Ειδήσεις

12 Μαΐ 2008

Έκκληση για εντοπισμό αυτοπτών μαρτύρων

Στις 29 Απριλίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 21.30, στη διαστάυρωση της λεωφόρου Χαλανδρίου και Σουλίου, Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε ο γιος μου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες (τα στοιχεία τους τα έχει η τροχαία Αγίας Παρασκευής), ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σεβάστηκε την προτεραιότητα των ερχόμενων με πράσινο οχημάτων, από Χαλάνδρι προς Αγία Παρασκευή και παραβιάζοντας ή κόκκινο ή παλλόμενο πορτοκαλί συγκρούστηκε με τη μηχανή στο μέσον της λεωφόρου.
Οι αυτόπτες μάρτυρες, πάνω στην ταραχή τους, προσέτρεξαν αμέσως στον τραυματία χωρίς να συγκρατήσουν το σωστό αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
Το μόνο σίγουρο που συγκράτησαν ότι ήταν ότι επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος πιθανόν «Citroen» και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ήταν δύο - οδηγός και συνοδηγός - ηλικίας περίπου 22 -25 χρονών.
Εντύπωση έκανε στους μάρτυρες πώς εξαφανίστηκε αυτό το αυτοκίνητο, αφού δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω σοβαρών ζημιών στους τροχούς του οι οποίες έκαναν και μεγάλο θόρυβο.
.
StudioA-Blog: Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το e-mail του ιστολογίου μας.