Ειδήσεις

20 Ιουν 2008

Άκης Τσοχατζόπουλος: "Προσέφυγα σήμερα στη Δικαιοσύνη"

ΔΗΛΩΣΗ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

«Επειδή επιχειρείται ξανά μέσω επιλεκτικών διαρροών «πληροφοριών» και συγκεκριμένου δημοσιεύματος η διασύνδεσή μου με το σκάνδαλο της Ζίμενς, γεγονός που δείχνει μια σχεδιασμένη πλέον επιχείρηση συκοφάντησης και σπίλωσής μου, προσέφυγα σήμερα στη Δικαιοσύνη.
Όσον αφορά τα αναφερόμενα πρόσωπα, μου είναι παντελώς άγνωστα και ουδεμία σχέση έχω μαζί τους, όπως ουδεμία σχέση έχω και με τις οποιεσδήποτε λειτουργίες της Ζίμενς.
Επιβεβαιώνεται, για μια ακόμη φορά, η ορθότητα της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, να αποκαλυφθούν οι πραγματικά ένοχοι και να προστατευθούν η τιμή του πολιτικού κόσμου, η λειτουργία του πολιτικού συστήματος, αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες.
Οφείλει σήμερα κιόλας η κυβέρνηση να την αποδεχθεί».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά ήθελα να ξέρω πόσο στοίχησε ο γάμος στο Παρίσι. Βλέπετε η πεθερά είπε ΄΄ Τα ΠΑΙΔΙΑ ( τρομάρα του το παιδί ) θέλουν το γάμο στο Παρίσι. Τόσα εκατομμύρια € που στοίχησε αυτή η τελετή που βρέθηκαν. Η αψίδα για να περάσουν από κάτω οι νεόνυμφοι ήταν με LEOPARD με ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ με ΦΡΕΓΑΤΕΣ με Τιιιιιιιιιιιιιιι ?????????????
Ρε, μας ρουφάνε το αίμα όλοι τους. Πάρτε το χαμπάρι.

Unknown είπε...

ΤΩΡΑ είναι που την έβαψε!

Με καταπάτηση βασικών αρχών της δημοκρατίας όπως η ισονομία, οι "κύριοι" αυτοί κρύβονται πίσω από την παραγραφή και την ασυλία για να φιμώσουν την πληροφόρηση.

Η αλαζονεία της βλακείας.
Οποιος απειλεί μπαίνει αυτομάτως στην "λίστα" για σκίσιμο.