Ειδήσεις

20 Μαΐ 2009

Παράκτιες περιοχές και βιώσιμη ανάπτυξη διοργανώνουν έξι παράκτιοι Δήμου του Θερμαϊκού Κόλπου

Με αφορμή την ανάγκη για στοχευμένες και συντονισμένες δράσεις διαχείρισης του Θερμαϊκού Κόλπου οι Δήμοι Αξιού, Επανομής, Εχεδώρου, Θερμαϊκού, Μηχανιώνας και Χαλάστρας, διοργανώνουν Διαδημοτικό Συνέδριο προκειμένων να αναδειχθούν θέματα για την αειφόρο ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών.
…..
Συνεχίζεται…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Παράκτιες περιοχές και βιώσιμη ανάπτυξη»


διοργανώνουν 6 παράκτιοι Δήμου του Θερμαϊκού ΚόλπουΜε αφορμή την ανάγκη για στοχευμένες και συντονισμένες δράσεις διαχείρισης του Θερμαϊκού Κόλπου οι Δήμοι Αξιού, Επανομής, Εχεδώρου, Θερμαϊκού, Μηχανιώνας και Χαλάστρας, διοργανώνουν Διαδημοτικό Συνέδριο προκειμένων να αναδειχθούν θέματα για την αειφόρο ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών.

Στόχος της ημερίδας είναι η δημιουργία ενός πλαισίου ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ανταλλαγής καλών πρακτικών για την ανάπτυξη ενός δικτύου συμμετοχικού σχεδιασμού και συνεργατικών δράσεων που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη διαχείριση και αειφόρο ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών του Θερμαϊκού Κόλπου.


Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009 και ώρα 09.30 στο «Πολιτιστικό κέντρο ΚΑΠΠΑ 2000» στην παραλία της Περαίας.


Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί Πολιτικές αρχές, επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς και φυσικά πολίτες παράκτιων περιοχών.


Τις βασικές εισηγήσεις του συνεδρίου θα παρουσιάσουν έγκριτοι επιστήμονες και εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.