Ειδήσεις

12 Απρ 2008

Στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών στις 21 Μαρτίου του 2008, τα διόδια για τα αυτοκίνητα κόστιζαν ένα ευρώ;

Αυτή η απόδειξη δόθηκε σε οδηγό τζιπ. Τη συγκεκριμένη καταγγελία κάνει στην εφημερίδα "Ο Κόσμος της Πάτρας" ένας 37χρονος οδηγός.
Εμείς πιθανολογούμε ότι είναι απόδειξη για οδηγούς μοτοσικλετών. Δόθηκε όμως σε οδηγό επιβατικού και επειδή έχουμε ακούσει ξανά για το ίδιο λάθος, αναρωτιόμαστε αν πρόκειται όντως για λάθος ή αν είναι ο καινούριος τρόπος παράνομου κέρδους από κάποιους υπαλλήλους των σταθμών διοδίων.
Θυμάστε τα παλιά "παιδικά"; Περνούσες από τα διόδια, όταν δεν υπήρχε το τωρινό ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου με τις μπάρες, έλεγες "παιδικό", έδινες το μισό αντίτιμο, ο υπάλληλος έκανε ότι σου έδινε μαζί με τα ρέστα την απόδειξη, την οποία έπαιρνε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο πίσω και τελικά και εσύ είχες κάνει οικονομία και ο υπάλληλος είχε βάλει "μαύρα" στην τσέπη του.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΠΗΓΑΝ 2.75 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 2.00 ΛΕΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΟΙΝΟΦΟΙΤΑ,ΔΗΛΕΣΙ ΚΛΠ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ
ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 1.70 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΗΓΑΝ 2.75 ΕΥΡΩ.
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ(ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 40% ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ 1.70 ΜΕ 2.75 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 40. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η ΜΑΣ ΚΟΡΙΟΔΕΥΟΥΝ.