Ειδήσεις

21 Σεπ 2008

Στη χώρα μας οι τιμές των καυσίμων δεν πέφτουν διότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις υποστηρίζουν και ενισχύουν τα καρτέλ

Στη χώρα μας οι τιμές των καυσίμων δεν πέφτουν διότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις υποστηρίζουν και ενισχύουν τα καρτέλ νομοθετώντας υπέρ των συμφερόντων τους και κατά τού λαού.
Πώς είναι δυνατόν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί να μην γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα απαγορεύονται δια νόμου οι εισαγωγές ετοίμων πετρελαϊκών προϊόντων;
Και αυτοί μαζί με τούς δημοσιογράφους να απορούν και να διερωτώνται στις οθόνες μας από τα Μέσα Μαζικής Αποβλακώσεως πώς είναι δυνατόν να πέφτει η τιμή του αργού πετρελαίου και να ανεβαίνει η τιμή της βενζίνης;

Συνεχίζεται…

Για φανταστείτε αν κάποιος μπορούσε να εισαγάγει μερικά φορτία αμόλυβδης βενζίνης ας πούμε π.χ από το Μαρόκο, Λιβύη ή έστω και την μακρινή Βενεζουέλα. Σίγουρα εκεί, με τις σημερινές τιμές του αργού πετρελαίου η βενζίνη είναι πολύ φθηνότερη από αυτή του Λάτση και του Βαρδινογιάννη!

Αυτή η φθηνότερη βενζίνη δεν θα έριχνε την τιμή της αμόλυβδης στα ανεξάρτητα τουλάχιστον πρατήρια; Αν βέβαια υπάρχει κανένα.
Θα έλεγα ότι σωστά πράττουν οι πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων, διότι, αυτοί είναι γνωστό ότι στηρίζουν και στηρίζονται από τα μεγάλα συμφέροντα. Τα μικρά όμως κόμματα όπως ο Συνασπισμός, ο Λα.Ο.Σ., το ΚΚΕ που κόπτονται τόσο πολύ για τον φτωχό λαό, γιατί δεν λένε κάτι επ’ αυτού στον κόσμο για να καταλάβει επιτέλους ο ραγιάς ότι σχεδόν 200 χρόνια μετά την Επανάσταση τού 21 παραμένει ραγιάς.
Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ο μοναδικός λαός στον κόσμο που αυτοαποκαλούμεθα επισήμως ΙΔΙΩΤΕΣ ! (Βλέπε σημασία τού λήμματος ιδιώτης).
Εμείς δεν είμαστε πραγματικοί ΙΔΙΩΤΕΣ όταν ψηφίζουμε κυβερνήσεις με κριτήριο το ποιος θα μας κλέψει και ποιος θα μας προδώσει λιγότερο.

Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι ο λαός αυτής της χώρας στην πλειονότητά του κάθε χρόνο ΚΡΥΩΝΕΙ τον χειμώνα γιατί ποτέ το εισόδημά του δεν είναι αρκετό ώστε να μπορεί άνετα να αγοράσει τα απαραίτητα καύσιμα;

Αλήθεια γιατί δεν έχουν ξεσηκωθεί ακόμη;……….
Χαιρετώ…….Χ.Κ.