Ειδήσεις

5 Μαΐ 2008

Πληρωμένοι ψεύτες σε ρόλο "ειδικών" και "δημοσιογράφων"

Μήνυμα αναγνώστη


Μία υπόθεση φαίνεται να έφτασε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ υπό τη μορφή καταγγελίας στις 23/6/06 σύμφωνα με έγγραφο που μας απέστειλε ένας αναγνώστης.
Εδώ έχουμε μία λίστα δημοσιογράφων και πολιτικών που φαίνεται να πλήρωνε το υπουργείο Εξωτερικών με πάρα πολλά λεφτά, για προπαγάνδα υπέρ των αμερικανικών σχεδιασμών στα Βαλκάνια που αφορούσαν τη Σερβία, το Κόσσοβο και την Πρώην Γιουγκοσλαβία γενικά για το διάστημα 2003-2004. Το έγγραφο δείχνει πραγματικό. Δεν πιστεύουμε ότι θα φτάσει ποτέ στη δικαιοσύνη διότι τα «μαύρα» χρήματα διακινούνται χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια. Κι ούτε περιμένουμε από το υπουργείο Εξωτερικών να παραδεχθεί τέτοιες παράνομες πρακτικές. Το πιο πιθανό είναι να βρεθεί ένοχος αυτός που ζήτησε τη βοήθεια της δικαιοσύνης, ο καταγγέλλων δηλαδή. Τα ποσά συνάδουν με τις περιουσίες που κατέχουν σήμερα μερικοί πρώην ασήμαντοι παρουσιαστές ειδήσεων και δημοσιογράφοι ενώ η χειραγώγηση των ειδήσεων ώστε να καθοδηγούνται αναγνώστες και τηλεθεατές προς την αποδοχή νέων καταστάσεων χωρίς αντιδράσεις είναι γεγονός που επαληθεύσαμε πολλαπλώς κι αυτοπροσώπως.
Σε σχέση με το Κόσσοβο... καμία αντίδραση από τους "δημοκρατικούς" Έλληνες δημοσιογράφους. Ευνόησαν και δικαιολόγησαν την αυτονόμηση του Κοσσόβου στην κοινή γνώμη νομιμοποιώντας έτσι στο μυαλό των περισσοτέρων την παράνομη ανεξαρτητοποίηση τμήματος της Σερβίας.
Τους τελευταίους μήνες που έχει πάρει φωτιά η υπόθεση του Σκοπιανού και που αφορά άμεσα τη Μακεδονία μας... παρατηρήσαμε ότι συνεννοημένα όλα τα ΜΜΕ... απέκρυψαν τα μεγάλα συλλαλητήρια των ομογενών μας στη Μελβούρνη, τον Καναδά και τη Γερμανία. Παρατηρήσαμε ότι οι μόνοι στους οποίους επιτρέπεται να μιλούν για τη Μακεδονία είναι οι "αυθόρμητοι" Ψωμιάδης, Ζουράρις και Άνθιμος. Κανείς άλλος από τα 2.500.000 Μακεδόνων... κανείς από τους Μακεδόνες πολιτικούς... κανείς από τους σοβαρούς και καλούς γνώστες του προβλήματος. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να απαξιώσουν το πρόβλημα ώστε να υπάρχει ένα 10% των Ελλήνων που να υποστηρίζουν ότι δεν τους ενδιαφέρει πώς θα ονομάζονται τα Σκόπια.
.
.
Studioa-blog: Προχθές ένα δεκάχρονο αγόρι έπεσε από μπαλκόνι στον Νέο Κόσμο. Τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν. Μήπως συνεννοημένα όλα τα ΜΜΕ... απέκρυψαν και αυτό; Το φαινόμενο είναι σύνθετο και ίσως πολύ πιο απλό από όσο το παρουσιάζετε.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ενώ η δημοσιογραφία των πολιτών είναι αυθόρμητη και αδέσμευτη...
Καμία σχέση δεν έχει με τα κόμματα και όλοι γράφουν την δική τους προσωπική γνώμη μεταφέροντας απλά την πληροφόρησή τους. Δεν γίνεται συντονισμός και δεν δίνεται γραμμή από sites σε ομάδες "αυθορμήτων bloggers". Ε, ρε κούνια που μας κούναγε...

Καλά λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι ο Ψωμιάδης θέλει εκλογική πελατεία και ο Ανθιμος "πολιτιστικές εκδηλώσεις στο μαγαζάκι του"...

Την αμφισβήτηση του αυθορμητισμού του Ζουράρη πως την δικαιολογείς ρε εμπαθή τύπε, τι πρόβλημα έχεις με τον άνθρωπο που μας έχεις τρελάνει στα εμπριμέ σεντόνια και στο σπάμ με άπειρα links σε διάφορα ιστολόγια που επισκέπτεσαι;

Αμάν πια!!!