινιτού με χρέωση ενός λεπτού το λεπτό η εν λόγο εταιρία με χρέωνε κανονικά. Και το κατάλαβα τυχαία γιατί μιλώντας σε ένα από αυτά τα 2 νούμερα έμεινα από μονάδες και μου έκλεισε η σύνδεση. Είχα μιλήσει περίπου στα 17 λεπτά και αντί να με χρεώσει 17 λεπτά του ευρώ με χρέωσε 7 ευρώ. Συνιστώ την ΠΡΟΣΟΧΗ σας σε όσους χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αυτό της Vodafone. Ελέγχετε τις χρεώσεις σας, μας κλέβουν.