Ειδήσεις

31 Μαΐ 2008

Για τα επεισόδια στο Α.Π.Θ.

Μήνυμα αναγνώστη


1. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
2. ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.
ΠΡΩΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ…

…ΟΛΟΙ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΑΦΕΛΕΙΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΕ ΠΗΧΥΑΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ "Η ΕΑΑΚ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ".
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Η ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΘ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΕΣΗ. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΑΑΚ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
4. Ο Κος ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΠΟΘΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ. ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ.
5. ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ (ΜΜΕ+ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΒΟΛΕΥΕΙ; ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ: "ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ" ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ