Ειδήσεις

15 Απρ 2008

Τι νόημα έχουν οι φθηνές και στημένες εκδηλώσεις;

Μήνυμα αναγνώστη

Χθες το απόγευμα, αν περνούσε κάποιος από την Αθηνάς θα έβλεπε καμιά 20αριά «πολίτες» να διαδηλώνουν έξω από το δημαρχείο πετώντας ως ένδειξη διαμαρτυρίας σακούλες με σκουπίδια.
Σκουπίδια που υποτίθεται πως είχαν μαζευτεί από τον λόφο του Στρέφη… αλλά στην πραγματικότητα – και αυτό το γνωρίζω καλά - ήταν «λάφυρο» από τους κάδους της γειτονιάς, κάτι που ήταν φανερό καθώς περιείχαν επί το πλείστον οικιακό σκουπίδι.
Και ρωτώ εγώ σαν κάτοικος της περιοχής… εκτός από όλες τις άλλες απορίες που μου δημιουργούνται για το στημένο του θέματος.
Αυτοί οι κάτοικοι που αυτοπροσδιορίζονται ως κάτοικοι της γειτονιάς μου (Εξαρχείων) δεν είδαν κανένα άλλο πρόβλημα στην γειτονιά;
Εγώ δύο φορές έχω σώσει το αυτοκίνητο μου από κάψιμο.
Λαχταράω κάθε φορά που το παιδί μου βγαίνει έξω.
Συνοδεύω την γυναίκα και την μάνα μου μέχρι και στο μανάβη, με τον φόβο πως κάποια στιγμή θα πέσουν και αυτές θύματα, όπως εκατοντάδες άλλοι, από την μάστιγα της εγκληματικότητας που έχει εγκατασταθεί εδώ και χρόνια στην περιοχή.
Και θυμώνω όταν βλέπω κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται κάτοικοι της περιοχής μου, να διαμαρτύρονται για ένα θέμα που οι ίδιοι έστησαν, αφήνοντας όλα τα άλλα στην τύχη τους.
Γιατί; Άλλα προβλήματα δεν έχει η περιοχή;
Γιατί οι αντιδράσεις να είναι μόνο για φθηνούς πολιτικούς λόγους;
Γιατί πάτε να κάνετε μέχρι και την υγιή κατά τα άλλα οργάνωση των πολιτών στις γειτονιές ένα ακόμη συνδικαλιστικό τρικ που θα χρησιμοποιείτε ως όχημα για την πολιτική δράση κομμάτων και παρατάξεων;
Γιατί δημιουργείτε θέματα από το πουθενά καλύπτοντας τα πραγματικά θέματα;

Π.Δ.
κάτοικος περιοχής

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο από όλα φίλε μου
που δεν το είπες
είναι πως οι κύριοι στρέφονται κατά των εργαζομένων στην καθαριότητα

Unknown είπε...

Ρε αλήτες "ΠΔ"!!!

Γιατί γράφετε ψέμματα;

Σας ετοιμάζουμε ένα πόστ "μούρλια". Είμαστε εκεί με κάμερα...

Ανώνυμος είπε...

για bloopers team
πεστε τα παιδια γιατι αυτος ο περιφημος ΠΔ εχει μπει σε ολα τα blogs και γραφει ασυστολα ψέμματα.