Ειδήσεις

20 Μαρ 2009

Κατάληψη υπουργείου Υγείας: Κύριε υπουργέ, παραιτηθείτε!

Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.) καταγγέλλει την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τη σημερινή της εξαφάνιση κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία μας.

Συνεχίζεται…


Με προφανή το φόβο για το πολιτικό κόστος, και παντελώς γυμνή από επιχειρήματα και ουσιαστικές δικαιολογίες για όσα όφειλε να έχει πράξει και για όσα με περισσή ευκολία δεσμεύτηκε κατά το παρελθόν, προτίμησε το δρόμο της φυγής.


Με τον κ. Αβραμόπουλο τραγικά απόντα από τα σημερινά γεγονότα, γίνεται πλέον προφανές, πως όντως, αυτή η Πολιτική Ηγεσία έχει κλείσει τον κύκλο της στο Υπουργείο, και πως η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί πλέον να προσφέρει, είναι η παραίτηση.


Ως εκ τούτου, η συνέχιση της σημερινής κινητοποίησης δεν εξυπηρετεί κανένα άλλο σκοπό, και γι’ αυτό το λόγο λύεται η κατάληψη του ΥΥΚΑ.Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MENU FOR THE CRISIS
Ζεστό λασπερό κριθαρόψωμο με σβόλους ξεροτύρι, πιάτο τραχανά και σκόρδα , μπλιγούρι αχνιστό ή μαμαλίγκα με κρεμμύδια, άντε και λίγο κρασί στην τσότρα.