Ειδήσεις

12 Απρ 2008

Γιατί τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με τα ναρκωτικά παρά μόνο με τα αναβολικά;

Την τελευταία εβδομάδα τα ΜΜΕ και η κοινή γνώμη ασχολείται με τα αναβολικά στον χώρο του αθλητισμού.
Μπορεί όμως ο καθένας από εμάς να αναλογιστεί πόσοι συνάνθρωποι μας πάσχουν και πεθαίνουν καθημερινά από ναρκωτικές ουσίες;
Πολλές φορές έχουμε περάσει από το κέντρο της Αθήνας και όλοι μας έχουμε δει την κατάσταση που επικρατεί εκεί, πολλές φορές έχουμε βρεθεί απέναντι από αυτούς τους ανθρώπους και όλοι γυρνάμε το κεφάλι από την άλλη, άλλοι πάλι τους χλευάζουν, βλέποντας τους να σέρνονται στους δρόμους.
Όλοι τα ξέρουν και όλοι κλείνουν το στόμα τους, δεν είδα ποτέ να ασχοληθούν όλα τα ΜΜΕ επί μια εβδομάδα συνεχόμενα με αυτό το ζήτημα, μόνο μεμονωμένα, κατά καιρούς, γράφονται και λέγονται κάποια πράγματα.
Ίσως να μην «πουλάει» το όλο θέμα, γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με αθλητές και με δημόσια πρόσωπα, αλλά με καθημερινούς ανθρώπους απρόσωπους και άσημους.
Και αυτές οι ουσίες όμως είναι ένα είδος ντοπαρίσματος.
Και είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα με το οποίο, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο.

Παναγιώτης Φριντζάλας

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί? θα σας πω κάτι που ξέρετε όλοι αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος εκτός Ελλάδας με στοιχεία, κατα 80% οι μπάτσοι είναι οι έμποροι των ναρκωτικών στη χώρα μας, υποκριτές δημοσιογράφοι,διερωτάστε κιόλας...έχει βρωμίσει το θέμα και τα παιδάκια το ξέρουν... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ που δεν το βλέπω στην περίπτωσή σας...-