Ειδήσεις

23 Σεπ 2008

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν θα ασκεί πλέον καθήκοντα άτυπου συμβούλου του Κώστα Καραμανλή

Ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν θα ασκεί πλέον καθήκοντα ατύπου συμβούλου του πρωθυπουργού, μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης της Δικαιοσύνης και έως οτου ολοκληρωθεί η διαδικασία στο Εφετείο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, με αφορμή ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Ο κ. Κεφαλογιάννης καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου σε 12μηνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, με τις κατηγορίες ''απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και ψευδορκία''. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Κεφαλογιάννης είχε ζητήσει από αστυνομικό να αλλάξει την κατάθεσή του, υπέρ υποδίκου για εμπορία ναρκωτικών.


2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Ακούστε κατάντια και δούλεμα, ακούστε θράσος, ακούστε πως αντιλαμβάνεται τον κοινοβουλευτισμό ο Κεφαλομπάφος.

Η προσβολή της νοημοσύνης μας, της αισθητικής, του κοινού περί δικαίου αισθήματος αλλά κυρίως της Δημοκρατίας, πρέπει να μην μείνει ατιμώρητη. Δεν γνωρίζω πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί, αλλά είναι μέγιστη κοινωνική ανάγκη να διαχωριστεί η έννοια του κοινοβουλευτισμού από το εμπόριο ναρκωτικών, ιδίως όταν αυτό διεξάγεται υπό την αιγίδα του Μαξίμου και των συνεργατών τους.

Ανώνυμος είπε...

Μην τα βάζετε με τον ΕΣΚΟΜΠΑΡ του Ψηλορείτη . Δεν ξέρετε από που θα σας έλθει . Το είχε πει κάποτε , είμαστε μία ιερή οικογένεια χωρίς σκάνδαλα . Και τσουπ κορόϊδα Κρητική ψηφίσατε την κόρη του . Μωρέ καλά σας κάνει