Ειδήσεις

23 Σεπ 2008

Σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε σε πλατεία της Φιλοθέης!

Τριανταεξάχρονος καθηγητής μουσικής ομολόγησε πριν από λίγο, ότι σκότωσε τη συνομήλικη, επίσης καθηγήτρια μουσικής σύζυγό του και στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο πάρκο Πικιώνη της Φιλοθέης, όπου και την έθαψε.
Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τις 16 Σεπτεμβρίου και από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, είχαν θεωρήσει ύποπτο το σύζυγο της.
Αύριο το πρωί θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση η οποία «φωτίσει» τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 36χρονης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός! Έκανε ολοκληρωμένη δουλειά, να
μην αφήσει μπελάδες για τους άλλους!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΤΥΓΕΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

δεν πατε καλα αυτο εχω να πω εγω και ειλικρινα δεν νομιζω οτι ο κος Γιαννης θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο επειδη το ηθελε ημουν μαθητρια του πριν 3 χρονια και τον ξερω αρκετα καλα και πραγματικα ειναι πολυ καλος ανθρωπος. δεν υπαρχει περιπτωση να εκανε κατι τετοιο χωρις αιτιολογια...
ειστε ολοι τρελοι που νομιζετe οτι θα καταστρεψετε εναν τοσο υπεροχο ανθρωπο .i.

Ανώνυμος είπε...

Οι τρελοι εδω ειστε εσεις και οχι ο κυριος Γιαννης τ0ν ειχα καθηγητη 6 ολοκληρα χρονια και ειμαι σιγουρη οτι αυτοσ ο τελοιοσ ανθρωποσ δεν θα μπορουσε ποτε να κανει κατι τετοιο μονο και μονο επειδη ειναι ψυχακιας..
οποιος νομιζει οτι ο κυριοσ Γιαννης ειναι δολοφωνος πρεπει να ειναι και πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! .i.

Ανώνυμος είπε...

το μόνο που έχω να πώ είναι ότι λυπάμαι και ταυτόχρονα ΦΟΒΑΜΑΙ!!! Τα νέα παιδιά ενός από τα καλύτερα ιδιωτικά της Αθήνας ευλογούν έναν στυγνό δολοφόνο! Με πιάνει πανικός να φαντάζομαι ότι τα παιδιά μου θα συναναστρέφονται τέτοια άτομα που δικαιολογούν ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα λέγοντας ότι η γυναίκα του έφταιγε και ότι την αγαπούσε, έχουμε χάσει πια κάθε λογική, στο όνομα της αγάπης κάνουμε τα χειρότερα εγκλήματα! Ξέρετε για ισσοροπημένους ανθρώπους υπάρχουν και τα διαζύγια αν δεν σου αρέσει ο σύντροφός σου.

Μια ερώτηση έχω να κάνω στους μαθητές αυτούς...θα δικαιολογούσατε ποτέ τον πατέρα σας να ξαφνικά στο 5ο έτος της ηλικίας σας ή καλύτερα στους 15 μήνες της ζωής σας αναγκαζόσασταν να πάτε 'μπαλάκι' από την μια γιαγιά στην άλλη μην έχοντας σπίτι δικό σας ξέροντας ότι αν πείτε 'μαμά' την νύχτα κανείς δεν θα έρθει?