Ειδήσεις

21 Σεπ 2008

«Kάνουν ότι μας πληρώνουν, κάνουμε ότι δουλεύουμε»

Μήνυμα αναγνώστη
……..
Είμαι βατραχάνθρωπος του λιμενικού σώματος και υποχρεώνομαι να εκτελώ με τους συναδέλφους μου καταδύσεις εντός του λιμένα Πειραιώς με ακατάλληλο εξοπλισμό (μη πλήρως στεγανό) με αποτέλεσμα να υποφέρουμε από μόνιμες δερματοπάθειες όπως ο σταφυλόκοκκος.
Όταν ζητάμε την αναβάθμιση του εξοπλισμού μας η απάντηση που λαμβάνουμε είναι ότι δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια, όταν για τη πρωτοχρονιά διέθεσαν μεγάλο ποσό για το στολισμό του υπουργείου.
Πολλοί από τους συναδέλφους μου αγοράζουν εξοπλισμό ή συμπληρώματα αυτού, με δικά τους έξοδα, της τάξης των 1.000 μέχρι και 3.000 ευρώ.
Σε κάποιες υπηρεσίες λένε ότι, «κάνουν ότι μας πληρώνουν, κάνουμε ότι δουλεύουμε».
Εμείς από τη φύση της εργασίας μας αδυνατούμε να το κάνουμε. Δουλεύουμε και πληρώνουμε. Ντρέπομαι γιατί το δικό μας πρόβλημα μπροστά στα προβλήματα των συμπολιτών μας φαντάζει προνόμιο.
Σας προτείνω να κάνετε μια έρευνα.
Θα μοιάζει με τον με τον ορισμό της ημιευθείας (ύπαρξη αρχής άνευ τέλους).
Σας ευχαριστώ για τη προσοχή σας.
………
Δ.Κ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βατραχάνθρωπε της Μ.Υ.Α. όταν υπάρχει ο πολιτικός προϊστάμενος και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αρπάξει για κότερα βίλες, επιχειρήσεις, κλπ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι καμία φωτογραφία στην Μ.Υ.Κ. για να πουλάει μούρη και ταυτόχρονα δεν καταλαβαίνει την σοβαρότητα του να βγει φωτογραφία με μπουκάλες ψαροντούφεκα και Ροφούς καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Μόνο για να τρώνε είναι.
Έφεδρος Ο.Υ.Κ. Π.Ν.