Ειδήσεις

3 Ιουν 2008

Το είπαν και το έκαναν. Δυο ζευγάρια ομοφυλόφιλων παντρεύτηκαν τα ξημερώματα στην Τήλο.

Έγιναν τα χαράματα οι δύο πρώτοι γάμοι ομοφυλόφιλων στην Τήλο.
Με άκρα μυστικότητα στις 7 σήμερα σήμερα το πρωί δύο ζευγάρια ομοφυλόφιλων πέρασαν την πόρτα του δημαρχείου της Τήλου και παρουσία του δημάρχου Τάσου Αλιφέρη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο .

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καιρος δεν ηταν;

Unknown είπε...

ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ (ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ) ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα. Καλούς απογόνους.
Θα προκύψει έτσι μια νέα γενιά ΄΄΄πολιτικού προσωπικού΄΄΄.

Ανώνυμος είπε...

Η Τήλος είναι ένα μικρό νησάκι των δωδεκανήσων με λίγους αλλά περήφανους κατοίκους...Υπάρχουν δε και πολλοί τηλιακοί σε όλο το πλανήτη...Καθώς επίσης και πολλοι που έχουμε τους λόγους μας να αγαπάμε το νησί....
1.ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.ΜΑΝΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΑΛΙΦΕΡΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
2.Ο Κ.ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..ΕΝΑΣ ΛΑΚΩΝΑΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...
3.ΜΕ ΤΟ NATURA 2000 "ΔΗΜΕΥΣΕ" ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
4.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ(ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡ)ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Κ.ΑΛΙΦΕΡΗ...ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΔΕ ΤΟ ΡΩΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
5.ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ....Ο Κ.ΣΑΝΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΑΚΟΜΑ?

Κ.ΜΑΝΕΣΗ είστε σοβαρός δημοσιογράφος και θέλω να καταλάβετε οτι η τήλος νιώθει ντροπή αυτές τις ώρες...Δεν έχουμε προβλημα με τους ανθρώπους,ας τον κάνανε όμως στη μύκονο που συχνάζουν και να αφήσουν τη ΤΗΛΟ στα προβλήματα της που είναι πάρα πολλά...Ξέρω πολλούς που θα πάνε από αύριο να κάνουν αλλαγή δήμου γιατί γίναμε ανέκδοτο μέχρι και στο λαζόπουλο...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ?
σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
φίλος της τήλου